då var det dags

Imorgon är det premiär!

Och jag är inte alls taggad, känns inte som om det är imorgon ens haha. Men nervositeten och allt lär komma i rättan tid ;D Det är så jäkla gött när första föreställningen är gjord och man har kommit igång. Stämningen är på topp och alla sura miner är borta :)

Men jag har väl inte allt för stort hopp, det är en del vi inte kan och alla strykningar är inte gjorde osv. så det blir nya saker att lära sig imorgon.

Men vi har ju koncentrationsdag så det är drama 8-21 imorgon.


Nu är det sängen så godnatt :)                                                           Klös

det lilla det

Hej saknade!


Idag var min första lediga dag sen 12 april och den kunde inte vart bättre :)

Men ändå har jag ont i mitt stora hjärta i min lilla kropp. Det är en sak som fattas, annars stämmer precis ALLT. Och det gör ont.


Nu ska jag berätta något som man inte vill att folk ska veta om en, en sån där dålig egenskap som man för allt i världen önskade bort och glömd på vinden i mormors gamla kista. Jag är känslig med vad andra tycker, på vissa plan får jag väl säga. Och jag skäms för att jag skäms för andra, för det är precis det jag gör. Jag skäms inte för vem jag går till matsalen med, jag skäms inte för mina vänner, jag skäms inte för att göra saker andra inte skulle göra. Men när det kommer till ett mer personligt plan blir det en annan sak.

Jag hade velat förklara mer och bättre, men jag kan inte. Jag måste sova också för imorgon är det skola 10-? Antagligen 18. Och på måndag är det premiär, förhoppningsvis! Haha ;D

Godnatt Lovers, det är ok att inte vara perfekt. Det är mer än ok.                               Klös

I can't hide

NU HÖRRNI!

Sju prov, inlämningar etc. i maj ;D Nu tar lärarna i så dom spricker! Underbara skolan som är slut om 45 dagar :)

Sen har vi balen 20 maj också.. Och maskerad den 15! Ojdå ojdå..

Ni skulle sett i skolan idag! Jag gick på toaletten och när jag kom tillbaka sa malin att alex gått. Sekunden efter hoppar alex ut från ett hörn och skrämmer SKITEN UR MIG! Jag skrek, vände mig om och SLÄNGDE mig ner på golvet!! Lärare kollade.. Skrattade... Fnissade... Och snackade... Och där låg jag helt invalid på golvet för att jag är så FÖRBANNAT lättskrämd.....

Dessutom överraskade jag hela klassen när vi sjöng födelsedagssången för cecilia, jag tog i från tårna med min manliga stämma för jag tyckte att dom sjöng så löjligt, det är inte vanligt att komma från i mig i klassen!

Sen också! Så hände en till grej; jag satt på alexes knän så drog hon ut ett hårstå från min byxa.... Och jag sa "haha jag känner det" och hon putte allt hon hade på mig så jag flög upp och rakt in i skåpet! Jag tog inte emot för jag åt ett äpple. BOM och aj min arm. Sen skrattade vi, hela dan har vi skrattat :)

Så här galna är mina dar i skolan ibland :)

GODNATT            klös

skola 24/7

Idag slutade jag skolan klockan 19:00 :) Jag är jätte trött så nu ska jag sova.


Klös


sleten tjej

TJA!

Åkte ut till Tjörn igår i all hast och Sebastian har klippt sig, jobbigt snygg 50-tal friss! "Grill" och chill hos Alex var la gött :) Tidigt imorse tog Sebs och jag bussen hem igen och jag gick till SKOLAN. SÅ SATANS TRÖTT.

Jag är överdrivet beroende av sömn och jag blir så fruktansvärt irriterad när nån väcker mig. Kul att jag sov med två morgonpigga fanskap som självklart väckte mig; peta in sina fingrar så långt dom kunde i min hud, tog min kudde, satte sig på mig, drog i mitt täcke, gjorde så hunden slickade på mig och sköt tofs på mig. Jag blir riktigt arg bara jag tänker på det.

