swimtisdag

40min simning, nu kan jag äntligen flyta!
Nej men, 200m uppvärmning och resten frisim.
Börjar hinna med att andas mellan armtagen nu ;D
Känns bra. Känns framsteg.
Kändes riktigt tungt att komma i vattnet idag!
Min kropp är inte gjord för att tränas, som jag brukar säga.
Malin är min kropps räddning just nu. Och lite jag, lite.Klös

smektisdag

Hola Lovers,

jag ber om hjälp idag om dagens dilemma. dilamma

eftersom jag har föreställning i slutet av april så skulle jag inte ha nån chans att jobba ngt, men idag kom jag på att jag kan ju jobba på lovet! Så nu ska jag jobba måndag och onsdag och slippa vara helt pank till studenten ;D Ska kolla om jag inte kan ändra mina planer på tisdagen så jag kan jobba då också..

Som ni ser har jag inte lagt nån större energi på att varken längta eller bry mig om lovet, vi gör ju ändå ingenting i skolan! Idag har jag haft fyra lektioner varav tre stycken kollade vi på film. Så idag har jag sett Patrioten, Sofies värld och Apocalypto.

HERREGUD KLOCKAN? Halv åtta för fasen och solen skiner! Elr nej, det gör den iofs inte men den kunde gjort! Det är ju klockan fem-ljus ute :D WOHOOOOOOOOO!

Älskade småfisar, har ni också nationella prov i svenska b imorgon tro? Jag är taggad :D Sitta i aulan med prasselpappret och njuta av alla sura miner och suckar.. Aaaaaaah, livet smeker!

Och där tog smeket slut, bikinin jag beställde är tydligen SLUT! Fast det kanske var bra, jag har trots inga pengar eftersom jag har köpt både balklänning och studentfestklänning!

Studentfestklänningen för övrigt sitter perfekt på men är hopplös att FÅ på, och av. Jag fick lite små panik när jag skulle ta av mig den. Dragkedjan i sidan är alldeles för kort. Så då undrar jag, hur hade ni gjort?

1. Hade ni behållt klänningen, stått ut med paniken och avstått vilt oplanerat sex för att klänningen bara INTE VILL komma av smidigt? Jag hade en röd rand runt kroppen där klänning klämt när jag tog av mig den och min arm sved.. Fast nu kom jag på att klänningen inte behöver tas om man vill ha vilt oplanerat sex.. JAJA, jag kanske tycker om att vara naken!

2. Eller hade ni lämnat tillbaka klänningen med all möda med frakt och inpackning och sen börjat leta vidare efter en NY? (Orka)

3. Kanske köpt en längre dragkedja? Böök, klänningen är av siden för övrigt. Sprätta peta blöda sy sprätta peta sy.

Min tröja har för övrigt kommit, för övrigt. Bättre bild en annan dag! Som man brukar säga. Nej, nu ska jag förbereda mig inför imorgon, PRASSEL PRASSEL :D
Klös

berts skara

Pappa kunde åka idag och nu är jag tillbaka hemma med en balklänning och väska till ;D SÅ SATANS NÖJD!

Och nej ni kommer naturligtvis inte få se den förrän dagen den ska spryda min kropp! Åååååååååååååh, nööööööööööööjd! Ni kommer förstå varför när ni ser den 20:de maj.

Jag har åkt över slätten idag, Grästorp etc., herregud vad öde.. Min dag har bestått av att åka bil och kolla på Sveriges trista landskap :) Jag älskar Sverige.

Och just nu håller jag på att somna för att jag inte har ätit ngt sen frukost.

Jag vvet inte riktigt vad mer jag kan skriva för jag har inget i min hjärna just nu (JUST NU SA JAG).

Hörs Lovers
Klös

välkommen

Ännu en sen måndag, men detta är också sista på länge! Sen är det min grupps tur att tillbringa all ledig tid, inklusive helger, i dramasalen ;D

You can't kill rock 'n' roll

Klös

jag har tänkt, igen..

Den här gången handlar det om hus, andra hus för att vara mer exakt. När jag har kommit till saken kommer ni inte tycka att det är så konstigt längre!

