SVERIGE ÄR ELAKT!!!!!

Jag vill hem :(

Så alla säger att det förengångsskull är en RIKTIG vinter i Sverige. Jahopp. Alla sa att det förengångsskull var en RIKTIG sommar i Sverige. Jahopp.

SÅ SJUKT ELAKT ATT DET SKULLE VARA DETTA ÅRET?!

Jag älskar snö. Jag älskar svensk sommar. EN SOMMAR SOM MAN KAN NJUTA AV ATT GÅ UTANFÖR DÖRREN IST FÖR ATT VILJA DÖ. Idag kan jag få klaga, för jag vill hem. Hem till mitt kalla vinterland och gå i högklackat i 10cm djup snö. Jag vill ha en stor varm jacka att gömma mig i och sitta på café en sen kväll och se snön yra ner utanför.

JA É INT BITTER



1 ADVENT?!!!!!!!!

Jag såg precis att det är första advent idag. Nu mår jag dåligt. Jag vaknade upp imorse och trodde det var sommar ute för solen skiner och himlen är blå, tills jag kom ihåg att det är november. SÅ ÄR DET FÖRSTA ADVENT IDAG?! HAR DOM ENS ADVENTSLJUSSTAKAR HÄR?! Jag kommer må dåligt denna julen. Måste baka lussebullar och pepparkakor.. 13 decemeber ska vi ha bakdag, Emilia, Elin och jag :) Eftersom Sverige verkar vara de enda som firar Lucia också.

:'(


Vi ska på bio idag, den med Cher och Christina Aguilera. Och min bil försvinner idag :( Har ingen aning om när den nya kommer. Jag har massa bilder och filmer från Teresas farwell-party igår som ni ska få se, nångång. HAHA, vad depp jag blev av att det är första advent -.-


En väldigt neutral bild på en väldigt svensk tjej.

Det är så konstigt att tänka att jag är född i Sverige av alla ställen i denna värld. Jag är svensk. Och jag är långt hemifrån. Här är det nästan ingen som förstår mitt språk, jag har ett eget språk här. Det finns nästan ingen som vet Sveriges traditioner eller levnadsstil, och det är så svårt att förklara saker som är så självklara.

Puss

Stilla gatan

Vilken dag, har vi ens gjort ngt? Nej. Elr jo, tittat på tv och spelat tv-spel. Jag har läst och suttit vid datorn. Jake och jag var ute tidigare en kort stund med sparkcyklarna. Det är väl deeet. Vi åt inte kalkon, vi åt skinka. Haha, så mkt för Thanksgiving ;) Tänkte ladda upp lite mer bilder när jag ändå har tid.


Här letade vi efter ädelstenar första gången jag var uppe. I den långa rännan ni ser.

Dom odlar juuuulgranar.

SKÄRPAN<3



Walgreens, jag har ingen aning om det är ngt svenskt ursprung i detta dock , men dom finns lite överallt. Tror det är en vanlig mataffär?

Det är ett hotell "i mitten" med stugor runt omkring som folk äger och hyr ut när dom inte använder stugan. En sån stuga bor vi i.


Det är fiiint här :) Ni skulle sett alla färger löven hade, riktigt vackert vare :)

Ser ni gubbarna? Dom har sånt överallt och fredagkväll ska dom tända alla ljusen :)





Ute på balkongen

Första gången jag följde med uppe bodde vi i en av lägenheterna i mitten där.

Väldigt mkt bilder nu så mer kmr i ett annat inlägg. Under tiden som jag har laddat upp bilder här(i ungefär 3 timmar haha) så har det varit lite drama. Lexi sov och började gråta och skrika i sömnen för hon behövde gå på toaletten, hon gör det ibland men jag har aldrig sett det så mkt. Pappan tog hand om det och han var lite irriterad så han inte alls en trevlig ton mot varken mig elr farmor.. Lite surt men det är bra nu. Hon började gråta igen när hon lagt sig med Kelly så jag gick in och hjälpte till. Tittar på "The last song" just nu framför brasan, jag sover på soffan inatt ;) Baaad nanny! Ne men, farmor sover i sängen jag sov i :)

Well well, ska fortsätta titta på filmen nu. Godnatt :*

Happy Thanksgiving!

Idag är det Thanksgiving! Klockan är snart kvart i nio vilket betyder att vi fick sovmorgon idag, kidsen somnade sent igår ;) Skönt. Jag tror inte min familj firar Thanksgiving särskilt mkt men middag ska vi ha! Även om vi bara blir vi och farmor, dom har ingen stor släkt. Lite ovant för mig, men det funkar :)

Thanksgiving innebär också MASSIV rea i affärerna ;D Synd bara att jag är här uppe men jag har ju internet, man är ju inte dum! Imorgon är den s.k. "Black Friday" och då slipper man betala skatt och allt är mkt mkt billigare, men jag har redan fått mail från vissa affärer som börjat sin rea idag med fraktfritt osv. Yeeeeeeey ;D

Vädret här uppe är rätt fint faktiskt, inte alls så kallt som jag trodde det skulle vara så nu ångrar jag mig att jag inte tog med mig min skinnjacka. Jag gick runt i tjocktröja igår och det var alldeles lagom, men jag tror det kmr bli lite kallare idag och imorgon ska det förmodligen regna. Men jag har ju min vind och regnjacka med mig.

Måste gå nu :) Det blir llite knepigt att blogga de kommande dagarna eftersom jag jobbar hela dagarna, bara så ni vet.

PUSS!

UPDATE: Kelly och Lexi är sjuka, dom har spytt inatt :( Så Aaron sa att jag kmr få hjälpa till väldigt mkt med maten, önska mig lycka till xD Gör korv just nu ;) Och det är inte vad ni tror.. Korven är en fyrkantig klump som man skär upp själv och tillagar i ugnen, men god är den.