Ni kanske har märkt att jag har temprament nu haha! Men ni har också märkt att jag har många vänner så mitt temprament går att leva med ;) JAG ÄR SÅ POPPIS. Jag är den alla ville vara i högstadiet :) Äntligen nått mitt mål..

MEN! Skolan imorgon igen 10-16 så det är dags att nana :) Som jag gjorde mellan sex och halv åtta tidigare idag.. Men jag har gjort mitt! Bakade nämligen scones förut :)

NÅN SOM KÄNNER FÖR LITE MANCANDY? :DHoppas ni kan sova lugnare än mig era smekers!

Klös

back on track

HEJ DIN GAMLE POTTFISK

Nu är skolan igång som vanligt igen! Tyska prov, svenska muntliga nationella, föreställningar och sånt :D Och allt inom två veckor haha. As gött tycker jag som har lite skolenergi. Nu. Än så länge. JAJA

Sen ska jag ju vara i skolan under helgen också :) Det är alltid lika mysigt! "Alltid" som om det är något jag gör ofta.. Men det gör jag väl.. Jämfört med många andra. Det blir så liksom. Jag är ju hellre i skolan på fritiden och övar på pjäsen än ställer mig på scen och utan att veta vad jag ska göra ;)

Jag somnade på balkongen förut i en fåtölj, när jag vaknade kände jag att jag hade haft tungan emellan tänderna så jag hade hade jätte ont haha.. JAJA, nu ska jag sova :)


KlösLovers


dance know nothing about lies


Älskar dom två sista. Jag blir så nuttig när jag kollar på dans haha. Det finns så mycket känslor.. JAG har så mycket känslor och dans uttrycker alla mina känslor. Därför älskar jag dans, för att jag älskar mig själv :) Skulle man kunna säga! Men jag blir lugn, lycklig och kärleksfull när jag ser dans. Det är kanske så att jag finner mitt inre? :O Spännande.. Som en terapi för mig :) Eller nått. Jag blir annat när jag kollar på dans i alla fall.

Nån som vågar se dans med mig nu?


Klös

hallååå? är det nån dääär?Är man inte lite bortom sig idag så säg

kärlek here kärlek there (you know the rest)

Angående mitt inlägg om krav igår som min jassebrassenasse så snällt läste och funderade över:

HAHA :) LOVE! jo tänk om det var så. Det är så rätt det du skriver. Men visst så ska allt inte vara perfekt heller, då uppskattar man inte när kille FÖR EN GÅNG SKULL väl gör frukost på sängen. Sedan så är ju kärlek så jävla fint just för att det är mellan två människor, det ligger ju så mycket jobb bakom för att det ska funka och allt. Det är jobbigt med kärlek, men när man väl har den satans underbara "perfekta", enligt en själv, nissen, så vill man banimej inte dela den med andra, eller vad säger du honey ;)? Men jag hajar vad du menar så klart!


Tror ni också att det är mig hon pratar om? :) Jasmine är nog lite kär i mig :) Jag är perfekt :) Hihi

Jag hade gärna själv trott på min lilla teori om krav, men jag är nog lite för svartsjuk och egoistisk av mig för att dela min älsklingskille med nån annan jävla tönt som tror att hon är något HATA HENNE. Sorry...

I alla fall, vi är nog inte riktigt redo för att ha förhållanden som de gamla grekiska gudarna. Vi är inte riktigt så guda braiga än helt enkelt. Gudomliga.Klös

krav

Jag har tänkt.. Igen!

