Gör oss redo

Idag rör vi oss upp till bergen igen. Jag ska köra en bil upp och vi åker runt 12 så vi packar just nu. Jag kmr inte ha internet där uppe och vi kmr hem tisdag förmiddag igen. Jag mår fortfarande rätt konstigt men det är väl inte så konstigt.

Igår kom Anni till mig vid halv 9 tiden på kvällen och jag gjorde mig i ordning sen åkte vi och hämta upp hennes kompis Laura som hon träffade på skolan i New York. Laura bor i Atlanta och hon känner Nadja som jag var i New York med. Efter det åkte vi i alla fall till After Valentine festen och det var kuuuul. Kao gav ut gula rosor till alla tjejer och Katharina fick en rosa ;) Då sa jag till henne "cuz he's in luuuve" för jag trodde att han hade gått men det hade han inte hahaha! Då sa jag självklart högt också att jag trodde att han hade gått, kul vare :D Och rosen luktade jättegott.. Tyvärr så kunde vi bara stanna i ungefär två timmar men posetivt är ju att vi fått bra med sömn!
Det var en mysig kväll, vi satt ute framför en brasa och pratade och skrattade :) Det var varmt igår, runt 23 grader, så vi satt i bara linne och t-shirt hehe ;)


Mitt hår stinker rök haha! Och köpte nya jeans igår också, inte för att dom syns så bra men dessa är inte tighta och det känns väldigt ovant men SKÖNT. ;)

Jao jao, måste gå och göra klart allt! Hörs på tisdag igen :) PUSS!

I know it could happen any day

Det var en helt okej kväll ute igår. Blev lite dans och en hel del prat om seriösa saker och lite om oseriösa saker. Jag vet inte vad mer jag kan säga, det var fint haha.. Det blir typ bara bättre och jag vet inte om det är så bra. Men skit samma! Det som sker sker, så är det ;)

När jag kom hem kände jag mig inte helt hundra men jag somnade iaf. Jag vaknade vid 4.15 och mådde jätteilla så jag spydde. Sen somnade jag om och när det var dags att gå upp för att göra frukost och lunch spydde jag igen. Jag har ingen aning om varför men det är sånt som händer. När kidsen åkt till skolan gick jag och la mig igen, tog på krafterna att göra iordning all mat illamående, och sov till 11 nångång. Efter det har jag mått prima men inte varit hungrig. Jag har ätit middag idag och åt nog lite för fort och för mkt så tar det lite lugnt nu haha. Pappsen frågar som vanligt "är du sjuk?!" och blir uppspelt. Han frågar alltid det.. Och jag svarar jämt att jag inte är det haha. Men Kelly vet om att jag mår illa ibland och jag mår ju som vanligt nu så det var inte mer med det. Som vanligt.

Ska iväg strax och möta Anni och Sarina på Panera Bread och prata om resan. Lördag förmiddag åker vi upp till bergen igen och stannar tills tisdag morgon(har inget internet denna gången heller) så på tisdag blir det bara packa och sen sticka iväg till Sarina för vi kmr sova där allihop och ta flyget vid 5 på morgonen till Bahamas :)

Måste åka nu. Puss :*

Halo - I love college

Halo ikväll! College nite so its 18 and up ;) Lovely dovely. Blir opitz, kat, jag och grabbarna. Fick lite panik när opitz smsade och sa att hon var tvungen att jobba först!? Jag är helt klar och jag känner inte kat, bara träffat henne typ 3 ggr och knappt pratat med henne, och jag känner ju killarna men ändå. Man vill ju ha en tjej att gå på toa med ;) HAHA! Det har blivit lite av ett internskämt här att svenska tjejer alltid går på toa med varandra? Det var det Josephine som berättade om vad hon trodde elr har hört om svenska tjejer. Sjukt kul!
Jag har frågat rätt många om vad dom tror och hört om svenskar, alltså ideal svensken. Det roliga är att allt handlar om tjejer? Det finns inget ideal för den svenska killen. Det bästa var när en sa att svenskar är långa. Där står jag med mina 161cm och tittar UPP på personen.. Sen får jag alltid höra klassikern såklart, att vi är blonda och blåögda. Kul att man är praktexemplet på det nu haha! Det är inte så lätt att övertyga folk om att det verkligen inte är så. Men sen när jag är inne på fisen och tittar på folks bilder från hemma så får jag faktiskt erkänna att det är lite sant.. Galet många blonda tjejer? Här finns det typ inga blonda..
Men så kan jag tillägga att vi är HIMLANS BORTSKÄMDA med snygga killar i Sverige!!! Så, då har vi fått in svenske killen på ett hörn med ;)