Uppe i Blowing Rock

Tänkte ladda upp lite bilder från idag innan jag somnar :)


Underhållning i bilen ;)

Körde lite dans

Ute i naturen, bor de små djuren! Lexi och jag var på promenad :)



helt galet vad trött jag är.Klockan är 20 över 10 och jag kan knappt hålla ögonen öppna.. Hörs immorgon igen :)

Godnatt kärisar :*

Hey hoe

Lets go!

Nu är vi färdidpackade och ska strax åka upp :) Jag tror det finns trådlöst internet där uppe, hoppas det..


Började läsa boken igår, jag gillar den :)

WOHO :D Ska ta massa kort däruppe nu, synd bara att träden inte har alla fina löv längre.

MÅSTE GÅÅÅÅ PUSS

Jag <3 Min nya kamera

JAG FICK MIN NYA KAMERA PÅ POSTEN IDAG!!!!! JAG ÄR SÅ GLAD OCH JAG HAR TAGIT KORT PÅ ALL MÖJLIG SKIT FÖR ATT SE HUR DEN SVARAR PÅ SVENSK MAKT.

Jodå, jag gillart :D Den tar galet skarpa närbilder och väldigt verklighetstroget. Tråkigt bara att bilderna inte blir inärheten lika bra på varken bloggen elr datorn, så ni får väl se när jag kmr hem ist ;) Dock är den större än min gamla så jag var tvungen att åka iväg till Target och köpa ett fodral till den hehe. Jag var inte där tidigare idag utan vi åkte på kalkonjakt ist! Men nu när jag var där köpte jag vanliga fingervantar för 7 spänn typ och en "The Host" med hon som skrev Twilight böckerna. Världens tjockaste bok såklart, men hem ska den!



Tack pappa :) :*

Måste packa min egen väska nu, när kidsens är packad ;) Godnatt :*

Dont be hasty

HEJ HÖRRNI

Idag packar vi! Bergen imorgon förstår ni. Vi stannar tills på söndag så jagtar med mig datorn uPp. Jag gör mig iordning för att dra till Target och Old Navy för att köpa lite grejer till resan, inte (bara hehe) till mig själv. Ska se om jag kan hitta ett par vantar och en långärmad t-shirt :) Jag har verkligen inga varma kläder.

Jag ringde banken igår och öppnade ett nytt sparkonto som jag ville döpa själv. Så först sa jag att det skulle heta "home", men egentligen ville jag att det skulle heta "hem". Så efter en stund bad jag henne ändra igen till "hem" och idag när jag gick in och tittade på mina konton så står det "him"?! HAHA, nej tack... "Him" ska inget ha, måste ringa och be henne ändra igen hehe..

Är det mkt snö hemma? Tycker det ser ut som att de snöar på SMHI nästan varje dag :) Jag vill med ha snö! November här är som svenska sep/okt. Meeeeeeen det ska man väl uppleva det också.


Kalla mig Björn.

Ska fortsätta pilla här, hejdå :)

Nyklippt!

Sköööönt att få topparna avkapade! Kelly klippte till mig idag ;) Toppade bara, fräscht.

Jag har precis tagit mitt första bad och vattnet täckte inte ens hela min kropp när jag låg ner hahaha :D Det är ett väldigt litet badkar jag har märkte jag nu. Vattnet var typ lika högt som min fot, precis så inte tån stack upp, och det finns en sån där säkerthetsgrej i så det går inte att ha högre. Men det var faktiskt skönt ändå jag la i ngt salt som Kelly tipsade mig om för ömma muskler och leder. Jag har svårt för att stretcha mina ben för lederna vid knäna gör så himla ont, inte ont som vanligt när man stretchar utan det gör riktigt ont och är stelt. Alltid när jag släpper taget om benen måste jag skaka ut dom och det svider jättemkt i knäna varje gång. Med andra ord är jag VÄLDIGT stel i knäna och detta ska tydligen hjälpa och det gjorde faktiskt inte lika ont att stretcha benen :) Mina vader gör också ont, när jag går i trappor och sånt. Jag tror knappast det är en inflammation, men det är inte träningsvärk heller. Alltid är det något hörrni ;)

Jaja, det är dags att sova nu! Klockan är ju tjugo över nio ;) Gammeltanten har talat!


Godnatt :*

JAG HATAR COLLEGE

JAG BLIR SÅ ARG!!!!!! Jag kan inte plugga :( Jag får fortsätta bo här OUTBILDAD :'( Så nu äter jag godis hahahahah, PÅ EN TISDAG. M&M med jordnötter. De e gött.

Men så här är det, jag kan inte gå klasserna som är under dagtid för då måste jag betala för att jag inte bott i staten i över ett år, vilket är mer än dubbla priset, 800 dollar!!! De andra klasserna är på kvällarna, då jag jobbar, och på helger, då jag jobbar elr min enda lediga dag och det finns inte en chans att jag får ihop 72 timmar innan jag lämnar landet, FÖR GOTT! Ne men, jag är lite irriterad på systemet. Och alla säger att jag ska ljuga xD Vuxna menar jag då. Killen jag pratade med där frågade om jag tänkt förlänga mitt år och jag sa nej. Sen efteråt sa han till mig att nästa gång nån frågar det så säg ja... Det är inte första gången nån här säger till mig att ljuga haha. Säkerhetspolisen på flygplatsen var första, ni höööööör ju. Vilket land..


Mitt första videoinlägg!