Ikväll tänker jag på förhållanden. Förhållande och alla krav som finns i ett förhållande. Jag har pratat om den här tanken förut, med vänner etc. men nu tänkte jag ta upp min tanke med er och världen, för det är ni värda :)

Krav, som sagt, finns det en hel del utav i ett förhållande. Man ska göra den andra glad, tillfredställd, man ska kunna trösta, komma med frukost på sängen, prata om känslor, visa känslor, välja rätt hyrfilm och godis, kunna ha överseende med vissa saker och skratta med och åt varandra. Man ska komma överens med varandras familjer kunna skaffa barn och inte vara gift med nån annan osv.

Men som många säger, vi är bara människor. Är det då rimligt att begära så mycket från en och samma person? När man kan få lite av varje utav flera utan att ens behöva kräva? Vad tror ni egentligen om två partners? En som kan laga mat och en annan som kan göra barn :) Eller tre så har man en som man kan prata med allt om!

Det kanske inte låter så lockande trots allt?

Men för att säga emot min teori lite så är det här precis vad vi gör. Det vi inte hittar i en person letar vi efter hos en annan. Men med partners får vi inte göra det, det funkar bara inte för man ska hålla sig helhjärtad till en person och en person endast. Istället så finner vi efter det vi inte hittar hos vår partner i vår bästa vän, i vår mamma eller kanske i vår partners mamma!

Ständiga krav på att andra ska vara som vi vill.. Så varför begära allt från en partner? För vi kommer ju alltid  att ha våra krav; "jag kan inte vara tillsammans med nån som aldrig vill gifta sig". Men man vill ju ändå ha den personen, för man älskar varann. Skaffa en till och gift dig med den då! Men håll det öppet, låt den andra vara brudtärna eller bestman, på så sätt håller ni förhållandet vid liv ;)

Bara en till av alla mina tankar.
Klös

modelljobb

Min kompis Jasmine är en riktig höjdare framför kameran,  men idag så är det min tur för idag så ÄR DET JAG SOM ÄR MODELLEN!

Följ med mig under mitt modelljobb, så här såg det ut;


 
Börjar bra med lite oförberedda dansrörelser

 
Fortsätter med spaning på efter någooooot..

 
..någooooot visade sig vara en godispåse! Känner suget

 
Smakade lite på godiset.. Lite för mycket kanske..

 
Letade vidare i godispåsen, meeen det slutade i stor besvikelse


Ja, och så här såg det ut :)
 Vem tror du får modelljobben nu Jasmine? Jag säger bara, you got yourself some competition!


Klös

prata lite då

Jag tycker att ni är lite tysta av er! Ni är ändå en del som är intresserade av mig, mina bilder, min intelligens, mitt liv, min kropp etc. så PRATA MED MIIIIIG? *dEsPERAT*

Jag vet att ni viiiiill ;)

Jag älskar att ni älskar mig vi älskar allihop tillsammans vi älskar    Klös

Imse vimse

Heeeeeeeelt lost! Heeeeeeelt underbart :D

Jag är helt vimsig just nu. Fram och tillbaka. Tycker si tycker så. Kände att jag kunde läst på lite bättre på provet, men det gick visst bra ändå. Jag är helt frånvarande ibland för att jag tänker på annat.  Annat som ger mig mer nöje och förvirring.

Jag är nog bland de veligaste på denna jord, och jag tycker det är toppen ibland för jag har en tendens att överraska mig själv t.o.m då haha. Men inte alltid, ibland blir det för mycket och jag får en så kallad kortslutning.

Ibland är jag i min egen värld och precis det var jag idag när jag helt från ingenstans gick RAKT i vägen för en annan tjej när hon var precis framför mig så hon gick rakt över mig haha. Malin tyckte det var jätte pinsamt men jag tänkte på annat så jag märkte det knappt :S Hon bad om ursäkt och sånt och jag kollade inte ens på henne och mumlade något tillbaka som jag inte kommer ihåg och fortsatte dit jag var på väg, mål i sikte säger jag bara ;)


Annars då? Hade ingen engelska imorse och ingen svenska på eftermiddagen så jag slutade efter provet vid två tiden. Imorgon har jag svenska och filen på morgonen sen slutar jag vid kvart över elva. Chill i dill.

