Det är inte bara du som tycker om godis, bjud ditt hår på det goda ibland med ;D

Jag tänkte ge ut lite tips på vad du kan mixa ihop till hår hemma om det är i behov av ngt extra :) Ditt hår mår alltid bra av en inpackning lite då och då, precis som vi mår av en liten belöning som godis då och då ;)

FÖR DEN LILLA EXTRA GLANSEN SOM KÄNNS SÅ BRA
Knäck två ägg och vispa ihop med cirka en halv deciliter mjölk i en skål. Häll sedan blandningen över håret och massera in den ordentligt. Låt sitta i cirka fem minuter och skölj sedan ur. Hurra för glans som känns!


KICKA IGÅNG HÅRET
Vispa en äggula och blanda den med en tesked olivolja. Massera in i längderna, men undvik helst hårbotten eftersom det annars kan se lite fett ut. Låt det verka i cirka fem minuter och tvätta ur genom att massera in schampo innan du blöter håret. Skölj sedan igenom håret och tvätta om det som vanligt.


FÖR DIG SOM HAR TORRT HÅR
Blanda några droppar mandelolja med en mosad banan i en skål. Massera in mixen i ditt hår och låt verka i en kvart. Skölj sedan ur med sodavatten innan du schamponerar som vanligt.


ÄR DITT PROBLEM FETT HÅR?
Blanda en halv tesked aloe vera-gelé (finns i hälsokostbutik) med en tesked pressad citronjuice. Mixa ihop med en åttondels deciliter av ditt vanliga schampo och massera in i håret. Se sedan till att skölja ur noga.



Kommentarer
Theetheehee

Torr hårbotten då??? :O

2009-01-27 @ 19:31:24
URL: http://freaksandgeeks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Your NAME broh:
FAME! Remember my name?

E-postadress: (om Endast jag ska få tag på dig)

Blogg:

Kommentar(det är här du har chansen att vara elak, fast det är du inte):

Trackback
RSS 2.0