På tal om att komma till saken är det något som jag är värdelös på och jag glömmer ofta vad jag pratar om om något annat stjäl min koncentration för ett ögonblick. Men som tur är brukar det oftast(!) vara nån där som har lyssnat och kan påminna mig och slå mig om jag hamnar på villovägar ;D

Det finns förresten en bok som heter Villovägar! Det är en guide till "intressanta och ofta bortglömda" miljöer i Sverige.

Till saken! I lördags när jag tog mig hem by buss så åkte jag den vanliga bussen, den vanliga turen och det finns ett hus på vägen där som ser väldigt intressant ut. Det är en-plan och brer ut sig säkert 200 kvadrat! Det är alltså ett väldigt stort en-plan och ligger i en liten nerförsbacke och hela huset är gjort på massa påbyggnader. Skit ball!


Då till tanken, är det ok att besöka främlingars hus? Skulle du släppa in en person som skulle vilja se hur ditt hus ser ut på insidan fastän du inte lagt ut det på försäljning? Hade du själv vågat fråga om du fick komma in till någon för att bara se hur det ser ut inuti?

Det finns så många hus jag skulle vilja se insidan av men hur många skulle släppa in en? Kanske de som har det kliniskt rent hemma dygnet runt.. Hm, om man ändå inte skulle göra det en gång för att se hur folk reagerar?

"FÖRSVINN UR MITT HUUUUUS" Hahaha vem är det som säger såå?!  JASMINE? Du vet! Ett sånt där hysteriskt anfall borde du väl känna till ;D

Jaja, hade ni plingat på hos en främling bara för att få en guidad tur i deras hem?
Klös

brunfis

Jag äter banan med kakao just nu och märkte att jag hade fått kakao på armen så jag slickade bort det, trodde jag, ist blev stället brunt av utsmetad kakao från min tunga ;) Jag är fräääsch!

För övrigt har min mamma varit magsjuk och nu är min lillebror det, känns lovande.. Haha, men jag har ju klarat mig än så länge och mammas magsjuka var förra veckan!
Lillebror, och lite av migHan skrek och grät och det lät som att han skulle dö, sen spydde han på badrumsgolvet och kom in till mig och berättade det "En påminnelse bara" sa han och gick sen. Haha, men nu sover han i alla fall :)

Haha, nu kom jag på att pappa också är magsjuk. ÄR JAG BÄST ELR SOM INTE ÄR DET? Ah, det är jag ;D Nu kommer jag väl få det bara för att jag sa så, TA I TRÄ! Som jag brukar säga men aldrig göra..


Klös

allt för min kropp

Fredag: Tränade styrka efter skolan
Lördag: Powerwalk 50min
Söndag: Simmning 20min (var alldeles för trött idag, gick hem svajandes längs trottoaren med stängda ögon)

face down in the dirt

Idag har jag simmat, städat och kommit fram till att jag troligtvis är allergisk mot damm ;( Det kliar jämt och överallt skit mycket när jag städar. Men det är skönt väder idag och fönstrerna är öppna!

Jag skulle åka och kolla på balklänning imorgon men nu har pappa blivit magsjuk så det kanske inte blir av, får se imorgon..

Det har vart en riktigt go helg i alla fall :)


Den lilla prasselpresenten där fick jag när jag hade jobbat som simskoleassistent 2007 av några barn och jag har aldrig öppnat den, förrän idag! Jag tänkte kolla vad som fanns i kuvertet, som det står "till simfröken" och jag hittade världens finaste kort :) Massa pyssel på framsidan och något smyckeliknande.


Klös

åh mitt kära vinterland

Sverige skulle jag väl inte kalla förutsägbart precis.. Men ganska vackert ;)WOHO SNÖBOLLSKRIG!
Tänker alla småbarn, inte jag


Försök att inte halka idag ;D

Klös

kalastorsdag

JAG VET spegeln är sketen. Det får ni leva med. Jag med. Det är väl rättvist?
Jag visar er mina kläder och min fantastiska kropp och som grädde på moset en sketen spegel, livet smeker elr hur?