Vi sa förra året att tre-esterna hade det så slappt, jag tror nog vi har det minst lika slappt nu ;) Men annat var det i tvåan och ettan!Klös

don't tell me if i'm dying

Hey Lovers,

jag åkte hem till Fridzon i fredags och var vaken till sex på morran x)
En kompis till Fridzon var också med, hon har precis kommit hem ifrån Afrika efter 3 ½ månad och berättade att dom duschade med hinkar, ibland så sällan som 2 ggr i veckan med kallt vatten ;D Det blev varma mackor, påskpynt och självklart det berömda tjejsnacket!


Igårkväll kom Tobias hit och vi hade skrattkalas som vanligt :) Vi var ute och gick en stund och det är ju knappt kallt ute på kvällarna ;D Sen såg vi en stund på En prins i New York med Eddie Murphy, kass film så vi satte på Mr. Bean på semester ist haha. Är det bara jag som får sån fruktansvärd panik när jag ser på filmer där folk misslyckas i ett? Det kryper i mig och kliar i kroppen och jag blir SÅ ARRRRRRG xD

Vi avslutade med MTV i alla fall och räknade vems namn som kom oftast på den där kalkylatorn eller vad det är. Tobias namn kom oftast och med andra killnamn nästan hela tiden ;D Tobias tänker tydligen på andra när han är tillsammans med Jesper och Hanna luktar så gott :D High Five!

Jag har lite ont i mitt stora hjärta idag...Klös

if you can't see the sun, maybe you should go..


stora staden

- Welcome to the Good Life -Kvällen fortsätter borta som sällskap i sängen. Odlar porr förstår ni


Klös

olagligt

Jag är arg. På grund av dåligt uppförande!

Det är en kille som är ett år äldre än mig och han gick samma linje som mig på gymnasiet. Han jobbar nu på ica här och sitter i kassan. Han hälsar och tar betalt precis som man ska och är väldigt trevlig, mot alla utom mig!

Han har aldrig sagt hej när jag kommer och det bryr jag mig inte om men han brukar alltid säga hur mkt det går på, men inte idag! Han ryckte bokstavligt talat pengarna ur handen på mig och sa ingenting(inte jag heller) men mot flinten innan var han så trevlig och skämtade! Dålig stil.

Gubben i månen kallar vi honom för övrigt. Jas säger att han nog är bitter. Jag säger att han är gay(sebastian med vet jag). MEN VAR DET DÅ MEN BEHAAAVE. Sitter man i kassan ska man kunna vara trevlig mot alla, som Emanuel. Emanuel är rolig också vilket är ännu bättre, han säger "72 och fem" ist för 50. Haha, ja det är kul för han säger det så oerhört tydligt och vänligt :D Hahaha


Lyssnar på Amy. "WHAT'S IN IT FOR MEEEEEEE?" om hon bara visste vad som fanns i den till henne.. Lilla tjejen ;D Nej vad hemsk jag är...
Min djävulska sida tar över ibland, ursäkta mig.


Tror ni Amy Diamond är oskuld? Hur gammal är hon förresten? :S


Klös

älskare!

Jag är tillbaka! Och här hemma väntade välkomstpresenter :D Plus en tid till tandläkarn, inte lika kul...
Woho regnbåge och allt på bilden ;D haha.. Jag älskar mitt nya fynd, 9kr på Tradera ink. frakt ;D

Jag har förresten inga planer på att ha nagellacket och armbandet samtidigt, men jag ska testa nagellacket och se om det är något att ha! Är det det beställer jag fler för dom är billiga ;D

Emodagen idag ju! Lilla skärtorsdan. Aja, ha de gött cutters

Klös

mitt kall

Jag lever. Och pappa lever och bilen är hel. Jag måste säga att jag inte är orolig längre, jag har generna. Så är det bara.