Heeeeeeeej
Nu laddar jag upp min video! Jag vet inte riktigt vad som hände när jag laddade upp den, men som ni ser så är mina rörelser snabbare än ljudet. *sUpErWoMaN*



Hahaha ja, jag behöver öva xD


Pratar med mamma i telefon<3 Jag hittade denna mössan på ALDO och nu ser rosetten och det där himla roligt för dom hänger ner, men man kan ta av dom. Men jag hittade inga vantar.. Kanske Target har några hahaha, ååh Target <3

Söndag - Shoppa - Inga konstigheter

Kan vi shoppa lite mer elr? Det här är ju helt galet, vart annat inlägg skriver jag att jag köpt ngt.. Inte för att det är mkt elr dyrt, men alltid NÅGOT. Njuuuuuuuuuta ska man göra då! Idag måste jag köpa en mössa och vantar. Jag fick mina vantar som jag beställde från Asos i veckan men dom var ju inte mjuka?! :( Trodde ull men mjukt men icke sa nicke. Och dom är 100% ull haha.. JAJA, man lär så länge man lever! Jag ska iaf skicka tillbaka dom så nu måste jag hitta nya.

Jag spelade också in ett litet videoinlägg med webcamen igår, men det tar evigheter att ladda upp så kunde inte lägga upp det igår. Ska göra det idag, laddar just nu så ni får se senare för jag måste ge mig av. Jättetöntigt är det för jag ångrar mig bara :D Det känns skumt att prata in i en kamera så jag fröööööööös.


Man måste nog se henne i verkligheten för inse hur LITEN hon faktiskt är, jättekonstigt hehe..

SUSHI NIGHT WITH THE GUUURLS

Jag ska strax ge mig av till Anni så ska vi til lDean & Deluca och dricka ngt och sen ska vi träffa Sarina, Julia och Gesa och äta suuuuushi ;)

Det har varit jättefint väder idag, varmt och skönt. Och jag har då alltså suttit inne heeeela dagen ;) Haha! Men nu ska jag äntligen ut och röra på mig.

Jag provade mössor igår när vi var och shoppade. Det är när jag provar mössor som det slår mig hur blond jag har blivit! Men jaaaaa, jag måste gå märker jag.

Nu har min webcam pajjat också, toppen -.-



Dunkel times ;)

Ljusa tiiider


Once a failure, always a retard

Hej hej hej :)

Jag vet inte vad som hände idag, dagen har gått fort! Jag hari nte jobbat idag och kmr inte jobba föräns söndag eftermiddag ;) Lite annorlunda helg och det gör inte mig ngt alls, får två sovmorgonar så jag är så glaaad. Känns jättekonstigt att jag bara har sovmorgon en dag i veckan? EN endaste ledig dag i veckan har jag, hade jag jobbat heltid hade jag vart döööd.. Som i sommras kom jag på.

Jag hämtade upp Anni vid sex-tiden och vi åkte och shoppade lite ;)

Köpte strumpor.. Igen.. Men dom kostar ju typ 5 svenska kronor :D

Jag köpte en svart tubhalsduk också, väldigt behövligt! Så nu är jag iaf liiite förberedd inför nästa vecka i bergen ;)

Kämpar med att hålla ögonen öppna här, klockan är 12.. Måste sova nu nu nu, puss puss puss :* Godnatt

Virginia - Blacksburg

Jajaja, som ni längtat! Som jag dratt ut på det.. Nu ska jag lägga upp lite bilder och skriva lite för er om hur vår helg var :) Fast jag har bara lite bilder från söndagen.


Det här är när vi hikade upp till ett vattenfall och jag hade inga bekväma kläder med mig upp så jag fick ta mina långkalsonger och låna ett linne av Anni hahaha :D


Det är rätt högt där bakom men det ser man ju inte direkt.

Här var det också högt :D Det ser kanske ut som att jag hoppar, men det gör jag inte, gungar lite kanske jag gjorde haha, minns inte ;)

Herren på täppan då va, inga konstigheter!

VI KLARA'T!!!

Man var ju lite stolt, hehe. Tog oss en timma på vår vanligtvis lata söndag :D

Detta är då JAG. På colleget. Det är en stor gräsplan där de spelar amerikansk fotboll, kastar frisbe, solar u name it.

Okej, jag måste be Anni om bättre bilder på colleget haha. Men det är det ni ser här bakom, ser verkligen ut som en egen liten stad och det var jättemysigt :) Bakom mig nedanför den här muren är alla minnesstenar för de som blev ihjälskjutna 2007.


Vi lagar middag just nuuuu, bakad potatis, stek(?) och gröna bööönor :)

UPPDATERING: Kolla Annis blogg!! http://aenksintheusaaaaaa.blogspot.com/ hon har bilder från helgen :) Fast nu skriver ju hon på tyska men ändå haha. Lite svenska finns där allt ;)

Vem lämnade vem?

Jag är yr? Mitt huvud är 1 sekund efter mina ögon, jätteobehagligt..

Tänkte klargöra lite här, min sista dag med familjen är 2 maj och min sista dag i landet är 2 juni. Så jag kmr hem nångång där emellan, har ingen aning om när dock.


Svenska tjejer på midsommarafton

Sne sparris med boll!

Kräftskiva på IKEA :D


Nu ska jag sova igen, tidigt igen. Jag är trött :)

Puss :*


SCOOOOOOOOOORE!!!

Jag har hittat två kurser och det var precis vad jag ville läsa från första början :D Tyska och historia! Dom hade visst en tyska kurs under dagen så den ska jag läsa. Och historian är om inbördeskriget här i USA.

Så på tisdagar och torsdagar från och med 10 januari läser jag:
The Civil War 9.30-10.45am
Elementary German II 11.00-12.45am

Så himla glad att jag hittade ngt som var på samma skola, samma dag och så perfekt i tid så jag slipper åka till skolan varje dag i veckan! Det här colleget är nämligen utspritt över hela Charlotte vilket SUGER, för jag hittade en annan historiakurs men den var på en annan skola och skulle ta mig 20min att åka till tyskan när jag bara hade en kvart, så ska man ju parkera med. Så nu är jag glaaaaaaad :D Ska bli så himla skönt att få plugga!!! Använda hjärnan lite ;)

Anni och jag ska till skolan på fredag och betala klasserna, jag har ingen aning om vad dom kostar haha, men jag tror tyskan kostar 120 dollar som de andra. Kan ju inte bli mer än 500 iaf :) Jag ska nog ringa skolan imorgon iofs och anmäla mig så jag får en plats! Skulle vara himla surt om klasserna är fulla på fredag när jag ska anmäla mig.. Har inte tid att anmäla mig nu för kidsen kmr vilken sekund som helst.

