Cultural Care - Au Pair

Hejhej!

Hemma från mötet nu som inte alls var från 13-17, men det kunde lika väl vart det men jag var snabb med att få bli intervjuad :) OCH VAD JAG LÄNGTAR NU! Det känns så rätt och jag sitter här nu med min ansökan och ska skicka iväg den inom två veckor så jag slipper depositionen. Vi (jasmine och jag) ska ju inte åka förrän dec/jan men det är ändå bra att vara ute i god tid, och eftersom vi är ute i god tid blir chansen att vi får åka tillsammans, gå skolan tillsammans och hitta värdfamiljer i närheten av varann mycket större! Heheheheh jag är flygrädd och det är inte så att jag inte klarar mig ensam, för då hade jag inte ens åkt iväg, och att det är därför som vi åker tillsammans. Men hamnar vi i närheten av varann kan vi ta ut semester tillsammans och resa den sista månaden tillsammans och peppa varandra att stanna och bita ihop om nån blir hemmasjuk elr vad som helst!
Men nu ska jag fortsätta med min ansökan med svart penna ;D
Klöstös

Morsning!

Hola Pedro!

Just nu väntar jag på att pappa ska hämta mig så ska vi åka till stan och gå på au-pair möte! Fyra timmar är det.. Jag hoppas fika ingår ;D Det ska bli väldigt kul i alla fall och jag vill bara komma igång nu nu NU, hehe. Nån mer som ska åka iväg och passa andras barn? ;D

Idag är alla rika jämfört med andra dagar, så vad ska ni lägga pengarna på i mars? Och vad ska ni hitta på ikväll? :) Krogen ska ni lägga pengarna på ikväll! Själv så lägger jag undan pengar för att dom inte ska ryka på ingenting.. Inte alla pengar iaf ;)

Dags att gå! Ha en bra vårdag och var ute och njut av solen :D Till skillnad från mig som ska sitta i en lokal under alla soltimmar haha.. 

KLÖS 

hånHÅNhån

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?:
Hannah
2. Ett ord på fyra bokstäver: heil
3. Flicknamn: Hannelius
4. Pojknamn: (dynamit)Harry
5. Yrke: Helikopterförare
6. Färg: hotpink
7. Klädesplagg: högklackat
8. Mat: hamburgare med ost
9. Sak i badrummet: handtvål
10. Plats/stad: hemma
11. En orsak att vara sen: horbesök
12. Något man skriker: HARU EN TAMPIS ATT LÅNA MIG? (på krogen)
13. Film: head over heals
14. Något man dricker: hostmedicin
15. Band: hanson
16. Djur: hippo
17. Gatunamn: havstigen
18. Bil: hyundai
19. Sång: hakuna matata

Jag utmanar JASMINE, CHRISTINE, SEBASTIAN, TITTI....

kLÖS and godnaitt


only är underskattat

Heiiiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaan,

någon som har märkt att jag annonserar för only.se på min blogg? Mer än jag, vill säga.. Jag har vart inne och tittat där lite för att kolla lite vad det är jag faktiskt annonserar för. Till min förvåning hittade jag faktiskt riktigt snygga plagg och de har bra priser också, kanoooooon booooooom! Plus att frakten faktiskt bara kostar 20 kronor, FAKTISKT. Hehe......



Inte så illa.. :) So check it out in dah menyspalt till dah left!

På tal om hunden och den blöta nosen på t-shirten, jag drömde att jag träffade en talande katt! Den var i en bur kom jag på nu, en kaninbur och hade ngt fel på baktassen :( Men i alla fall så blev jag jätteglad när den pratade med mig och så fick jag en puss! En blöt puss på munnen :) Snälla söta kisse kom tillbaka och trösta mig inatt igen..

KattenKlösKatten

perfektion i vardagen

Hej,

hela min tisdag bestod av att läsa min svenskabok.. Det var inte 150 sidor, det var 180 x) Men vid 00-00.30 var jag färdig och somnade med gott samvete. När jag kom till skolan nästa morgon för att ha svenska, så skulle SYOn komma så det blev inget skrivande om boken, haha! Men det är skönt att ha läst ut boken i alla fall :)

Igår kom Fridzon hem till mig och jag bakade pizza till alla här hemma :D Första gången jag gjorde egen pizza (hur lätt som helst f.ö.) och första blev lite bränd på kanterna.. Haha, men det var inte pga mig! Det stod att den skulle vara inne 15-20 min så jag satte den 17 min och började på den andra pizzan så jag litade på klockan, tills Frida sa att den såg lite bränd ut.. Men jag är nöjd för det var bara att byta bort lite kanter och andra blev perfa ;D Enda problemet är att jag blir så stressad när jag lagar mat! Jag ska göra allt på en gång och det känns hela tiden som om något är/blir fel.
Någon som känner igen sig?