Jag tror inte mina händer är särskilt fotogeniska.. Haha, man kan lika gärna tro att jag har handen upp och ner ;)DET HÄR ÄR FÖR ÖVRIGT MITT INLÄGG NUMMER 100


Klös

tji fick jag som nämde våren


det här är kärlekHaha jag tänkte faktiskt inte på låten när jag skrev rubriken!


Med Jim Carrey till min hjälp hälsar jag, Godnatt Lovers

Klös

Onsdag 25/3 -09, en kropp ett bär

Powerwalking: 60min

Utan att räkna med alla minuter jag powerwalkar till och från skolan varje dag. PUST!
Varför känner jag mig som en mormor när jag säger powerwalking? Fördomsfulla människor! Det är gött att gå


Klös


I've been stealing everything


Klämkäcka Lovis


HAHA KOLLA HANDEN :')
jag älskar mig själv jag älskar mig själv jag älskar mig själv jag älskar mig själv jag älskar mig själv jag älskar mig själv jag älskar mig själv


Och mina nya nästan lite sexuella byxor
och 10% rabatt på HM på golvetoch självklart min seriösa sida
JAG HAR PÅ MIG: kläder och ett gott humör, fast jag har faktiskt vart ganska elak igår och idag.. SORRY VÄNNER, om ni fortfarande vill ha mig?

Vi fick våra studentmössor idag förresten.. Wow...

Klös

nelly

Som sagt, shopparn.. ;) FRÄSCH, jag vet. Den här ska jag stolt glida med min slida omkring i på stranden i sommar ;DÄr Gina Tricots underkläder ngt att ha?

klös

våfflan

JAG VAAAAAAAAAAAAAAAANN! Hahahha jag kan knappt tro det. Ok, vann och vann, men jag vann över alla andra som la bud ;D SÅ NU ÄR DEN MIIIIIIIIN. MOhahahaha

Sitter och käkar våfflor med grädde och hallonsylt som en hederlig svensk :) Visst är det toppen att vi har såna här dagar? Så man känner sig lite mer tvingad att äta det och gör det! Jag tycker det är great.

Mindre great är väl att jag har spenderat idag. Men jag kan inte låta bli :( Jag har fått köpmani och tänker ist "det löööser saaaj". Ni får se jackan jag "vann" när jag har fått den, snart alltså hoppas jag! HEhehehheh
HON ÄR FÖR TJOCK mohahaha
Känner ni också mitt seriösa flyt här i bloggen? :)


Klös

Godmorgon

Jag vaknade med en gång idag och var lika nervös.. Ska det behöva vara så här? Det är 3h och 47min kvar på jackan idag! Jag kollade på den andra jackan igår när jag skrev tiden.

JAG VILL HA DEN! Egentligen har jag inte råd, men jag måste ju ha en jacka? En snygg sådan. Så här är jag nu, budar och budar med mina nerver, ungefär.

Det är vår idag förresten! Kanske man skulle fixa till sig något då.. Powerwalking senare! ;)

Klös


hanging in there

Jag är så nervös att jag inte kan sova. Hur känns det då?

Budtiden på jackan som vill ha mig är slut om 17h och 27min!

Heheheheklös

pöket

Tråkig jag är som bara har skrivit om träning idag. .....så nu ska jag berätta mitt (andra) stora steg som jag har gjort idag!


JAG HAR BLIVIT MEDLEM PÅ TRADERA OCH BUDAT  0_0

ja, jag gjorde fjårtiZ smileyn..JA det är ett stort steg för en fegfis som Hannah! Men jag tänkte, eller jag har märkt, att det är populärt att använda saker som nån annan har levt i. Så nu tänkte jag följa strömmen eftersom jag är, feg, som sagt. NEJ, det är jag egentligen inte. Bara ibland. Man måste prova på nya saker och man ska inte döma!

Man kan kalla mig en prova-på-are och en som utmanar ödet, ibland.

Men i alla fall så jag har budat på två snygga jackor och två snygga armband, eller det är det som ingen har budat högre än mig på! Jag la bud på en AS snygg väska men det är en envis rackare som vägrar ge mig den.. OCH HON KOMMER VARA FUL, i den. Jämfört med mig. TJI FICK HON.