JAG ÄR SÅ GLAAAAAAD! Hoppas dom låter mig gå dock när jag inte kmr vara med på slutet hehe. Kom på att 2 maj är en måndag så jag kmr missa de två sista veckorna, ops.. Men jag ska plugga och vara duktig ändååå!! Skiter i certfikaten om jag ändå inte ska stanna, bara jag får plugga :)

Tchüss!

Jag tänker på dig

17 november idag, farmors födelsedag :) Jag känner mig helt plötsligt jättegammal som inte sett henne på flera år. Julafton 2004 var sista dagen Christopher och jag träffade henne, på sjukhuset. 8 januari 2005 dog hon, och enda anledningen till varför jag kmr ihåg året är pågrund av tsunamin. Jag som alltid kmr ihåg siffor kmr ALDRIG ihåg vilket år det var, måste alltid kolla upp det.

Skumt att jag bara var 14 år, jag kmr inte ens ihåg att jag varit 14 haha.. HERREGUD JAG ÄR 20 ÅR NU!!! Helt galet. Jättegammal :(

Jag saknar farmor jättemkt ibland. Jag har massa minnen med henne som är så starka och hon var alltid så fin mot oss. Saknar hennes skratt och hennes köttbullar haha <3 Något jag saknar JÄTTEmkt med både farmor och farfar är kvällarna vi tillbringade på Onsala om sommrarna. Med kortspel, Allsång på Skansen och fika(!). Så idylliskt och jag saknar det SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MYYCKET!!! Gör ont i gammelhjärtat :( Speciellt fikan hehe.. Elr när vi åkte till Statoil i Mariedal och köpte glass om kvällen, daimglass, störst bäst och dyrast hahaha. Eller när vi köpte mat i lilla affären i Gottskär, plus gifflar, kakor och plopp. Att plocka blåbär med farmor och hjälpa henne att hänga upp tvätten. Ta båten ut till Malö och stoppa fötterna i den vita, lena sanden :)

Finns så himlans många fler minnen och jag saknar allt så mkt, speciellt min älskade lilla farmor <3

Rest In Peace

November 16

Lexi tappade sin första tand igår. Hon kom inspringandes på mitt rum och sa "hannah I lost my tooooooth!!!!" jätteglad men tydligen reagerade inte jag som hon ville så vi gjorde om det och hon sa "hannah, you will never believe what happened today.... I LOST MY TOOTH!!!!" Och jag skrek, slängde mig bak på sängen och sa "NOOO WAAAAAY?!!", då blev allt rätt ;) Jag skrek inte tillräckligt första gången.
Imorse när jag gick upp kvart i sex så var hon redan klädd och sängen var bäddad, i handen hade hon sin present som tandfén(?) gett henne. Hon fick en leksak, tuggummi, 5 dollar och en lapp från the tooth fairy för att det var hennes första tand. Jake blev lagom avundsjuk så innan han gick ner och åt frukost skrev han en egen lapp och la 10 dollar i en burk haha, "Der Jake, I slol your gonup tooth." Översättning: Dear Jake, I saw your grownup tooth. Han har en tand påväg ;) Fast Lexi har två, haha stackarn..

Jag sitter här och värmer smör med min kroppsvärme för jag ska baka. Och smöret var i frysen. Jag var på sculpt idag, jag har redan träningsvärk men det gör väl inget med lite till. Det är vad man måste göra för att hyn inte ska bli alltför äcklig... USA!! *grRrRrr*

Fick bilder ifrån helgen igår med, ska visa dom senare :)


Det var kallt i restaurangen på Annis födelsedag

Då var det dags igen

Ännu en dag har passerat snabbt som attan! Jag är übertrött så gör mig redo att krypa ner i sängen just nu, bara bissarna kvar ;D Imorgon är det nya tag och nya kakor att baka! Jag har även sagt att jag ska laga frukost till pappan, vilket innebär värma upp potatisen i mikron ;) Haha


Nog första gången jag har på mig mina flaggshort sen jag kom hit.. Önskar det var svenska flaggan ist :) Har inget svenskt!


Godnatt människor :*

Ute i naturen

Den enda klassen som jag var säker på att jag ville gå är full. Jag vet inte ens om jag ska plugga nu. Jag vill plugga men det finns inget jag kan plugga. Ska kolla om jag kan gå en lång kurs i alla fall, även om den slutar veckar efter jag åker.

Jag åkte iväg och handlade förut, i träningskläder för jag gick/sprang en runda innan. Den här rundan är egentligen bara en väg som går ett håll så man måste vända om för att komma tillbaka, och det är himlans massa hundägare där! Jag gillar den för det är en väg som går igenom skogen för folk som vill gå/springa/cykla och det KRYLLAR av ekorrar och småfåglar. Djuren här är inte så blyga direkt. Idag såg jag oräkneliga ekorrar och fåglar, 2 rådjur, en orm och en spindel haha. Ormen var en liten mitt på vägen och spindeln var en stor fet orange en :( Jag hade precis gått förbi en kille och hans hund och var jättenära att trampa på spindeln så jag hoppade till på tå och sa "FYFAN" hahaha....


Kidsen är här nu, workie workie!