Idag är jag jätte trött.
Kom till skolan 8.25, hade tyska till 9.20, cyklade hem i regnet.. 9.50 gick jag och la mig för att sova till 10.30, jag sov till 14.30 haha.. Men jag hade tänkte få nånting gjort idag i alla fall och det blir drama! Och äta godis :)



Give me mår of the vår
Klös
 

8-)

Ich studiere. Jag är grym på tyska, jag vet ;) Jag är tyst för att jag har tankarna på skolan och hittar ingen blogginspiration.. Jag ska läsa ungefär 150 sidor svenska bok idag för att vi ska skriva om boken imorgon på morgonen, YES!

Jag hoppas ni smäller i er semlor idag och gärna nån åt mig med för här är det bara jag som gillar det så mamma har inte köpt nån :'( SÅ ÄT OCH VAR GLAD TJOCKEN!

Övrigt: jag får i alla fall pannkakor idag :D woho!



Klös Lovers

Tillknöcklade Rihanna

Hola Pedro!

Jag antar att de flesta nu har hört om att CB misstänks för misshandel på sin girlfriend Rihanna. Man kan inte annat än att tappa hakan och undra vad fasen var det som hände? Är hon väldigt provocerande elr har han ett hett temprament? xD Men Chris Brown av alla människor.. Jag har ju inte fattat det iaf, men hur är det med er? Båda två är väldigt stora stjärnor också vilket gör det ännu värre! Han har ju förstört sin karriär för all framtid.

Aftonbladet har nu snappat åt sig bilden på Rihannas misshandlade ansikte så om ni missat det klicka här. Jag får ont i magen av sånt :( DET ÄR HEMSKT!


Självmordsbenägen?

Folks, folks, folks! Hur har ni det?! Hemma hos mig har det snöat hela dagen och snöar fortfarande så det är gansla mkt snö nu :D Och jag har inte pluggat något.. Haha, elr jo jag har läst några sidor ur Flugornas Herre! Men ingen dans.. Jag blev väldigt sugen på chips  förut så jag begav mig ut i snöovädret på CYKEL! Svin halt och man skulle kunna tro att jag är självmordsbenägen som utsätter mig för sånt, men det är jag inte.. Vad jag vet..

Nu har jag i alla fall mina chips och tittar på Melodifestivalen och jag hoppas också på en trekant på E.M.D! Det hade väl vart mysigt med den friska blandning i sängen ;O Just nu sjunger Molly Sandén nån Carola låt och vinden blåser.. Velvet var ganska bra! Men BWO kommer säkert komma till globen ändå.

Nu kommer smörböglåten med EMD så lyssna noga tjejor och låt dom sno era hjärtan (A) WOHO!
Ne nu blev jag lite besviken, det var ingen smörböglåt :S Det var ju nån break-upsång! VAD HAR HÄNT MED EMD?!



Klös

Det är lördag idag människor

Hej blogglovers :')

idag måste jag plugga, men jag har ingen ork elr plugganda idag.. Fick sms imorses av Tobie som frågade om jag kunde komma till Hamnkrogen ikväll när Tom firas, det var trots allt aplängesen vi såg senast så det kanske man skulle göra :) Vi får seee!


Michan, snygg tjej och Tobias i dah Hemsedal


Vad ska ni göra idag?

Hörs sen Klös

Barnkalas ftw

Tjenare ;D

Idag är det Malins dag! Fast hon har redan fyllt.. Men idag ska hon firas :D Och hon har lovat barnkalas, haha så typiskt Malin. Vi ska ha femkamp och äta jättegod mat, nämnligen hennes mammas tacopaj och jag skojar inte, INGET SLÅR DEN! Sen blir det efterrätt med men då är jag nog full(proppad) :) Fast eftersom det är Tjörn och eftersom jag inte bor där....... blir det klockan tio bussen hem för att spendera resten av helgen med att koka ihop i en fantastisk dans!

Hur ser er kväll ut? :)

KlösLovers

AWEsoooooome

Tjaaaaaaaaaaaaaaaa! UPDATEUPHATE


När jag köpte present till Malin idag fick jag en gåva på köpet! För TheBodyShop på centralen fyller fem år idag. Jag fick en handrengöring och jag borde ge dom en present tillbaka bara för det xD Jag har eksem på mina händer och därför är dom väldigt torra också och man ska helst inte tvätta händerna med vanlig tvål då, så bara GAV dom mig den här rengörningen! JAG ÄR LYCKLIG. Jag har velat ha den men den har inte sålts separat, utan med en handkräm som jag inte ville ha för tro mig, jag har många, och då kändes det onödigt. JAG ÄR LYCKLIG GGR2!