OH HERREGUD JAG FICK ETT MAIL, från tradera! Men ni ser ju.. Det här tär på mina nerver. Tänk om jag vinner?! Jag vinner ALDRIG. Inte ens ett ynka minidjur på Liseberg.. Aldrig. Det var den ena jackan som mailade och frågade om jag var intresserad.
Är det det nya "får jag chans"?

Klös

jennie widegren

Jennie Widegren i den grymma dansgruppen Bounce har jag sett på många ställen där hon tipsar om olika träningsformer/aktiviter osv. Senaste idag såg jag att hon gav ut sina tips till cosmopolitan;Här är Jennies bästa tips för att må som en stjärna:


·    Testa olika tränings- eller dansprogram för att hitta den träning som du gillar.

·    Träna hellre flera korta pass i veckan än några få långa pass.


·    Ät riktig mat, drick mycket vatten och slarva inte med sömnen, vila är viktigt.


·    Variera gärna olika träningsformer för att undvika slitage och kombinera konditionspass med styrka.


·     Energi ger energi, hitta dina kickar och det du inspireras av, det är adrenalinhöjande som gör att du mår bra.


•    Du kan alltid hitta ett sätt att träna, till exempel balansträna genom att stå på ett ben på tåget eller gå en power walk till jobbet.


KÄMPA NU KVINNOR OCH FÅ GLADARE KROPPAR
Kanske skulle satsa på en karriär som coach? HM!


Klös

swimmerwinner

Idag har jag börjat mitt NYA LIV, så ska jag verkligen inte fortsätta säga..

2000 elr 2050m på 50min (nytt rekord f.ö.) + 50m chillsim


OBS!
MYCKET STRETCHING
MYCKET VIKTIGT NÄR MAN SIMMAR
ANNARS MYCKET SMÄRTA
haha ;)


Klös

stekare

Solen sken idag och humöret var så klart påtänt!
Dålig kvalle på bilderna är det nya, bara så ni vet!


(sluta avundas min hålling, din är minst lika klatchig)

Här ska jag nu skriva vad det är jag har på mig
- Brillz från Prickig katt
- Linne från Gina Tricot (gammalt som gatan, fashion)
- Egentligen jumpsuit från 4ey (finns helbild nån annanstans här)imiterar kanye west - welcome to the good life

Ja, jag skaaaaaa sova!!

GodnattKLös

ett steg mot ett friskare liv

Som man brukar säga. Om man rör på sig. Nej vad vet jag!

Men ja, det är precis vad jag har tänkt börja göra! Röra på mig mer :) Det är allas kroppars rätt att få lite omtanke så nu tänker jag ge min kropp den kärlek den behöver för att stå ut med mig i 98 år till.

Jag stör mig på alla som snackar om "snabba metoder". Varför kan man inte bara acceptera att det faktiskt handlar om att ändra sin livsstil? Det finns inget som snabba metoder för det funkar inte att träna, elr vad man gör, ett tag och sen sluta och tro att inget kommer att förändras efter det!

Kroppen är i en ständig förändring. Och det funkar inte heller att svälta sig! Det är bara idiotiskt om man gör det med flit(så ni som inte gör det med flit, way to go!). Det som funkar är vanlig hederlig motion och ärligt talat, hur svårt är det att få in i vardagen? Kom igen nu..

Slappröv! Som jag sa till min lärare på gympalektionen i femman och blev utslängd..

För övrigt tänker jag inte göra om min blogg till en träningsblogg (aldrig) men jag tänker använda mig av bloggen för att hålla koll och komma igång :) Haka på!
Mitt mål är att se ut som de här männen innan sommaren är slut
Fast brunare såklart, jag är ju inte galen heller..

Baiii

sugarsugar

Sugarplum Fairy - Love's Turning Into Boredom
Klös

here to stay

Godmorgon Lovers!