Hola people

Det är så mkt språk hela tiden! Engelska, svenska, tyska och spanska. Jag blev precis medlem på ett program där jag lär mig tyska :) Samma program som Anni lär sig svenska med ;)

Här händer inte mkt. Ska till affären så snart jag är klar, sitter fortfarande i pyjamas, och handla för denna veckan. Måste tanka med. Får se om jag bakar kakor idag elr imorgon, det är dags för mig att lära mig baka oatmeal raisin cookies ;D

Vi ska fira Thanksgiving uppe i bergen så nu måste jag köpa vinterkläder, och en kamera :( Haha jag orkar verkligen inte, jag hatar att köpa jackor. Det är så svårt att hitta den perfekta jackan, och om man gör det så är priset orimligt... Snälla problem, lös dig.


Ska visa bilder från helgen så fort jag får dom :) Nu rör jag på mig!

Home sweet home

Nu är vi hemma igen :) Har haft en bra helg, även om den inte blev riktigt som vi ville, och nu vill jag bara krypa ner i sängen.



Det är så skumt att känna sig hemma när man ser den här staden. Blir lika glad varje gång av att se den :) Hem ljuva hem..


Godnatt :*

Nu kör vi!


God morgon..

Klockan är halv sju. Jag är upp klockan sex på en lördag!!! Vi håller på att göra oss iordning, iaf jag för Anni ligger fortfarande i sängen hehe, och tänkte lämna huset halv åtta och bege oss upp i landet :) Jag kmr nog inte ha internet så vi hörs igen på måndag. Vi kommer hem söndagkväll men jag har ingen aning hur sent.

Här har ni videon från IKEA igår haha.. Nu finns jag på youtube!!! oMfG


Vi tänkte packa lite lunch innan vi drar, kmr vara framme runt 11 tror jag. Ska ta 3 timmar upp :) raka vägen upp är det haha.. Hennes kusin ska visa oss runt på campus och vi kmr nog äta i kafeterian för hon kan inte laga mat haha och på kvällen så ska vi FÖRHOPPNINGSVIS(!!!) på fest :) Får se hur det går med och vad det innebär i detta land haha.. Det ska bli roligt att umgås med amerikaner i vår ålder, för omväxlingens skull ;) Det får man ju inte missa lixxxxxxx.


Har på mig min nya topp från F21 :)

TRÖTT TJEJ.

Jao jao, måste fortsätta här så vi kommer iväg som planerat :)
Puss :*

HAPPY

Hej hej hej!

Jag hittade massa snyggt idag!!! Så mkt att jag inte kunde köpa allt ;( Hehe. Idag var det ganska så varmt ute, bilen var stekhet inuti efter nästan en timme på parkeringen. Det är så konstigt.. Min familj är ute och äter middag, föräldrarna för sig och barnen med farmor och faster. Vilket betyder att jag är ledig ;D Och att jag gör middag själv. Gör middag till Anni och mig just nu, nachos ;) Jag är så tröööööött. Mina ben värker igen :( Det gjorde ena i förrgår också efter att jag sprang, men innan det har dom inte gjort det på jättelänge, och jag har ätit massa d-vitamin... Ojojoj då!

Idag har varit en väldigt rolig och givmild dag :) Jag är så glad för att jag är jag!


Köpte lite trosor på Victorias Secret haha..

Happy :D

Mitt paket från Sephora väntade utanför dörren när jag kom hem!! Wihoo

Jag köpte en "klänning" i all hast, galet kort är den haha

Hihi

ÄLSKAR MIN NYA VÄSKA!!! Tommy tycker oooom meeeeej

Mitt rum just nu.........

hehe...

Och största överraskningen: jag fick den här STÖRT mysiga tjocktröjan av min värdmamma :O BARA SÅDÄR?! Jag blev så glaaaad :D Den är jättemjuk och har päls i, den är snyggare än vad den ser ut att vara på bilden. En vanlig hood and I löööööv it <3


Vilken bra dag jag har haft idag :) Emilia och jag åt lunch på IKEA och jag köpte två stor gosehundar och glas för min familj och vi spelade in videos med hundarna, som jag för övrigt vill ha Emilia!!! :D


Våra nya vänner :D

Måste fortsätta med middagen nu!!! PUSS!!!


Hej hej hallå!

Gör mig iordning för att dra till Concord Mills och shoppa med Emilia! Hoppas verkligen jag hittar ngt.. Jag fick min lön för denna veckan idag med för jag har världens bästa hostisar :D

Köpcentret ligger påväg mot IKEA så jag svänger nog förbi där på vägen hem om jag hinner ;) Min kaviar e ju sluuuuuuut!


Jaaaaaag idaaaaaaag

Jag har ett ben.

Är man redo elr? Det var inte förrens jag kom hit som jag tänkte på att IKEA har svenska flaggans färger :P

VIKING!



Dags att röra på sig nu änna. HerrÅ

ROAD TRIP!!!!!

YEEEEEEEEEES! ITS ON!!!! Anni och jag åker upp till Virginia lördag morgon till hennes kusin :D Hennes kusin går på Virginia Tech i Blacksbury. Jag sökte på det för att visa er bilder. Här har ni resultatet:



Usch nu vill jag gråta :( Kommer ihåg att vi såg en dokumentär av detta attentatet i skolan. Killen på första bilden dödade 32 stycken människor i skolan och sen begick han självmord. Det är alltså samma skola som jag ska till på lördag ;)


Så, det var bättre :) Antar att det är skolan men jag vet inteh hahaha!

Det ska iaf bli skitkul och på lördagkväll äre FEST! Collegefest ;) Jag måste tagga till!!! Vet inte vad jag ska ha på mig bara :( Jag har inga partykläder. Så nu känner jag att det säkert inte kmr bli så kul som jag vill för jag vart så exhalterad och det är en teknik skola! TEKNIK. Massa blekansikten som inte kan socialisera med annat än en dator. HAHAHAH NI HÖÖÖR JUUUU? Nu får jag skärpa mig :D

TAGGA TAGGA!