Sen så glömde jag berätta för er igår att jag har anmält mig till två saker! Hurra hurra! Till en handledarkurs så jag kan börja racea med pappa ;D Och till en informationskurs om hur man blir au-pair! Jag har tagit tag i mitt liv :')

Planer: Körkort i sommar, USA i dec/jan, ah :)

Hur ser era planer ut?
NÅN SOM HAR SAMMA SOM MIG? :O (mer än jassebrasse vill säga ;)

Men imorgon är planen att ta mig ut till Tjörn till lilla Malle och tjejerna och fira :) PARTY. Nu måste jag bort från skärmen innan mitt huvude sprängs.. Alltid den j*vla huvudvärk :'(

Sleep tight and dont let the bedbugs bite YA! Klös

Godnatt min skatt

Heeeeej töntaaaaaaaaar!

Nej, jag har inte glömt bort er! Bara haft det fullt upp idag och likadant imorgon ;D Första dagen i skolan idag och illamåendet slängde sig över mig lagom till andra lektionen. Meeen jag härdade och nu sitter jag här hos mina kusiner för att jobba imorgon :)

Så första minutrarna av Greys idag, men sen kände jag att jag inte vill planera min tid efter tv:n utan se programmen när jag själv vill, så a kollade bokrean ist och har gjort mig färdig för att sova uuuunderbart inatt! Jag är ju ganska trött trots allt..

Malin, Alex, Sebastian och jag var på torget under håltimman och Alex pierca örontoppen och jag köpte två toppar :D Två klädtoppar alltså. VÄRD DAG, kan man ibland känna då ;D

Jaja, nu ska jag inte uppehålla er mer(mest för att jag vill sova) så GODNATT DIN TJOCKA KATT så hörs vi imorgon :)

Klöööööslös

Kräfta - Cancer - Röding - Hannah

Jag är en sån där cool människa som tycker det är kul och intressant med horoskop :) Dels för att man brukar känna igen sig ganska mkt och dels för att det finns bara ett tecken man passar in på.


Så passar du med... Jag tog ut de jag gillade mest först :') (Det är teckenordning, inte favoritordning)

Oxe: Ni tycker om lugna aktiviteter (kvällspromenader) och kan läsa varandras tankar i sängen (han vet alltid vad du vill ha).

Kräfta: Ni har starka band till varandra och tar gärna förhållandet till nya höjder ... flera gånger per dag.

Jungfru: Den här killen vill ha en känslomässig relation lika mycket som du. Dessutom infriar ni varandras lekfulla fantasier.

Våg: Efter sex är du så slutkörd och salig att du knappt kan röra dig. Han är en partykille men ringer alltid när han är ute.

Skorpion: Du känner dig trygg i hans sällskap och han gör så att du öppnar dig. Se fram emot sex på oväntade ställen (en restaurangtoalett).

Stenbock: Den här killen vill gärna uppfylla alla dina önskningar. Hans bästa gåvor är dock de fantastiska orgasmerna.

Fisk: Ni har hur kul som helst och du blir helvild i hans sällskap (drar av hans boxershorts med tänderna).


För er som vill veta hur Kräftan passar med resten av tecknena, som inte alls var dumma kombinationer heller men jag håller inte alltid med;

Vattuman: Du är känslostyrd medan han är analytisk. Men han har sina specialiteter i sängen (slickar honung från ditt lår).

Vädur: Du gillar att han tar kommando men önskar att han tillbringade mer tid med dig. Hans otålighet kan få honom att skippa förspelet.

Tvilling: Han är smart och rolig, men kommer han någonsin bli redo att slå sig till ro? Det positiva är att hans äventyrslusta får era möten att hetta till.

Lejon: Det här är en ge-och-ta-relation. Ni är omtänksamma och gör gärna saker för varandra - 69:an är en favorit.

Skytten: Han är charmig men rastlös. Visa honom att förpliktelser inte är samma sak som tristess.

Din svåraste relationsprövning: Dina humörsvängningar kan vara förvirrande och få killar att undra vad de gjort för fel.
Stackars min man när jag blir gravid..

Du vet att han är den rätte när ... Han gör dig trygg och lockar fram din humoristiska sida.
JAG HAR EN HUMOR :D

Gulligaste kapet: en oxe

Hetaste kapet: en våg

Vad du vill ha i kärlek
Din idealman ger dig extra mycket ömhet när du är nere och får dig att skratta åt sina sanslösa skämt. Det bästa av allt är att hans experimentlusta får det att hetta till i sängen.