En vanlig måndag, börjar 12.45 och slutar en timme senare :) Äter frukost just nu och ser att våren verkar vara här för att stanna! Jag gråter av lycka, kan man säga ;)
Vad tycker du om att göra nu i början av våren?


vårKlös

nelly goes inspiration

Bara för att min dag har bestått av att kolla på kläder etc. och leta studentgrejer. Och jag har förresten hittat klänning till både studenten och studentfesten! Men dom tänker jag inte visa för det får bli en överraskning ;)

Men Nelly, som jag aldrig vart ett större fan av, hade faktiskt rätt mycket som föll mig i smaken. Kanske inte exakta plaggen men ngt liknande skulle inte vara fel!
Dagen ska väl avslutas nånstans!

Klös

alo

Hemma.

Har vart i skogen med Lynn och Jasmine och Lynns kompisar. PARTY! Lite.. Aja! Ska sova nuKlös

Kön

TJA

Idag ska jag till Tjörn.
Om en halvtimme åker jag till Tjörn. Blir Lets dance (som jag sett kanske ett avsnitt av) och godis med Alex och Malin :)*All I want this spring, is YOU*
*Yeah Baby, you..*


PÖSS

confession

OK, jag erkänner. Det blev inte mycket gjort av min planering idag. Men jag skyller på underbara vänner som våldgästar och glor på youtube-klipp med mig! :D

Jag tror jag måste sova nu.

Missa  inte Hans Af Klas på youtube!
Här gömmer jag mig...


Klööööööös

sebastian är graviiiiiiiiiid!

vi äter ostkaka.

Nu har jag vart hos optikern och jag KLARADE DET :D Jag var faktiskt lite nervös för jag trodde att jag skulle få glasögon eftersom att jag har huvudvärk så ofta.. Det var lite suddigt men whatever, tänkte hon som undersökte mig.

Brukar man ta av sig kläderna vid en synundersökning? Jag tyckte det var lite konstigt nämligen men hon sa att det var så dom gjorde nu för tiden...Ne nu ljög jag.............. Förlåt :'(


KLÖSPÖKET

Handy-Hannah

Ahapp, nu ska jag ner och göra en synundersökning också!

I'll be back ;)

KLÖS

Today to do

Hörrni! Dagens lektion består av att planera en dag, min dag.


 

På dagens schema:

- Göra ett brev till min referens klart för att skickas
- Plugga in vägskyltar
- Klistra in lapp i loggboken
- Kludda massa idéer i loggboken

- Leta studentfest klänning
- Leta studentklänning
- Leta balskor

- Leta studentskor
- Kolla upp olika balfrisyrer
- Gråta över alla pengar som kommer ryka
- Fylla i tillstånd m.m
KlösLovers

sleepyhead

Yes 10-timmars sömn! Det behövde jag.. Jag sitter i sängen just nu och fixar med referenser till min ansökan, snart är den klar :) Det är väldigt mycket pill och det tar lång tid men det kommer ju vara värt det.

Idag hoppade Alex och jag i plurret medans Malin körde med oss fullt ut!
Dagens simlektion:
200m vanligt
4st 25m bröstsim
4st 10m snabb ryggsim och 15m lugnt valfritt
2st 25m frisim (öka successivt takten)
3x 4st 25m bröstsim, ryggsim och frisim (öka farten för varje 25m)
2st 25m frisim
25m snabb frisim
2st 25m valfritt för nedvarvning

Det var kul och jag vet inte hur mycket vatten jag svalde och under frisimmet fick jag öronen fulla med vatten, alltid lika gött ;D Men jag har blivit bättre i både bröstsim och frisim nu och det känns bra. Jag har inte övat så mycket ryggsim (mest för att mina armmuskler räcker inte till haha) så där är det ingen större förändring, men det kommer ;D

Jag tycker det är jätte skönt att simma och inte alls lika drygt som många tycker. Men jag simmar inte jämt med benen, mitt högerben halkar efter så jag måste koncentera mig på mina bentag. Kanske beror det på att jag halkade ner i splitt en midsommar och sträckte muskeln så jag knappt kunde gå dagen efter då jag kände mer? ;) Jag simmade en gång när det var kallt och då fick jag jätte ont i den muskeln och samma visa med att knappt kunna gå efter.

Haltar-Hannah.............