Det första jag fick göra var att backa ut från parkeringen, svänga runt hörn, köra raksträcka(växla upp och ner), svänga runt hörn åt båda hållen, backa långa raksträckan när jag såg genom bakrutan om och om igen. Jag säger det igen; jag är född till att köra bil. Man kan tro att jag har gjort det förut, så van som jag verkade vara. 

Och inga frågor om hur ofta jag fick starta om bilen.. I will not answer! ;)

Imorgon ska jag ta bussen 06:46 (fy fasen) och jobba. Men min moster plockar upp mig på vägen och sen sover jag hos dom till på tisdag eller onsdag. Det lär väl inte bli så mycket uppdatering här i alla fall, så ni är medvetna om anledning till min frånvaro. Älskare.
Klös tills vidare, jag tänker på er..

cherry cherry bom bom

Hola Lovers!

Igår var jag i stan med Jasmine Jasman och sen åkte/gick vi hem till henne och åt lite cheeseballs och glass!

Jag hittade en ryggsäck i stan som är perfekt till sommaren. Den är så ful att den är ball. Orange är den också för övrigt! Och lack haha.. Jag har aldrig gillat lack, jag gör det inte nu heller egentligen. Men jag var tvungen att ha den!

Jag köpte nytt fritidskort igår också, 600kr.... Nu är jag pank kan man ju säga!

MEN IDAG SKA JAG FÅ KÖRA :D Jag ska lära mig pedalerna, starta och växla.. Kan ju vara en bra start ;D

Annars då? Jag har inte tränat på riktigt sen i tisdags. Även om jag har haft träningsvärk i armarna efter torsdag så kan jag knappast kalla det träning. Men jag fick sprängande huvudvärk i torsdagskväll under "träningen" och den hänger fortfarande i, till och från. Igår när jag kom hem var den som värst och jag mådde riktigt illa. När jag vaknade imorse var det inte borta, men bättre. JA, tyck synd om mig! För fasen..

Men jag kan verkligen inte förstå VARFÖR? Jag dricker mkt vatten, jag äter och jag sover ordentligt! Jag tänkte att det kanske hade med tamponger att göra. Men det har aldrig vart ett problem förut! I alla fall inte skapat huvudvärk ;P Hm, mysteriet fortföljer..


idag

Byxorna är inte klara men kände för att ha dom idag ändå. Orka att man måste trycka på "spara och publicera" hundraelva ggr innan inlägget läggs ut!
Innan

Hoppas ni har en grymme dag i solen ;D

Stek, smek och klös vänner!

sneakpeak


igår


Myser mig igenom teaterdagarna. Fast det är mest slit och mindre mys.. ;D


Där ser ni mitt släp med.. Tungt är det också och slår mig i numsen när jag går, eller springer, eller hoppar.


HELLOOOOO, KITTY?

party people!

Jag är hemma ikväll! Och hoppas på att huvudvärken släpper inom sinom.. Och äter glass. Och jag har provat min studentfestklänning igen, jag behåller den för allt gick mycket lättare den här gången men det är fortfarande inget kul.

IDAG HAR JAG FÅTT MITT EFTERLÄNGTADE KÖRKORTSTILLSTÅNDSTÅND! Och genast känner jag pressen och nervositeten när brorsan tog 10 körlektioner och pappa endast FEM?! Tror ni jag håller måttet?

Jag undrar hur det gick för mamma.. Mamma kör förresten som en kaktjuv, annars är hon duktig och det är min bror och pappa med(uppenbarligen).

Men det finns ju de som är riktigt kassa! Ni vet, såna som inte har något flyt alls i körningen. Jag är lite rädd faktiskt, nu när jag ska ut på vägarna. Rädd för såna som inte kan köra men som har körkort.