KräftKlös

Jag känner tårisarna

Alltså, jag blir lite tårögd så som jag kan skratta med, eller åt, mig själv ibland :') Tänk om alla kunde göra det! Skratta med mig :) Eller skratta åt sig själva! Eller åt mig.. FÖR VI ÄR VÅRT EGNA LYCKOPILLER! :)
Så fnissa fram lite tårar om dagen,
rekommenderad minsta dosering: 2 ggr om dagen, dagligen.

Det här fick mina tårisar att komma på besök idag:

Skride. säger (15:31):

väntar på träningen ska börja typ

hannah säger (15:32):

när börjar den?

Skride. säger (15:32):

19:30 :P

hannah säger (15:34):

haha

Skride. säger (15:34):

träningen är min höjdpunkt :P

hannah säger (15:35):

NAW nuuutte

hannah säger (15:35):

mina vänner är min..

hannah säger (15:35):

;P

Skride. säger (15:36):

?

Skride. säger (15:36):

huh

hannah säger (15:36):

HÖJDpunkt

Skride. säger (15:37):

haha jaha

Skride. säger (15:37):

jaja

Skride. säger (15:37):

men

Skride. säger (15:37):

i sysselsättning på vardagarna:P     (nu försöker han komma undan också..)

hannah säger (15:38):

jag brukar sysselsätta mina vänner på vardagarna..

Skride. säger (15:38):
-.-

NO-LIFER! Ne men, jag skrattade iaf åt min otroliga intelligens och vasshet HEHE


Tänk om..

Tänk om det var lagligt att döda människor? Hade inte det vart GÖTT? :O Så om nån vart elak mot dig och tatt din penna utan tillåtelse kunde du bara hugga av huvudet på personen och så var det med det! Problemet löst. Man slipper obehaglig stämning om man skulle råka träffas igen och man slipper fler konflikter!
Eller om nån som har lånat pengar av dig vägrar ge tillbaka din älskade tia som du ville köpa godis för? Då kan du enkelt välja mellan valfria metoder att ta dennes liv, t.ex genom att låta ungar lära sig hur man kan döda någon, tortyr blir det då :)

Och nu ska jag försäkra er om att detta inte är något hot; detta är inget hot! Och att ingen behöver känna rädsla för mig; känn ingen rädsla. Dvs om du inte gjort ngt mot mig, annars äre andra kokta bullar!
För övrigt så kan ni tacka mig för mina briljanta idéer och önska att det är ni själva som kommer på dom, det är okej :) DET ÄR OKEJ, som jag brukar säga..




Här kan man öva prickskytte

Klös

What a girl wants

Tjenis folks,

jag gjorde en lite mer personlig header igår med blider på mig och lite kärlekar jag har (dyker väl upp inom sinom, som man inte säger)! Jag vet att jag inte är särskilt generös med bilder på mig i bloggen, och det beror inte på att jag är ful och har dåligt självförtroende för vad ska jag med det till? Vad ska nån med det till? HA? :O Nu skärper vi oss och smeker varandra med söta komplimanger och ömma händer, för det är vi värda! *Smek Smet Smek*

Till saken.. Utan jag lever på en mobilkamera(uppe på, på toppen med bäst utsikt) och mitt största intresse är inte att ta kort på mig :) Det är Jasmines största intresse, att ta kort på mig alltså. Men de bilderna är bara till för Jasmine och INGEN ANNAN.

Annars då? Jo den gosigaste byxdressen kom hem till mig idag ;D För att bjuda mig på lite glädje och det gjorde den allt! Imorgon ska jag till gina och njuta lite av 19kroners plaggen ;) Plus att jag ska gå till skolan imorgon! :D:D Vad dom måste sakna mig.. :)


Klös


183 dagar

SHOHEIIIZAN <333 o_0

183 dagar sändes på SVT idag 20.00 och av slump la jag märkte till det och det var väl kul eftersom jag var statist under deras inspelning i Torslanda ;D (waaooow aszo ja ä bah såå kool) Autograf, någon?

Jag hade inte alls höga förväntingar av serien och den överraskade mig positivt :) Det var mer handling än vad jag trodde det skulle vara.. Men annars så var den allt för depp för att jag ska orka titta på den!