You got to gillar the svenska killar!


Fin start på veckan

Nej, så tråkig ska jag inte vara!

Kan ju börja med att berätta att den här dagen firas rätt stort här. Så imorse kom ungarna ner med massa presenter som dom fått av päronen och när Kelly gick upp frågade hon varför jag inte öppnat min. Haha jag visste inte ens att jag fått nån.. Men jorå! Jag fick en liten påse med godis, strumpor, ett kort, ett linne och ett nagelkit i :) Linnet kollade jag på när Frida och jag var och shoppade men jag köpte det inte för jag "sparar". Så jag blev jätteglad när jag fick det av Kelly :D



Och nu är det 9 dagar kvar tills vi sticker till Bahamas så jag har följt Annis fotspår....

Hahaha :D Taggad!! Vi kmr sova hos Sarina tisdagkväll så vi åker allihop tsm till flygplatsen. Och ASGÖTT att man få checka in en väska gratis! Nu kan vi packa ner massa mat ;) Och shoppa utan hämder!! Hämder? Heter det så? Hm..

Tänkte åka till Michaels och köpa lite grejer och förhoppningsvis till posten och skicka saker till Sverige :)

Puss!

Happy Valentines Day peeps!

Titta:



Är väl typ det jag har att säga efter en veckas tystnad.

Pis aot

Two is better than one

Sista kvällen idag. Frida sitter på golvet och försöker komma igång med packningen, hon tittar mest bara på allt hon har köpt haha. Vi har precis kommit hem ifrån bion, vi såg The Roommate. Den var inte alls så bra som jag trodde. Känns som allt jag sett på senaste inte varit bra. Måste se "No strings attached" så ska det nog vända! Men nu har ju alla redan sett den utom jaaaaaag.

Idag började vi dagen med att åka go kart ;) Vi var ensamna på banan och körde rrrrrally! Fasen vilka krockar vi gjorde in i väggarna haha.. Men ärligt talat så är det faktiskt roligare när man är många på banan, för när man inte håller samma tempo så blir man ju ensam.

Efter go karten åkte vi till CP Mall och Frida shoppade igeeen. Sen åkte vi hem och lagade tacopaj till familjen! Skitgod blev den. Tror den var rätt omtyckt också, även om den blev lite sen..

Igår var vi och såg Super Bowl finalen som sagt. Jag hade ingen aning om hur många det var som skulle dit haha, var fullpackat i vardagsrummet! Det var helt okej men hade ju lätt varit roligare om man visste reglerna haha. Det var liksom inte bästa dagen att be nån förklara heller för alla var så inne i matchen, och rätt lag vann ju! GO PACKERS!!! Haha

Imorgon ska vi till Cheesecake Factory och äta vår sista måltid ihop ;( Tiden har gått så fort! Vi ska till South Park Mall och byta ut en grej som hon köpte och säkert kmr hon hitta ngt nytt och sen blir det måltid på Cheesecaken då va. Hennes flyg åker 2.45pm så vi ska vara på flygplatsen runt 1pm.








