Im coming home, tell the world that im coming home

Om två timmar är vi på flygplatsen här. Jag kmr vara jätte ensam på flygplatsen när jag inte har nån mobil.. Men jag har min svenska med mig så jag kmr kunna smsa hem iaf. Jag har packat klart min blåa resväska och min låda, ska bara få ner allt i mitt carry on bagage så äre klart! Jag kmr nog ha lite problem med det men äsch haha.

Stina och jag har öppnat en påse gifflar som var på gränsen att explodera efter att ha legat i frysen sen augusti hahaha! Men goda var dom ändå.


Spök krabbor!!

Här bor en spök krabba haha. Så äckligt.

Från vårt hotell, som var as nära havet!

STEK. Det var faktiskt inte jätte kallt i vattnet men vi badade inte, klockan var runt 5 när vi kom dit. Men vi la oss på stranden och drack öl och cider och chilla i solen, gutt gutt.


NU SES VI SNART HÖRRNI!!!!!!! HUR GALET ÄR INTE DET DÅ?! Jag kmr vara ett vrak efter min 15 timmars resa men det får ni tåla ;D PUSS PÅ EEEEER!!! Då kan jag äntligen sluta blogga hahaha ;)

If it means a lot to you

Nu har jag sagt hejdå till alla. Känns jätte konstigt. Jag har inte börjat gråta som en galning än dock haha, men det kmr! Förmodligen lite senare ikväll för jag kmr få panik. Ännu bättre att jag känner mig lite sjuk också.. Jag ser inte jätte mkt fram emot min 15 timmars resa imorgon. Men det kmr kännas helt underbart att vara hemma igen :) Även om det kmr göra ont att jag lämnat allt här.

Som jag har längtat efter svensk mat! Bregott, polarbröd, hushållsost, majonnäs, rökt skinka, rödbetssallad, skagenröra, snabb makaroner, köttbullar, falukorv, oboy! Haha, jag får nog ta mig till ICA och handla mat så fort jag kmr hem. Jag vill ha mammas köttfärssås och spagetti och pappas kyckling med ris!!!


Jake och jag har en sleep-over ikväll och imorgon blir det upp tidigt och packa färdigt och göra mig iordning och sånt. Kmr bli en lååång dag.



Från stranden


If I had a choice Id make you leave my mind

Idag är det fredag, min sista fredag i detta landet. SNYFT. Jag är lite nere för jag fick precis skicka hem en låda med kläder genom posten, FÖR 92 DOLLAR!!!! Hatar posten nu. Men det fanns inte en chans att jag skulle få plats med allt i 3 väskor. Varför ska det vara så dyrt..

Jag packar för fullt iaf. Igår bytte Stina och jag rum så nu bor jag i gästrummet och jag har redan stökat ner rätt rejält, det tog inte lång tid! Anni kommer hit när hon har slutat så ska hon och jag äta middag och göra oss iordning, ikväll ska vi ut. Vi ska till Halo ikväll igen, kanske Hookah baren också men det vet jag inte.

Igår hade jag avskeds middag med mina vänner på Cheesecake Factory. Vi var 10 stycken och jag är väldigt glad att så många kunde komma :) Min middag blev svindyr haha, men så fick jag med mig mer än hälften hem också. Så det blir samma middag ikväll och jag klagar inte ;)

Vi ska som sagt till Halo ikväll och jag åker med Anni hem och sover hos henne. Jag kmr vara borta tills på onsdag, då kmr jag hem igen och äter middag med familjen och har en sleep-over med Jake. Mitt flyg går klockan 17.20 på torsdag så jag ska vara på flygplatsen vid 3 tiden.

Jag kan inte lägga upp bilder från kameran just nu för internet är för svagt. Men ni får ju snart se dom på min dator ändå.


Messsssssssssy missy

Wish me luck? -.-


Kram :*

Sista gången uppe i bergen

Tjeeeeeenareeeeeee,

just ni sitter Stina, Aaron och jag vid matbordet uppe i bergen och lanar. Jajjemänsan, här äre datorfest! Stina och jag tänkte gå ut och gå strax, så fort kidsen kommit i sängs.

Igår var jag på fashion show med några vänner. Det roligaste var lätt Katharinas och mitt samtal innan alla andra kom haha. Vi har nu bevisat att det finns tydliga skillnader mellan amerikanska tjejer och europeiska tjejer! Och det verkar som att vi är de bättre brudarna, men ingen nyhet där elr? Haha. Vi är mkt snällare kan jag ju tillägga, inte såna bitchar.
Men! Nu ska vi inte dra alla över en kam. Vi åkte till Ben efteråt och spelade lite beer pong och umgicks men sen åkte vi till Masons och killarna lägenhet. Där träffade jag väääärldens goaste tjej! Jag var den enda som inte var amerikan där och hon och hennes kille hade jag inte träffat innan. Jag satt bara och lyssnade först när Olivia, som hon hette, och Jake satt och prata om gamla vänner till dom och jag fick koncentrera mig jättemkt för att fatta allt dom sa haha! Visserligen var jag väldigt trött också men dom pratar annorlunda när dom pratar med varandra än när dom pratar med oss, och hon visste inte heller att jag inte var amerikan. Så det var slang efter slang och jag frågade ett par ggr vad det dom sa betydde haha.
Sen började jag prata med henne och hon frågade om jag gick i skolan här så sa jag nej och att jag snart ska hem till Sverige. Hon ba "What?! Youre from Sweden? Oh, you got me fooled" Haha.
Det slutade med att hon sa till killarna att jag inte fick åka tillbaka till Sverige. Hon kunde visa mig alla vintage butiker, vi kunde festa tsm, resa och skaffa matchande tatueringar. "Ive got our whole future planned" hahaha! Hon var så sköööön, jag vill inte åka heeeeem :( Kommer sakna alla så FÖRBANNAT mkt..



Denna bilder är från Halo i fredags. Stina och jag träffade tjejerna inne i city på ett ställe där man röker vattenpipa! Det är helt galet vad jag är kass på att röka xD Det tog en stund innan jag vågade mig på det och självklart började jag hosta som fasen. Jag har inte rökt vattenpipa sen högstadiet nångång.. Sen blev jag snurrig i huvudet och mådde skit hahaha, så klen man kan vara. Jag är inte gjord för att inhalera ngt annat än syre uppenbarligen.
Efter Hookah baren, som det kallas, åkte vi till Halo och träffade killarna och dansade rumporna av oss. Det var skitkul! Jay och Jake är galna när dom dansar hahaha, underbart :) Vi var hemma vid 1 så det blev ingen jättesen kväll, men så jobbade jag på lördag också.

Nu ska vi drar oss ut! Puss

RSS 2.0