Det var ju ett tag sen som inspelning var, tror det var i dec 07, så när scenen väl kom så var jag ju tvungen att tänka mig bakåt i tiden och tro inte att jag kommer ihåg hur jag såg ut för så längesen! Jag såg mig inte. Jag såg inte nån av mina vänner heller. Fast det var väl inte så konstigt som vi bytte platser hela tiden och för att det var mörkt och rökigt! Det var alltså scenen när alla vinnarna gick ut ur huset :)

Nån som såg serien? Vad tyckte ni själva?
Ni kan skriva en kommentar om autografen så ska jag se vad jag kan fixa. Fixar-Hannah is eftertraktad shit så passa på!



Klaös

Be the best you can..

.. even if it's for someone else

Heeey Lovers!

Nu mår jag bra :D För att jag har gjort min bokrecension som är tills imorgon fastän jag är sjuk!

Jag hatar att vara stressad och komma efter skolan, så jag försöker satsa på att inte hamna i de situationerna. Men ibland blir det oundvikligt och då är det skönt att veta att det är OK, så för alla er som känner som jag men ibland inte orkar (som jag) DET ÄR OKEJ! :) Alla lärare kräver allt från dig och du kan inte ge allt till alla lärare eller i alla ämnen så satsa på de ämnen som du gillar mest/har lättast för och när du känner att det går bra i dom känns det lättare att ta tag i de andra :)


Jag tycker nu personligen att vi alla följer Obamas visa ord "YES WE CAN"
;)

Klös lovers, allt för er

Better get me one of those toastmasters


Hejsan hoppsan lillebror!

På tal om lillebror så gjorde min sanningen klar när jag kom på honom i lördags med fingret i nosen ;) 

Det är en bättre dag idag så jag har ätit lite frukost och det känns som att jag får behålla den. Men jag vågade inte traska iväg till skolan idag för att magsjuka är smittsamt och jag är snäll mot mina skolkamrater! Typ.

Jag har bestämt mig för att lära mig shoppa i riktiga affärer nu ist för all denna internetshopping! Det är ofta som jag inte är nöjd när jag får hem sakerna och måste skicka tillbaka dom och det är så tröttsamt.. Så nu har jag gjort min sista beställning och den äran fick 4everyoung.se och det är en jumpsuit som inte finns kvar längre för jag tog den sista ;D Den kommer nog till mig nångång nu i veckan och jag hoppas verkligen att den är perfecto!
Nån mer än jag som har gett upp hoppet på de där perfekta plaggen osv. som befinner sig på internet?



Vad tycks?
Hold your fingers crossed for me (A)
Klös Lovers

Never gonna give you up!

Hola Lovers,

natten var inte så skön som jag hade hoppats.. Jag har vaknat flera ggr och mått jätte illa, men mer än så blev det inte som tur är. Det är inte kul att gå upp när man är helt sömnig, tänkt om jag hade somnat på toalettgolvet ;O Jag har somnat i badkaret en gång.. Det var livat och översvämning eftersom kranen var på..

Jag känner mig inte spyig just nu iaf men jag kan inte äta ngt så det blir drickbart och så jag har gör ont i allt för många kroppsdelar.

Nu ska jag vila lite till och gosa med älsklings Bertil, vi hörs kanske sen :)



Klös

So it's done..

DET VAR DET! Nu har jag svalt lite tandkräm för att få bort den värsta svedan ;D

Låt mig berätta tjusningen i min kväll! När jag gick till toaletten för att ta hand om mitt besvär, dök ett annat upp.. Så kallade behov nummer dos. Så där stod jag på toaletten och behövde snabbt som tusan bestämma mig om vilket som värst att göra på golvet! Easy choice, tänker säkert nån då men jag kan förvissa om att det inte är så självklart när man väl är i situationen! Men jag valde att ta hand om nr2 först och illamåendet ökad snabbt i tryck....

Jag höll mig och gick in på andra toaletten, tack och lov att vi har två, och kände den där förbannade känslan man får när man gått av planen(läs toan) och sen känner att man har mer att ge! JAG LED! Så in en gång till på toalett nr1 för en lösning(gött ordval där). Jag lyckades än en gång och gick sen snabbt in på toalett nr2 och spydde som en katt :'(

Samtidigt som jag skrev detta inlägget kände jag att min mage inte var färdig så nu har jag spytt och nummertvåat ut allt jag har ätit idag och sista rundan spy gav mig blodsmak i munnen för det var inte så mkt mat kvar då..