Imorgon åker jag till Concord Mills och nöd-shoppar med Emilia :D Ska få prata svenska haha... YES YES YES! Det här kmr bli så bra :)

Hallongrottor heter förresten Thumbprints här och min hostis dadis blev så lyyycklig, jag vet allt hur man ställer in sig ;) Vägen till en mans hjärta går genom magen, har jag hört! Vilket kan tolkas väldigt fel nu men jag menar att jag vill stanna här och inte bli hemskickad :D Haha, men ingen risk för dom GILLAR MIG HÄR. Och min lilla tjej sa under bordbönen idag(som vi gjort kanske 10 ggr) att hon älskar alla i sin familj, även Hannah. Hehe hon lockar fram tårizarna den tösa :') Säger jämt att jag är världens bästa nanny ;) ÅÅÅH, kurrar lite nuuuu. Kommer sakna min nya familj :( Kurr kurr. Dom höll på att skratta ihjäl sig när jag sa att vi sista bokstav var Ö. För ööööööööö säger man bara till dumma människor HÖ DÖ? ÖÖÖ! Åh vad dom njöööt haha, retstickor :(

Jao jao jao,
Sova sova sova, godnattert. Puss :)

RaspberryCAVE?

Jag tror jag är riktigt bra på att baka! Känner det i kroppen bara. Att så är det! Baka, det är min grej.


Fullt upp med kakbak här vettni, det är himla mkt smör i de här kakorna? :S Luktar konstigt..

Klaaaaaar! För ugnen. Jag tror jag hade lite för lite sylt i vissa, men jag var rädd att det skulle rinna över. Och så medans kakan var i ugnen hittade jag annat att fota..

Katie :D

Katers. Ser ut som skriet hahaha :')

Katiepoo! Kärt barn har många namn... Ett annat är "Puppy"?! Komik på högsta nivå hörrni! Jag missade precis gäspen förresten, men min näsa gjorde inte. Varför stinker djur så mkt? Jisses, ville spy.

Här är dom färdiggräddade från mitt i ugnen ;) Men det stod inte i receptet hur man skulle veta att dom var klara, bara att dom skulle vara inne i 12 minuter? Jaha ja, jag använde mig av min ultimata bakkänsla och bestämde mig för att 13 minuter fick vara nog och att dom nu var klara. Jag har inte smakat någon än, väntar lite.. Väntar tills nån annan smakar först kanske... hehehehhehe

byebye //from the cAvE

Sverige i USA

Morsning alla coola läsare!

Hur e lääääägeh? Känns väldigt 90-tal att säga cool. Men vad vet jag? Knappt jag levde då elr kmr ihåg det, mina 10 första små år. Är det 10-talet som tar slut nu då? 10-talet verkligen? Konstigt. Sen börjar ett nytt 20-tal, och så fortsätter det även när vi inte finns längre. Vad gör vi då?

ÅÅÅÅH TYST MED MIG. Får ju dödsångest nu det var inte meningen!! Tänk på ngt annaaaaaaaaat.

Jag tänkte visa er "Sverige i USA" ;) Det var himla kul igår(och tidigare) när jag berättade om svenska kändisar som bor(elr är kända) här i USA för mina hostisar. Den enda som mamman visste vem det var, efter att jag sa att han var med i Good Will Hunting, är Stellan Skarsgård. Men hon visste ju inte att han var svensk dock. Och med andra ord såg dom ut som två frågetecken när jag nämnde ABBA. HAHA? Okej, dom är inte så insatta i varken musik elr filmer, så jag försökte med golf ist, för det gillar dom ju! Jag berättade om Jesper Parnevik och Elin Nordgren. Ringde det nån klocka? Nepp. Haha...
Dom kanske kmr skaffa en svensk au pair efter mig(iaf ingen tysk hahaha), så jag måste lära dom om det svenska kändisskapet sa jag till dom, om dom hittar nån vill säga. Vi är tydligen inte så många vilket dom tyckte var konstigt för alla borde väl vara redo att fly kylan..
Tydligen, när dom hittade mig, så hade dom bara letat i Sverige för dom hade hört att vi har en bra arbetsmoral. Väldigt flitiga och tar jobb på allvar. JAJA, tänkte jag då och kände direkt pressen för att representera Sveriges fantastiska arbetsmoral! Gött.


Lite svensk mat som finns i mataffären här är Wasa knäckebröd, typ 3 olika sorter, och svenska pannkakor-mix. Och nu rear dom ut Nyåkers pepparkakor på Worldmarket! Men jag ska inte köpa några, för jag ska baka :D Niclas sa att dom har svenska vodka där också men jag har inte sett den och när jag frågade en tjej i butiken sa hon att dom inte hade det, men han visade den för mig så hon visste nog inte vad hon snacka om.
World Market har lite mer svensk mat än vanliga mataffären, men mindre än IKEA ;). Dom har lingonsylt och DIGESTIV!! Jag vet inte om det är svenskt dock men det finns inte i mataffären. Jag tror dom hade ngt mer men jag kmr inte ihåg vad.

Sen så finns det en "svensk" klädkatalog och onlineshop här också! Som heter Hanna Andersson haha. Det står att dom har ett svenskt ursprung, men det är ganska så amerikanskt. Fast det är väl klart eftersom det är här dom finns. Dom har vinterkläder och modellerna är lite halvt blonda och har ljusa ögon, utan tvekan att dom försöker se svenska ut men det ser mest bara tillgjort ut ;)


HAHA! Så jäkla sööööt :D Dom säljer "Swedish moccasins" och har massa söta underställ/långkallingar med julmotiv på. För bebisar, barn och vuxna :) Kolla mössan! Haha nutte då. Kolla om ni vill på Hanna Andersson!


Nu måste jag äta frukost hörrni, koka ägg ska jag göra!


Talk to u latero

Upp till bevis!