Halv sex ska jag befinna mig på bilskolan för att äntligen gå handledarkursen! Jag kommer inte våga köra :S Jag är livrädd haha. Så pappa kommer väl och hämtar mig om 50min eller ngt :)

Jag håller på med mitt projektarbete nu också! Slutdansen ska dansas till Kalinka haha ;D Kommer bli ball!

Klös

sleep tight and dont let the bedbugs bite you

Nu är det väl dags att sova tycker jag! Det är väl inte mer än rätt efter filosofin.. Haha ;)Sov gott
Klös

Fittad och Fajtad

Träääääääääningsvääääääärk! Jag tycker inte om att vara svag längre så nu satsar jag på att bli lite mer muskelknutte så jag inte får så ont när jag blir slagen eller välter så lätt när nån puttar mig! Låter väl kanon? ;D

Klart att detta också resulterar i träningsvärk, men ärligt talat finns det ingen goare värk än just träningsvärken, so hit me hard and hit me more ;)

Trött dag i skolan idag; jag tror jag somnade lite grann på filosofin, men kan nån klandra mig? En lektion på en timme och tjugo minter bestående av prat från läraren är inte menat till något annat!

Jag har precis ringt min tredje referens till au pair-ansökan så jag har bara två stycken kvar nu! Känns skööönt.
I'll be back ;)          

Klös


Jag är ömtålig, ta väl hand om mig

Jag har en sak att tillägga innan jag ska lämna er och somna! En sak.


Varför gör det så satans ont att klia sig i armhålan?! Det kliade i min armhåla för ovanlighetens skull och jag kliade tillbaka, det blev en känsla av tillfredställelse blandat med smärta! Men man måste ju klia.. Oavsett om man är en svettig person och fingrarna luktar gammal gympalärare sen eller inte! Klia är alltid måste (säger hon som äter tabletter för att det ska klia mindre) ;D

Jaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaaaa................


Huden där är tunn, men huden är tunn på andra ställen med. Har ni testat att stoppa alkohol i armhålan? Skulle man kunna blir frisk av att pressa en apelsin i armhålan då också? Nån som har testat det kanske?


TACKSAM FÖR SVAR
Klös

EJfel-tornet

Jag vet inte om jag skulle kalla mig spontan och intiutiv när jag gillar att ha dagen planerad från början och följa planen och för att jag är logiskt lagd. Men samtidigt kan det jag inte är beredd på vara det bästa och min känsla kan ha rätt. Det är alltid lika svårt att bestämma sig för en av dessa vägar och man ställs inför dom allt för ofta.

När du valt väg visar det sig om du valde rätt eller fel för just det tillfället. Men jag tycker nog att det inte finns någon väg som är riktigt fel, eftersom du alltid lär sig av sitt val, men den andra var den bättre.

Valde du den bättre vägen uppmärksammar och uppskattar du det sällan. Men valde du den sämre vägen klandrar du dig ofta för att du jämt gör fel.

Det jag vill säga är att fler borde ta lärdom av livet och se på det mer positiv och lärorikt.

Det går att omvandla det mesta till positiva händelser, även om du inte alltid ser möjligheten. Sen finns det också händelser som du ångrar. Men vad får du ut av att ångra det? Mår du bättre utav det? Finns det någon chans att du kan se händelsen på ett annat sätt än de ångerfyllda sättet? Eller så kanske det inte var så hemskt trots allt..


Om du kan acceptera det som har hänt blir det lättare att ta del utav resten av ditt liv på gladare och ett mer positivt sätt. Ett försök är alltid en bra början och försöken kommer vara många, men dom kommer också vara värda det.

Jesus stole my baby -  klös


I get messed up too with you

Jag är inte så pratsugen, men köpsugen;

Fast rött


Klös

I can see the sunset in your eyes

HejI natt drömde jag att jag hade fått jobb på ICA!
Jag hade hjälm på mig, alla hade hjälm på sig, såna svarta skatehjälmar.. Jag fick sitt i kassan från första början och när min första kund kom (en liten kille på 12 bast) och skulle köpa ngt så gav han mig pengar och massa kort och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra med dom, jag kunde inte ta betalt så jag gick därifrån och sen anklagade jag två killar för att dom alltid tog cigarettpaket. Vilken tråkig dröm xD

Jag drömmer nästan varje natt och alltid har det ngt samband med nån jag har träffat/pratat med nångång och saker jag har pratat om. Så i fredags när jag var med Frida pratade vi om sex, som vanligt? Vi pratade väldigt mycket om sex iaf och Sebastian ringde på kvällen.