Ingen blogg för en finkänslig ;) Nu ska jag försöka sova så godnatt fuckers :)

(K)lösbomb

Keep up with my pace baby

Hejhej,

ni vet det där ihängande illamåendet som försvinner så fort man är redo vid toaletten? Ja precis det förföljer mig just nu ;( Jag känner det nu också men så fort jag sprungit till toaletten släpper det! Och självklart kommer det tillbaka så fort jag satt mig ner någonstans, som just nu i min säng.. Jag testade att dricka ett glas vatten snabbt som hjälpmedel och det brukar funka prima, men inte nu! Jag har mått illa större delen av eftermiddagen och jag vet inte varför. Jag är förkyld och har huvudvärk också ;D Men bäst av allt så lever jag och imorgon är det nog borta :)

Over all(åverål) så känner jag mig ganska förvirrad och instängd just nu. Jag vet att jag är en väldigt känslosam person och det kan vara svårt för andra att hantera, men bara för att det är jag som är känslosam betyder inte det att jag vet exakt hur jag ska hantera mina känslor jämt. De är många och de vill gärna ha övertaget. Hur gör jag egentligen bästa valet mellan mina känslor när de ligger på samma starka nivå?


Jag hoppas ni haft en bättre dag än jag :)






Klös my beautiful lover


woho nu är det toadax.....


Glad alla hjärtans dag fuckfejses ;D

Haft en kärleksfull dag ELR? ;D
Internet la av imorses efter att jag och jassi gick in och åt grötig frukost och sen har vi spenderat dagen med att fota ute i skogen i solen!



Jasmine har lagt ut fler bilder på hennes blogg som ni kan se på om ni vill :)
Kallt som i källaren var det!

Klös

Den populära kråkan

Okej ärligt nu då, VAD TYCKER NI om min nya header? Ska den behållas?


Hej och hå alla tåliga! Sitter du och äter just nu och är lite äckelmagad rekommenderar jag personligen att du inte fortsätter att läsa detta inlägg. Men nyfiken som alla apor är läser vi såklart vidare :) BRA VAL! En bra val. En bra delfin.

Till samtalsämnet: Den populära kråkan!
Jag har tänkt... Amazing, tänker vissa då. Vad vi tänker mycket hörrni :) Della gött. MEN FORTFARANDE, till ämnet!
Är det bara jag som har undrat hur det kommer sig att ALLA ungar(och en viss 18åring..nämner inga namn) stoppar näsans bästa vän kråkan, i munnen? Är det någon slags hemlig dragningskraft som finns mellan munnen och kråkan? Det är ju faktiskt så att alla gör det. Men hur kommer det sig? Det är som ett inlärt beteende som att ta sina första steg, äta sin första kråka! Föräldrarna borde bli glada när man stoppat i sig sin första kråka; WOHO, mitt barn är normalt :D Och även om man vet att alla har gjort det, är det ändå pinsamt att man har gjort det.. När man var liten var det inga problem att dela med sig sina kråkor till den stackarn som inga hade.
Min morfar undersökte en kråka en gång när jag var yngre "det är salt". Vafan, tänkte jag då, saltproduktion i nosen nu också? Varför är det salt helt plöstligt?

Jag har många frågor vad gäller Kråkan Snor och om någon underbar människa kan svara på i alla fall EN av mina frågor är jag tacksam!
Tacksam för svar / hannAH


Det var inte så kul att söka på pilla näsan som jag hade hoppats.
Så jag sökte på snorkråka och uppenbarligen är dom omtyckta!

Klös på ditt tidsfördriv i min blogg


HAHAHAHAH

ALLA TITTAR PÅ FEMMAN NU!!!

KOM IGEN FOLKS!

En annan ass

TJENARE PÅ HYLLAN! elr fyllan din cool katt..

Jag och jassebrasse sitter och gottar oss med RIKTIG ananas, en sån där klassig ananas som bara vissa har råd med (rinner ju som onämdsaft), morotskaka och teeee samtidigt som vi töntar oss med våra bloggar!

Jasmine da jasman: bruntsocker.blogg.se

Jag har tänkt fixa en ny header, en vårinspirerad och glad en :D Fast ni kanske gillar min header? Jag har ju inte haft den så länge(för min blogg är ju sååå gammal) men den känns lite för mörk och LITE FÖR dyster! Dessutom gjorde jag den snabbt av bilder från min dator för att bara ha en ;P hehehoho

Jag tror jag är lite allergisk mot ananassaft, alltså saften som rinner från ananasen. Fyyy fasen. Yeye, tur att det är den saften och ingen annan god saft som alla snuskhummrar tänker på(inklusive moi)! Kan man vara allergisk mot sin egen saft förresten? VARFÖR SÄGER JAG SAFT? Det kändes äckligt helt plötsligt.. Elr plööötsligt som min gamla spanskalärare uttalade det xD



Jag kunde en ananashistoria som jag tänkte skriva här, KUNDE! Och, igen, för er snuskhummers där ute så var det inte den med ananas och melooon.. Okej det kanske var mer en gåta jag tänkte på..


