Sweetheart, I all ready miss you...

... and you only just walked out the door.

Nu har jag spenderat 30 minuter i duschen, varav 20 minuter av att pilla bort nagellacket på fossingarna! Om det är ngt jag kan fastna vid är det det, börjar jag är det omöjligt att sluta.. Innan jag somnar tänkte jag visa min musikaliska sida(svår att hitta) och slänga in lite skön kvällsmusik :)

The Kooks - I All Ready Miss You
Simple Plan(faktiskt) - Save You
Augustana - Hey Now
Im From Barcelona - Oversleeping
Chris Garneau - Black & Blue
The Winter Sounds - Ragtime Manifesto

Godnatt bloggen, vi ses imon*släcker med en sorgsen blick*
KÄNDE NI IGEN DET? NE? Macken ;D

Klös 


Kommentarer
Maja

Jag tror nog att det uttalades mer "måcken" :P Loved it :D

2009-02-03 @ 08:14:03
URL: http://missmor.blogg.se/
alwaysNamninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här?Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. "Ibland finns det en naiv inställning till nätet".Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.

Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.

– Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?

Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som "dammsuger" olika sajter i jakt på bilder på barn.Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.Namnlista att skriva på:

http://www.namninsamling.com/always1

2009-02-03 @ 12:20:01
URL: http://always-alwaysonmymind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Your NAME broh:
FAME! Remember my name?

E-postadress: (om Endast jag ska få tag på dig)

Blogg:

Kommentar(det är här du har chansen att vara elak, fast det är du inte):

Trackback
RSS 2.0