Detta ledde till att min dröm bestod av massa försök till sex med en gammal kompis storebror, men sånt är ju förbjudet så därför gick det inte hela vägen... Haha ;) Sen drömde jag också att jag såg sebastian ha sex med massa tjejer! Doggystyle och han var som Mr.Rabbit, hypersnabb in och ut och jag tyckte det såg kul ut så jag testade också... Det skulle jag inte ha gjort för på mig kom han! Hahaha det var som om nån hällde en HINK med sperma över mig och det var riktigt äckligt! Så om jag var äcklad av tanke att ha sex med sebastian innan vet jag inte vad jag ska kalla det som jag är nu haha ;D

Nån mer som har en dröm att bekänna? En dröm lika wacko som denna lille kille?Klösigadrömmar

no more white trash

Tänkte visa mina nya jeans från Bik Bok och min underbart sexiga och sträva hud på samma gång ;) Ja det är möjligt! Helt plötsligt är ALLT möjligt, bara man vill så ;D

Oh ni är så välkomna för dessa bilder! ;)

Nu på sekunden äter jag Lindts nya choklad med créme brûlée, ja man ska inte snåla med extra piff på bokstäver, och lite kakor. Dags att nana snart kanske? Undrar hur bra det kan gå när jag gick upp halv tre idag :D För övrigt är chokladen satans god, så får jag bjuda på en smakbit från min navel(ludd tillkommer)? ;) (a)

KLÖSPÖS

ask no questions; get no lies


the sweetest confusion

Morsning! För oss som ligger i sängen och gottar oss ;)

Fast jag får väl tillägga att jag faktiskt har vart ute och rört på mig i solen! Så det så och nu hoppas jag att det inte kommer mer snö men att det kommer mer sol :) Antar att jag inte är ensam om det?

Som sagt så var jag på Bik Boks release party för Amanda Bergs kollektion i fredags. Jag hittade ett par jeans och eftersom jag var bland dom 10 första som köpte ngt den kvällen fick jag 25% rabatt på dom ;D Resten fick 20% rabatt. Jag är väldigt nöjd med jeansen iaf :)

Igår följde jag med Jasmine till en fotografering och när vi stod på busshållsplatsen så skulle jag visa Jas att mina nya jeans var väldigt låga över rumpan, så jag drog upp jackan för att visa och det visade sig att det var inte bara Jasmine jag visade mina låga byxor för! Det åkte förbi en bil som tutade och två killar hängde ut genom rutan med fetaste leendet och tummen upp xD Vad vi skrattade och vad jag SKÄMDES! Hahaha


Skön dag och Jas är jätte duktig som modell och fotografen var trevlig och bjöd på godsaker ;D
Kommer ni ihåg sidenbanden jag flätade? De passade sig bra runt mitt smarta huvud i fredags!

Klös och njut av solen fuckers

the world should revolve around me

TJENA!

Sov hos fridzon inatt och nugör jag mig iordningen hos snyggningen och ska åka med jas till stan och vara med på hennes fotografering idag! hörs senare

klös

bikbok

I all hast tänkte jag bara säga att ikväll blir det bikboks release party med amanda berg! ;D Kanske någon mer som ska dit? Jag har väldigt bråttom nu iaf för jag trodde att det var imorgon och min buss går kvart i så hurry hurry!


Livad kväll.
Ha en trevlig fredagskväll fuckers ;D

Klös

hello beautiful

Jag har hittat vårens jacka!!! :D 

Eller den JAG vill ha denna i vår i alla fall! Fast egentligen skulle jag nog vilja ha den lite mindre rosa, men det kanske finns? :D Jag dör vad snygg, och alla kommer dö vad snygg JAG kommer vara när jag får på mig denna! Fast det är ju bra om ni inte dör, så ni kan avundas mig lite hehehe! Om jag hittar den nånstans haha.. JAJA :DÅååååååååh nu vet jag att jag lever. Fräsch fräsch fräsch!
Men nu säger jag godnatt med;
ömma klös

you're my baby

Denna veckan har bestått/består av massa drama, mån tis ons och imorgon! Genrepet, som är första föreställningen, för föräldrar etc. är den 27 april och vi har mkt kvar att göra och två helger att spendera i skolan.