Kommer ni ihåg det programmet?! Åh vad jag tyckte det var roligt. Men han från Sällskapsresan, Evert elr vad han heter.

Inte det jag vill berätta med detta inlägget, utan att jag idag ska springa med mina Reebok för första gången!!! JIHAAA! Taggad. Nu har jag inte sprungit på ett tag så vi får se hur det går. Satsar på att springa 30min iaf :)


Jag är redo! Och jag springer inomhus på rullband, jag vill fortsätta leva så tro inte att jag springer utomhus.


Smek från hammartummen

10 november

Grattis på födelsedagen Fridzon :)


Jag har shoppat.. HAHA :D Köpte förresten ett prov på lite Dior grejer igår. Diorshow mascara(som Frida älskar), eyeliner och eyemakeup remover från Sephora. Jag beställde det från internet för dom hade ett erbjudnade och alla älskar mascaran så tänkte testa den.
Men idag beställde jag vantar! En sak mindre på listan.


Dom ska komma 24 november elr tidigare stod det?! HAHA två veckor ju?! Yeye :) Man kan ta av snöret förresten.


Här är allt som vanligt. Bara grön av avund för ni har snööö, hehehe.

hei.

Köpte banan balsam och persika duschkräm igår från body shop igår med! Jag vet, jag shoppar hela tiden. har inget bättre för mig ;) Men jag köper inte så mkt kläder! Det får jag börja göra ;D Hehe


Ne, måste äta lunch innan kidsen kmr hem! PUSS

BESLUTSÅNGEEEEEEEEST!

Orkar inte!! Min kamera har gått sönder pappa :( Så nu måste jag köpa en ny! Den jag vill ha är helt magisk dock, jag blev kär direkt när jag provade den i affären. MEN JAG HAR VÄL INGA PENGAR FÖR ATT KÖPA EN NY KAMERA?! Jag måste ju köpa vinterskor, vinterjacka, mössa, vantar och halsduk?! Och spara inför resan till Bahamas. KÖÖÖRD. Men jag måste ha en kamera så jag måste köpa den iaf. Så här ser den ut:

$300 -.- men den är maaaaaaaaagisk!! Och snygg. Mkt viktigt. Men jag vet inte när jag ska köpa den. Om jag ska ta från mitt sparande och köpa den nu elr vänta? Jag vill ju ha en kamera.. Måste ju dokumentera mitt år ;) Dessutom gör den jättebra filmer! Så jag kan göra videoinlägg här :) Det är väl lika bra att köpa den nu..

Men så måste jag köpa en vinterjacka då! Jag har hittat två. Som svider i min lilla spargris. Jag tänkte passa på nu och köpa en som är RIKTIGT varm och klarar Sverige-kyla. Så jag hittade en Peak Performance! Jag trodde inte dom fanns här så blev glatt överraskad. Den kostar $189 så det är ju inte jättefarligt, men pälsen på gillar jag inte alls och jag tror den är rätt, biff. BIFF. Vill man se ut som en biff? Är det vad som krävs för att hålla värmen i das Schweden? Pälsen kan man byta ut. Men vart hittar man en ny päls?



Medium-rare biff. Det är också den enda Peak dom har. Den finns i svart, brun, röd och blå. Jag gillar den blåa och bruna mest. Beslutsångest igen över färgen. Brun.

Blåå? ÅÅH. Brun!

Elr blå..

Och till elstolen för spargrisen. Jag har hittat en gaaaaaalet snygg Canada Goose jacka :( Det är inte den vanliga som alla fjårtizar har, hehehe. Jag är kär. MEN INTE SÅ KÄR I PRISET?! Såklart. $515 kostar den dumma gåsen ;( PLOCKA GÅSEN. Men jag vill så gärna ha den. En naturvit tror jag, men så finns den också bara i rött i min storlek. Elr jag har inte hittat den vita i min storlek. Men ärligt talat, 515 dollar? Är det värt att köpa en jacka för? Kul om den blir stulen -.-



DEN ÄR PERFEKT JU!!!! :( Titta bah, TITTA. Älskar pälsen, ska gosa med den på sommaren också. Berra ska den heta. Måste hitta den vita nu. Livet är inte rättvist hörrni :(




Hjälp


Under mina solglasögon

Idag är det jättevarmt, bara så ni vet :) För varmt för att ha långärmat. Men titta vad jag har kööööpt!!


Reebok Runtone. Här ska springas! Dom känns lite skumma att gå omkring i och jag har svårt att tro att dom ger en väääääärsta snygga numsen och lår men visst, jag ska ge dom ett försök ;)


Hittade dessa på Urban Outfitters rea. 20 dollar!! Dom kostade 60 från början. Så nu har jag två par att se ut som ett freak i, men jag gillar dom för dom trillar inte uuuuur! Hatar mina plug-in som hela tiden glider ur och dom förstör dessutom öronen ;)


Här rockar jag Times Square med Jasmines broshor i mina andra utan ipod i dom -.- hahaha ÅH vad cool jag är då!

Nä, om man skulle ta och baka lite kakor :D Chocolate chip cookies som jag inte ens gillar, har man en bra au pair då ellah? - jao


Köss

Jag ska flyga igen :D

YEEEEEEES! Bokade precis min biljett upp till Audrey 16 december till 20 december :) Och då ska jag få se Boston :D För vi ska se The Rockettes uppträda där. De är dansare från NYC och jag är T.A.G.G.A.D!!! Älskar att flyga. Hoppas att det inte är snöstorm då hehe, då älskar jag det inte så mkt längre..

Men nu ska vi iväg till gymmet (vill inte....) och sen ska jag till South Park Mall och byta mina Reebok till en större storlek och kanske köpa ngt annat ;)


PUSS

Please take your time

Ville bara säga godnatt till eder alla där ute i wärlden :) Jag går och lägger mig tidigt idag, är trött och är ömmm.