Jag lovar att jag kommer bli en sån där arg bilist som skriker och slår på ratten när nån idiot visar sig. Riktigt förbannad kommer jag bli och sticka ut huvud genom rutan och peka finger och sånt. Ja, låter som något jag skulle göra..

Haha, en gång så åkte jag med mitt ex på motorvägen. Så hamnade vi brevid en bebis i trafiken och jag satt och log och skrattade, gjorde grimaser och sånt mot den, och den kollade på mig och visste inte riktigt vad den skulle göra.. Sen såg jag mamman. Hon glodde med stora ögon på mig som om jag var pretty stupid.
Pinsamtystand mellan bilarna kan jag lova...


Nu är det inte många veckor och dagar kvar till premiären den 27 april! Jag börjar bli lite nervös nu för det är ett väldigt stort arbete vi har framför oss, men det löser sig ;D Sa kärrningen som sket i poolen..

Vi fixade mattan idag i alla fall
Klös

if the man can dance, he gets a second chance

Anledningen till mitt utbrott:

Godnatt Lovers
Smek

aint gonna live forever

IDAAAAAAAAAAAAAG HAR JAG inte gjort ett piss.

Elr JO, jag har visat min pålitlighet till en helt främmande. Tröjan från tradera ni vet? Ja, klart ni vet. Jag fick den och jag betalade och sen fick jag ett mail idag om att jag hade fått tillbaka pengarna.

Så jag mailde tjejen och sa det och undrade hur vi skulle lösa det. Jag hade alltså mina pengar och tröjan. Och hon hade tydligen glömt bekräfta att hon fått pengarna och därför blev det som det blev. Så jag fick hennes kontonummer och förde över pengarna där ist.

HUR SNÄLL ÄR INTE JAG DÅ?

Jag kunde behållt pengarna, fattig student som jag är. Men NE! Det kan jag inte med.

För övrigt(som vanligt) så hände det en sak i somras, som påminner om detta. Jag fick punkter(ÅH BRA LÅT)ing på cykeln (Ursäkta utborttet) när jag var på jobbet och jobbet låg nära en cykelaffär, men jag hade inga pengar på mig så mamma ringde dit och sa att jag skulle komma och att dom skulle få pengarna senare på dagen.

Det fick dom inte. Vi glömde det och nästa dag hade dom stängt 2min innan jag kom. Och nästa dag var det söndag ;D Hej flyt! 

MEN, på måndagen kom jag! Med alla pengarna :) Och vet ni vad hon i affären säger? Nej, klart ni inte vet.
"Det gör inget, jag visste att du skulle komma för du såg så pålitligt ut :)" 

HAHA VA? Ja jag tappade hakan. Så nu vet ni varför jag har så många kompisar och går hos psykolog. 
Skoja. Men som jag brukar säga; my lojalty will never ever change.

VAD JAG känner mig busig idag! Riktigt GO i mig ;DJaaaa, det är jag.
Känner mig lite sån..


Klös babes

ÅÅÅHA AHahhdkjah

jag älskar dig

Vad tror ni om sockerglass?


GodnattKlös

kill me, kill me now

Alltså, vill man inte bara dö lite? Bara lite grann? MEN SER NI PATTARNA ELLER? Dö lite dååå!


Ja, det här gillar jag.. Titta man kan lägga något i hålan där, förslag någon? Vatten kanske, som påfyllning sen. Efteråt. 
Men måste han ha världens töntigaste namn i serien?

My name is Atwood, Kirby! Atwood..

KlösLovers

dress me


Så! Det var väl fint? Med en sko :) Som han masken i barnprogrammet! Han som pratar så roligt ni vet? Som ser ut som Benjamin Syrsa i fejset. Han som leker med björnar och bor i en stad? Och lär oss saker? Och flyger helikopter? RINGER DET EN KLOCKA ELLER?