Yeyeyeee, jag återkommer mina kära lovers

Klös

Handy Hannah

Heeeeeeeeeey hoooooooooooooooo,

VAD VI HAR VARIT DUKTIGA IDAG! Helt otroligt ;D
Jag har gjort ett par shorts, en flätad rosett och sytt upp och in mitt linne :) Meck meck meck!

Jag tycker det är jätte kul att kunna göra saker själv så :) Man kan vara stolt över sig själv och tycker någon annan om det har man sig själv att tacka ;D
Kan man sy kan man allt, som jag brukar säga..


Shortsen jag gjorde var mina gamla miss sixty jeans från högstadietiden som är ganska slitna var inte alls roliga som långa. När jag klippte av dom och sydde igen linningen som jag drog sönder en gång(HEHE) blev allt mycket bättre och jag är NÖJD(och jag är grymme)!

Sidenbanden jag köpte på panduro var ju inte så långa som de skulle behövt vara för att bli ett midje"skärp", men jag knöt de till en rosett runt axelbandet på mitt linne. Det fick duga! Dö enkelt att göra och man kan ha det till massa olika saker och göra det på olika sätt, mumma!

Och mitt linne då som var alldeles för långt och brett längst ned sydde jag in och upp. Det tog TID xD Såklart! Men var värt det. Det är inte så svårt att sy om man bara har ett sinne för logik ;D


Nu är jag iaf skit trött och har såklart inga bilder att visa er men det kommer!

Hoppas ni haft en bra torsdag och älska dina vänner för dom är UNDERBARA
Och ha en bra fredag den trettonde, OM DU KAN! Känner du oturen krypa bakom dig och bara väntar på rätta tillfället att slå till? Det är idag det, och det är jag det..... 666



Klös

Kick it up!

Morsing,

jag vaknade kvart över nio idag av ljudet från min egna näsa! Jag ville inget annat än att den skulle hålla käften men snoret hade konsert där inne.. TRÖTT ÄR JAG nu därför!

Men idag äre pysseldagen hos jassebrasse :D Eftersom jag inte vet vad jag kommer orka/hinna/kunna göra så säger jag ingen av mina projekt just nu utan ni får höra(och kanske se) sen när jag kommer hem ikväll ist ;D

Resten av mitt lov kommer väl bestå av att plugga.. HEHE

JAG VILL HA VÅR! Det bästa med våren är självklart modet, tjena hallå eller?! Sommaren har inget mode och det har knappt vintern heller.. MEN VÅREN :O (och hösten) När våren kommer sucktar alla efter nya fräscha kläder som gör en glad och affären har precis det som alla vill ha! Underbart.. :)

Vårmåsten
(som jag har fastnat speciellt för):

- Konstnärliga tryck, en blandning av Monet och Jackson Pollock
- Färgstärka plagg
- Färgblockader av starka färger
- Geometriska tryck
- Harem
- Jumpsuit
- Metallaccessoarer
- Skyhöga klackar

Sugarplum Fairy - Kick it up


(Jackson Pollock)


 

Klös


 


Sliten och trött som ett as

Kvällhej nattugglor!

WOHO MÅSTE MÅSTE SÄGAAA att det var kul att komma hem och logga in på bloggen och läsa alla snälla kommentarer :D

Jag hittade det jag skulle ha på Panduro men jag har verkligen ingen koll på mått och tog bara en meter av sidenbanden(som jag ska fläta till skärp) när jag egentligen behövt ha minst två meter! Haha.. Jaja, det löser väl sig :D

Jag glömde berätta förut att jag skulle hem till Fridzon och mysa och i väntan på att hon skulle bli klar(tre ½ timme.....) så strövade jag omkring i stan och hittade ett par baggyjeans på Carlings! Från Lee faktiskt.. Jag brukar inte gilla Lee, inte passformen elr modellerna, men de här var jag ganska nöjd med faktiskt :D Men jag hade inte mitt presentkort med mig så jag får åka in igen senare.

Just nu har man som medlem på The Body Shop 25% rabatt på alla massageoljor och eftersom jag är en master på massage så köpte jag en så alla jag känner kan börja tigga massage igen i vanlig ordning och kanske få till det, med mig... Hehehe... ;D

Jag fick en fråga från linnea som undrade vad Tea Tree Blemish Stick gör för ngt och jag märkte att jag kanske inte var så tydlig när jag tipsade om den(FÅRGIVE MII*,*). Det är iaf en liten pinne som man duttar med där man känner att en utomjording(finnä) närmar sig ytan så motverkar kletet inuti behållaren att denna utomjordingen tar sig ut på förbjuden mark :)
Det bästa av allt: den funkar!