Gick fullt ut med min Care bear-dräkt. Visste äre liiikt?


Hahaha vad töntig jag är :') CARE BEAR?!
Godnatt hörrni ;)

November?

Respekt till Kenza och alla andra bloggare som uppdaterat flera ggr om dagen i flera år säger jag bara! Jag är laaaat.

Har haft en bra helg iaf. Anni fyllde 20 år igår och vi firade henne i lördags med middag och sen bio; Due Date. Så jäkla kul film! Haha se den :) Hon sov hos mig och söndag morgon, på hennes födelsedag, sa jag till henne att stanna på mitt rum medans jag sprang ner och dukade fram massa frukost, skar upp daimtårta, satte ett ljus i hennes tårta och tog fram hennes presenter :D

Ingen av oss har dukat fram frukost som man gör hemma under den tid vi vart här. Man gör ALLTID iordning sin frukost och sätter sig. Visst det är lättare osv men var är charmen i deeeet lixz? Näe vet du vad! Sen körde jag hem henne, handlade mat och ngt salt som man ska bada i som mjukar upp kroppen. Kom hem och städade lite och försökte lösa mina problem. Som ännu inte är lösta.

Igår kväll åkte vi till Annemiek från Holland som fyller 21 idag och firade henne med tååårta och sånt där gött gött. De va oligt


Alltså, det är så skumt att en vanlig liten skinnjacka är för varm för att ha på sig en dag i november. NOVEMBER!!!? Det är runt 20 grader här och solen skiner, man måste ta ner rutan elr sätta på ac:n när man lämnat bilen på parkeringen en stund. Stört lööööjliiiiigt jöööööh!

Hoppas hoppas HOPPAS vi kmr iväg till Virginia i helgen :D Skulle vara skitkul men vi måste fixa bil..

Börjar vilken sekund som helst, dagen gick väldigt fort. La en toning i Annis hår :) Och köpte nytt nagellackackackack.



Fin nagel
i
Söt tjej

Övar på min KKK min


PUSS ÄNNA


Sa du nånting?

Hallå döh!

Jag fick brev av min älskade farfar i förrgår! Jag kunde inte öppna kuvertet så Kelly fick hjälpa mig haha. Så vecklar jag upp brevet och första ordet ääääääääääär: ja, vad var första ordet? Haha :D Charmen med de gamla; det tar en eeeeeeeevighet att läsa vad dom skrivit för texten är så krokig :') Sötfarfar. Jag tror iaf att första ordet är "Kärralund" för datumet är efter så det måste väl vara ett namn? Men bor han inte i Munkebäck?

Det komiska är ju att jag skrev på min att-göra-lista tidigare samma dag att jag skulle skriva ett brev till honom, och att innehållet var ungefär samma som första brevet han skickade ;) Haha åååh, vad jag saknar den gamle mannen! Helt galet att han är 90 år nu. Jag försökte förklara för Kelly hur rolig han är när han skriver, men det är lite svårt när man inte kan gammeldags engelska hahaha. Jag berättade att han gjort samma sak nu som en gång när Christopher och jag var yngre. Han och farmor gav oss pengar och sa "här har ni en slant att köpa glass för" och gav oss 200 spänn var haha. SLANT? Fick hur många glassar som helst för det ju ;)

Hela förmiddagen har det regnet och jag har njuuuutit, herrans vad jag älskar regn! Måste köpa gömmstövlar :D Och denna veckan har det varit mkt kallare än tidigare och dom sa att det finns chans för snö uppe i bergen :D Vi åker upp imorgon och jag ska köra hem ENSAM på lördag igen haha. För det är Annis födelsedag på söndag så hon ska ha middag på lördag för Annemiek fyller 21 på måndag och hade redan bjudit alla hem till henne på söndagen x) Haha, så går det när alla ska fylla år i november! Niclas fyller år veckan efter. Dessa skorpioner ;) Hehehe

Måste fortsätta med mina sysslor här hemma! Tvättar, städade ur kylen och packar kidsens väska. Sen måste jag nog äta ngt innan kidsen kmr hem så jag inte avlider framåt middagen.




Ke$ha: "STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPHEN"

Tar igen lite


19 Oktober - Skickade en födelsedagspresent till Titti som innehöll denna söta grytvante med grytlapp :) det är muffins på juu :D






Tog lite snabba bilder till mamma på vad jag ska skicka hem. Bland annat den här clipboarden som man sätter fast papper i för underlag, förstorningsglas haha och 3 krokar.



Jag har köpt strumpor från Forever21, 95 cent styck och $4 för paketet.
Hmmm, vad kan finnas där i?????

Jag hade helst velat att ni gissat nu, men eftersom det är en blogg och jag är i ganska stort land kan det egentligen vara vad som helst. Så jag visar er nu ist, håll i er...

Woho, en rougeborste och sminkborststvätt... Borsten är sktikass för övrigt? As störande -.-

Vi karvade pumpor(heter det verkligen så?) inför Halloween :) Måste fixa en bild på dom nu när dom är gjorda med!


En av grannarna gav ut swedish fishes ;D Dom är gjorda i Kanada..

Titta vilken minifisk! Såna har vi inte hemma. Och nu ska ni få se vad som finns i hinken hehe ;) Håll i er den här gången då...

Hehehe mums, det är mitt egna. Vi har mer i skåpet ;) Ungarna var tvungna att gå hem för att tömma påsarna(!) för det inte fick plats mer och vi hade halva området kvar. När vi var klara fick dom plocka ut sina 3 favoritgodisar som dom sparade och resten ställer man ut till Halloween-häxan som tar godiset till fattiga barn som inte fått ngt och som utbyte får man en present :) Jag behöll allt mitt godis hehe

Ska lägga upp lite andra bilder i ett annat inlägg med :)

Äta äta liten bakelse



Hehe

Apple fritter från Starbucks <3

RSS 2.0