Klös

5 steg till ett lättare liv

JA FÖRLÅT FÖR ALLT DETTA NI BEHÖVER INTE LÄSA MEN JAG BEHÖVER. puss1. Rätt inställning

Attityd är A och O.

Därför är det bra: Har du inte viljan är det svårt att lyckas. Du måste bestämma dig för att du vill gå ner i vikt vill bli starkare. Och tro på dig själv.

Därför funkar det: Har du en bra inställning så ökar chanserna att du ska övervinna motgångarna.

Så snabbt ser du resultat: Det är inte inställningen som gör att du går ner i vikt, men det är inställningen som gör att du inte ger upp.


2. Regelbundna måltider

Därför är det bra: Äter du frukost, lunch och middag varje dag får du struktur på dina måltider. Risken att drabbas av godisbegär och okynnesätande minskar. Vill du äta mellanmål kan du göra det, men du behöver inte. Regelbundenhet ger dig också mer energi. Viktigt att komma ihåg är att inte äta mer, bara för att du äter regelbundet.

Därför funkar det: Du blir aldrig vrålhungrig. De regelbundna måltiderna motverkar faran. Genom att kontrollera intaget av mat går du också snabbare ner i vikt.

Så snabbt ser du resultat: Följer du tallriksmodellen och äter på regelbundna tider märker du resultat redan efter en vecka.


3. Tallriksmodellen

Tallriksmodellen är ett enkelt sätt att få en bra fördelning på maten, varje måltid. Hälften av tallriken ska bestå av grönsaker, en fjärdedel av protein och en fjärdedel av kolhydrater. Tallrikstänket fungerar även på ostmackan, där du kan lägga till skinka och grönsaker som pålägg.

Därför är det bra: En balanserad kost är grunden för att må bra.

Därför funkar det: Fyller du halva tallriken med grönsaker äter du inte lika mycket av den mer kaloririka maten. Du blir mätt på färre kalorier och får i dig mer kostfibrer.

Så snabbt ser du resultat: Efter en vecka, eller två. Om tallriksmodellen leder till att du småäter mindre, ser du resultat ännu tidigare.

OBS! Tänk på att inte ta en för stor tallrik. Och bygg inte på höjden.


4. Powerwalks

Gå snabba promenader, gärna med stavar.

Därför är det bra: Enkel träning som alla kan göra. Bra om gymmet är stängt eller du inte orkar ta dig dit.

Därför funkar det: Raska promenader leder till ökad förbränning och högre ämnesomsättning.

Så här snabbt ser du resultat: Kör du flera gånger i veckan märker du resultat redan efter en till två veckor. Förutsatt att du också tänker på vad du äter.


5. Styrketräning

Mer muskler innebär en fastare kropp och högre förbränning - dygnet runt.

Därför är det bra: Du tränar hela kroppen och får både starkare och mer tonade muskler. Är du nybörjare kan du ta hjälp av en gyminstruktör och starta med lätt träning av alla kroppsdelar.

Därför funkar det: Ju mer du tränar, desto högre förbränning får du eftersom muskler kräver energi.

Så här snabbt ser du resultat: Om du styrketränar två gånger i veckan kommer du att märka skillnad redan efter två veckor. Våga lägga på vikter. Du orkar mer än vad du tror. Det enda sättet att få bra resultat är att du bestämmer dig och pressar dig själv.


"smala människors lätta hemligheter"

Jag var inne på aftonbladet och fick syn på detta;


 


En amerikansk viktspecialist menar att det är sättet att tänka på som kan vara avgörande för hur lätt man har att hålla vikten. Naturligt smala människor har vissa gemensamma nämnare i sin livsstil. Det hävdar den amerikanska läkaren och viktspecialisten Dorie McCubbrey.

Genom att anamma dem kan du också hitta, och behålla, målvikten, menar Dorie McCubbrey.


Naturligt smala personer...