Jag har varit så trött i veckan och idag fick jag äntligen ta igen det! Torsdagar är ju jag lite halvledig, jag slutar runt halv tio, så jag åkte hem och sov till två tiden haha. Jag kommer nog somna utan problem inatt ;D suck..

Balbiljetterna släpptes idag med men inte förrän vid 11.15 och jag hade ingen lust att stanna så länge för att bara få ett inbetalningskort. Flera i min klass är lediga idag så man måste väl få det kortet en annan dag också, fast det står inte, det stod idag mellan 11.15 och ett elr två nångång.

Nu är jag hungrig som ett as och Fridzon har försett mig med massa godsaker :D <3 Vi var ute och gick i lite över en timme igår och pratade om sexsexsexsex :) för övrigt.Ha det gött, klös på stjärten


motivation

Jag har varit borta hela helgen men nu är jag hemma igen ;D 
och nu ska jag plugga projektarbete

honesty is what you need

vi hörs, klös

underbar, är rätta ordet

Hej fuckers,

jobbig dag idag och igår. Det enda jag har gjort är att plugga, historia historia historia! Men nu är jag äntligen färdig och det är bara resten som återstår.. Yees, kul liv ;D

Imorgon blir det en kväll full med alkohol och östrogen! Och om Fridzon får sin vilja igenom blir det också porrfilm, eftersom det tillhör i en riktig tjejkväll? Haha. Vi ska väl bege oss ut från fastlandet i alla fall så bara det kan ju bli PARTY..
Nu blire tyska glosor! Ganz toll! Jag hoppas ni har det gött med hela mitt hjärta
Looong time ago ;D Jasmine och jag rövar loss lite..

Klösjagälskarminsäng


she wishes today was one year agoKlösLovers

SOCKERKIIIIIIIIICK

TJENARE ALLA GLADA!

hej, jag är glad vet ni varför?
ne, klart ni inte vet! men så här är det! att min storebror fyllde 22 år igår, så i lördags så hade vi kalas! kalas innebär glass och mamma hade köpt fyra glasspaket och INGET tog slut! meeen, det goa är att tre av de sorterna är det BARA jag som tycker ooom :D JAG HAR TRE GLASSPAKET FÖR MIG SJÄLV och det fjärde tycker jag inte om :D WOHO SOCKER KICK OCH GLASSKALAAAS!

wanna join me? glassiiiiiiigt*

klös


All I feel is love

För ett tag sen somnade jag alltid till musik och drömde ofta om låtarna och deras texter. Men nu gör jag det inte alls lika ofta och det har jag inte ens tänkt på, förrän nu. En låt som alltid var/är underbar att somna till, eller bara att lyssna på, är Prism of Life med Enigma. Låten är anpassad för avslappning och jag bara njuter när jag hör den. Den gör sitt syfte!
Vid 3.43 är den ganska go. Men det förutsätter att man tål att lyssna på sånt.. Haha ;)


 
There's no reason to cry, because we have a helping hand whose always aside

Klöser med kärlek ;)

Blame it on the roses (not on the boogie)


Klös

Spend

Det är dags att fixa sig en vår/sommar garderob nu! Det bästa på hela året kan man säga ;D Som ni ser här så har topshop ganska mycket att bjuda på, problemet är bara att allt inte finns i Sveriges butiker och det går inte att beställa från deras hemsida ifrån Sverige.. Toppen!
Men våren/sommarens vill ha: Hatt, stentvättade jeans, pojkshorts, coola/glada brillz, kavaj, djurmönstrat linne och cykelshorts!
Det är vad jag ska ut och leta efter, hur är det med er? Vad prioriterar ni högst i vår/sommar garderoben?Klös, det är bra dagar nu

RSS 2.0