Tillbaka till jobbet och slut på ledigheten nu då. Kommer väl vara lagom kul att gå upp klockan 5 imorgon bitti haha, klockan är strax midnatt här. Yeye, godnatt :*

Shopping

Hej hej hej,

det vi gör är festa, shoppa, shoppa, festa ooooch shoppa ;D Gött elr. Har inte så mkt tid att sitta framför datorn kanske ni förstår. Idag är planen att åka till Worldmarket och Ross. Sen till Blakeney till Off Broadway shoes, Marshall/Home goods, käka cupcakes och förhoppningsvis en pedikyr! Efter det är det fest igen för ikväll är det Superbowl finalen, så Jay har fest och vi är bänkade framför tv:n allihop ;)

Men måste fortsätta göra oss snygga här!

PUSS :*

Ferre

Efter en för jäkla HETSIG dag är vi nu hemma och stressar oss snygga och nu är skjutsen här så vi måste gååååååå!!! Hahaha


Vi har förresten shoppat som fasen idag, jag köpte alldeles för mkt  heheh

 MEN VÄRLDENS FINASTE KLÄNNING

puss!!

HON ÄR HÄR!!!!!



hahaha :D nu drar vi och shoppar sen blire go kart och blre FEEEEEEEEST hehehehe


PUSS

IDAG KMR FRIDA!!!!!!

Jag äter frukost! Ska vara på gymmet om 40 min hehe. Sen ska jag till affären och plocka upp lite grejer och ikväll kmr Fridisen :D Ska bli så SKÖNT med ett "gammalt" ansikte att stirra på :)


Så.  satans. gott


Lördagkväll - Tåls att läsas ;)

Saturday is my favoriteday, especially right now hehe ;) But its been my favoriteday this whole year since its the only day that I can relax and not have to think about the next morning.
This Saturday was no exception. Sarina and Anni came to my house around 9.30pm, we said goodbye to Aaron and left to enjoy our evening. And boy, did we so :D Haha! It was sooooo fun!!! At first when we came there was no people there, except for Billy and two other guys but people started dropping in soon after that. We played "fuck the dealer" which is a cardgame and Anni got so drunk :D Hahahaha sorry! So that was a lot if fun ;) Then Billy asked me if I wanted to play beer pong with him and OFC I said yes. Im a champ in beer pong now, no kiddin' ;) Not that I know about the rules, but still haha.
They sat up two beer pong tables so others played at the other one. Anni, Sarina and me went to the other table bc we wanted to play there. One of the guys that were play at that moment had long hair, longer than any of us. So we started talking about it when we stood behind him.

Anni - look how long his hair is.. *dreaming*
Me - MAN, its longer than mine?! Thats no fair..
Anni - I wonder for how long he has been saving... *dreaming*

Hehe, okey, maybe she didnt say it exactly like that. But anyway! Then the guy turns around and he's like joking and apologizing for his long hair andd we just stared and started laughing bc we didnt realize how loud we were speaking -.- So we told him we were just jealous, which we were! That was a lot of fun. And we finally got to play! Anni, Sarina and I played against Chris(long hair-guy) and Mason and we lost BIG TIMES. I donno what happened but I totally lost my mojo.. Hehe. After that game Katharina showed up and played with me against the boys, bc they won. AND WE WON!!! WOHOO! Got my mojo back ;) Mostly bc I got mad that I missed so I shot with all my strength downwards and I made it xD youre suppose to shoot it like a rainbow, or whatever.. But I missed all the time so I just shot it right down and I made it like that so many times  xD it was a lot of fun and now everybodys scared of me hehe ;) really theyre just fascinated but they wont tell me that. I know though ;) So after Opitz and I won we played against Billy and somebody else, Jay maybe, prolly, and we lost.. They are the champs....

Yeah well, after that nothing special happened. But after THAT we started talking to these guys and it was so hiliarious! They told us the "rules" about if youre gay or not. Like if you are a guy and fuck a guy, youre ggay. But if you are the guy being fucked, you are NOT gay. But somehow youre gay anyway bc if you once been fucked youre fucked. Kinda, hahaha I dont get it at all xD

And then theres the story about "good game" *slap on the butt*, the thing guys do to tell another guy that he did a good job, or game in this case. It ended up with everybody slapping everybody on the butt saying "good game" hahaha! Awesome.