1. ...struntar i vågen De väger sig inte, ofta äger de inte ens en våg. Självklart är det lättare för personer med en stabil vikt att inte bry sig om den. Frågan är om deras vikt hålls stabil tack vare att de inte oroar sig.


2. ...äter när de är hungriga Och ibland även när de inte behöver det utan bara är sugna. Hemligheten heter proportioner. Unna dig en kladdkaka när du är riktigt sugen, men var medveten om varför och se till att du äter bra i det långa loppet.


3. ...äter det de är sugna på Det är som att de inombords vet precis vilka näringsämnen deras kroppar behöver för stunden. De anstränger sig för att få det som de vill till middag, även om det kräver en extra tur till mataffären. Vad skulle hända om vi alla baserade våra matintag på vad vi verkligen borde äta?


4. ...slutar äta innan de är proppmätta Inte sällan lämnar de mat på tallriken när de äter ute. När de serverar sig själva har de lärt sig att inte lägga upp mer än vad som krävs.

Ät långsamt, lägg märke till när mättnadskänslorna börjar göra sig påminda och träna på att sluta äta i tid.


5. ...motionerar för skojs skull
De tränar regelbundet med inte tvångsmässigt. De låter inte träningen gå överstyr utan verkar på något intuitivt sätt bara veta hur mycket träning just deras kroppar behöver.

Strunta i träningstrender - ägna dig åt en motionsform som du verkligen tycker är rolig, så kommer kontinuiteten automatiskt.


6. ...tänker positivt
De har ofta en positiv bild av sig själva och sina liv.


7. ...lever tillfredsställande liv Och det beror inte på att de är smala. I stället för att fokusera på siffrorna på vågen lägger de vikt vid att njuta av livet och göra det bästa av saker. Den här tacksamheten till livet verkar automatiskt generera fler positiva upplevelser, utan att man har behövt söka upp dem själv.

Haha, så vi har en egen livsstil nu också? Störtskönt för det stämmer ju, tycker jag i alla fall. Hur är det med er?

Men jag tänkte på det med att vi slutar äta innan vi blir proppmätta.. Finns det nån som tycker det är skönt eller något att vara proppmätt? :) Proppmätt för mig är rena illamåendet! Visst man kan äta så snabbt att man inte känner av när man blir mätt och alla har ju varit proppmätta nångång, jag blir det av anledningen att det är min favoritmat eller att jag tog för mycket (att lämna mat är knappt ett alternativ), men vad är då poängen med att äta snabbt? DÅ MISSAR MAN JU DET GODA! Mat är till för att njutas ;D

För övrigt så skrev jag inte om det här för att kunna skryta om att jag är naturligt smal. Det är inte bara positivt att vara naturligt smal, det finns ju en anledning till varför jag har börjat träna, man får inte in träning i livet lika lätt eftersom man inte "måste". De flesta ser ju träning endast som ett sätt att går ner i vikt och då vill jag förstärka att det finns andra anledningar!

Jag tränar inte för att gå ner i vikt, jag tränar för att bli stark och klara av att gå i stan en hel dag utan att få jätte ont i ryggen och axlarna.

Jag tränar för att min kropp tycker om det och blir friskare och snyggare.

Jag tränar för att minska stressen och för att det är väldigt skönt när det väl är gjort, man ångrar aldrig ett träningspass (om man inte gör illa sig kanske, eller trillar av spinningscykel och slår i skrevet och ansiktet i golvet)

Men mest av allt tränar jag för att ha en chans om jag blir överfallen haha xD Jag har inte blivit det än så jag vet ju vad som väntar! Får man tänka så? Jag har gjort det hur länge som helst.. MEN JAG VILL VARA STAAARK! Hur kul är det att praktiskt taget FLYGA in i väggen när nån stöter till en? Ok, lite kul är det.. Men inte SÅ kul, och dessutom gör det riktigt ont.

MUSCLE-HANNAH HERE WE GO, som jag brukar säga.


Klös

RSS 2.0