Then the mom of the gurl throwing the party came home. I swear it was like Stilfers mom showed up. She walked in without boots on but then she was putting on thighhigh boots and then they were off again. She took a cup and started drinking with rest of us and when she sat down in the livingroom all the guys sat in a circle around her. I was dying inside bc I wanted to laugh so bad, can you believe the irony?! Omg hahaha! And yes, all the gurls were jealous, including me. Felt like a baby -.-

Aaaaanyway, I think we left around 4 or something bc I was in bed 5am. It took some time to get outta there bc there was an afterparty that we just HAD to go to, well we didnt feel like it at 3.30am in the morning. So after a lot of hugs, kisses and slaps on the butt haha we finally left the building!
My pillow was so happy to see me :)

It was a veeeeeery fun night and we met a lot of keepers ;) Haha


GRR

Ingen bra dag -.- Elr jo, men ändå inte. För det första är det exakt 3 månader kvar tills 2 maj. Min sista dag. Inte okej alls. Jag vill inte åka hem och bli vuxen..

FÖR DET ANDRA!!! Så är min kamera paj?! Inte själva kameran kanske men ngt är fel med mitt minneskort så jag kan inte se bilderna på varken kameran elr på min dator. Men Aaron kan se allt på sin dator? Skitskumt. Jag laddade över alla bilder igår till min dator och efter att jag kopplade ur kameran så funkade det inte längre. Plus att jag inte fått in alla bilder såg jag sen.

FÖR DET TREDJE!! Också förbannat irriterande är att jag skrev ett jättelångt inlägg om festen i helgen och publicerade det men det finns inte? Har ni läst det? Jag vet att jag publicerat det men det är ju inte där. fattar inte orkar inte.......... Så nu måste jag skriva om det. ÅH NU VILL JAG GRÅTA!!


(PMS)


Tisdag

Skrev nästan onsdag först. Har noll koll. Jag lär mig väldigt mkt i detta huset. Speciellt av pappsen kanske ni förstått, mest för att vi jämt äter lunch tillsammans. Och för att Kelly inte är hemma just nu, men hon kmr hem imorgonkväll.
Igår och idag har han haft "lektioner" om killars tänk. Himla intressant måste jag säga hehe.

Bilder från i helgen

Så typiska tårtor, tycker inte alls att dom ser eller är goda. Smakar bara socker och konstgjort skum.

Synd om dom ju :( Dom får inte en plats utan måste gå PÅ varandra.



Us girls and our lovers

Look at the dogs eyeballs!!! Hahahaha thats so freaky..

Aw! Good game guys ;) Haha


Freedom park last Sunday. It was so hot we were sweating hehe, I like ;) So many people and so many dogs. There were people on bikes, running, rollerskating, playing football and so on. We sat there for a while, Opitz, Lisa, Gesa, Nick, Ben and me. Just talking and enjoying the weather :) There were actually a man behind us that brought his sunchair and sat in shorts hahaha xD He looked so funny.
After some sunbathing we walked(!) over to Brixx Pizza and ate, ofc, pizza! We sat there for a while and more people came. When we were all done Lisa, Nick and I were ready to go home. Thats when I ACCIDENTLY poured all my cookies out in Nicks car hahaha! And he'd just cleaned it ;( Sorry puppy! Hope you can forgive me.. He's still talking about it -.- haha

And oh! I found my camera hahaha :D I know, AGAIN. This is ridiculous.. But I didnt lose stuff like this before! Donno whats gotten in to me.. But anyway, I found it! And guess where? This is not embarrassing at all...... Under my chair in my room?! So visible hahaha. Oh maaan, I suck at looking yes yes yes!


This is for my international readers(Anni haha).

RSS 2.0