 Lee jeans i chinomodell

Massageolja och the killer från TheBodyShop

Godnatt Lovers
Klös


I'm BACK(tillbaka till verkligheten)

Hola Lovers,

för er som undrar har jag haft det kanon i sälen ;D Vi åkte skidor i Tandådalen söndag och måndag och i lördags var det storm! Det var inte nådigt att ens vara ute och GÅ xD Jag tog inte många bilder eftersom jag bara har min mobilkamera men vi bodde jätte fint och badade utomhusjacuzzi på kvällarna samtidigt som snön föll över oss och fjällen :)

På måndagen åkte jag med min moster och min knattekusin. Calle och jag åkte i samma takt ungefär, och det talar för att jag har en åttaårings kunskaper i skidåkning xD Men jag har tatt mig fram som en galning i offpisten och hoppat lite och trillat lite! Som det ska vara :)

Nu ska jag åka in till stan och shoppa loss på panduro för Jas och jag ska ha pysseldag imorgon ;D

Hörs när jag kommer hem igen! Vi såg snögubben i Lindvallen från stugan :D



Klös

Uppe med tuppen!

Godmorgon :)

Jag är uppe och packar det sista nu och jag har precis duschat och ska äta frukost nu innan jag går till skolan klockan 8.00! Vi hörs när jag kommer hem igen ;D

Hemsedal förra året ;D

PUSS LOVERS!

80cm Schnee

Yes YEs YES! Imorgon är det äntligen fredag och äntligen sälen, snö och bad :D Idag på tyskan skrev vi en liten berättelse och en halvtimme innan vi slutar säger vår lärare "jaha, då ses vi imorgon igen :)" JA, det gör vi! Så var den lektionen slut och jag går ner till torget. Jag har sökt extrajobb på McDonalds och Coop nu men ska ner sen igen och söka vidare :)

Jag är verkligen totalt värdelös på att köpa godis xD det tog mig kanske 20 minuter och då hade jag köpt en mörk choklad och en pytteliten godispåse med två av varje godis (bara choklad typ) och det är heller inte lätt att köpa lösgodis när mer än hälften av alla sorter är röda! Vilket jag inte tål. Jag har så himla svårt att bestämma mig bara. Men jag ville ha nötter och torkade frukter och det hittade jag inte(som jag ville ha det) så jag måste köpa mer godis sen fast på ica xD

Dagens planering
Jag ska ner till torget sen igen och träffa sebastian och sen när jag kommer hem ska jag packa inför imorgon. Jag blir hämtad i skolan så åker vi direkt till sälen :)
Eftersom jag gjorde färdigt rollanalysen igår så tänkte jag öva in lite steg som jag ska ha med i min koreografi, antagligen ngt steg som är återkommande. Jag som inte har dansat på jätte länge.. Får se hur det går xD
Och sen kanske läsa lite i engelskaboken om det inte blir för sent, jag är hur trött som helst.. Men jag har ju inte läst ut den boken än och jag måste börja med svenskaboken som jag hade tänkt ta med till fjällen. Jag kanske kan ta med båda då. Jaja :)



Hörs senare igen
Klös

Dagen blev bättre :)

Back home igen sitter jag nu vid mitt sminkbord och skriver! Jag har skrivit färdigt rollanalysen och skickat iväg den idag. Den är tills på fredag, så jag är alltså klar en dag innan deadline(känns som två) ;D  WOHO *tigger beröm*

Imorgon ska jag till skolan för att ha tyska i en timme ungefär och sen drar jag mig vidare till torget och söker jobb, träffar pappa som jobbar där nu för att få min dyrbara påse från apoteket fylld med tabletter och en stor fet salva så jag klarar mig i fjällen :D  Inget farligt! Bara eksem. Bara och bara.. Jag lever iaf och det kunder vart värre :D Och det bästa av allt; JAG SKA KÖPA GODIS :D heheheh. Gött.

Idag, såhär innan lite träning och dusch(haha), tänkte jag tipsa om att ONLY har en AP snygg skinnjacka! Problemet för mig är bara att den inte finns i min storlek..





Du hittar den på ONLY annonsen till vänster :)

Klös Lovers
och godnatt för den här gången!

Onsdagar när dom är som bäst..

Hey Lovers,

jag sitter i skolan just nu och det är ganska så ovärt. Som resten av dagen! Jag kom till skolan 8.20 ungefär och svenskan var inställd (Y) Sen var provet i filosofi och det gick bra, jag är ju godkänd iaf ;P Och nu har jag historia men har mina grejer hemma så jag får skylla mig själv och skriva lite när jag kommer hem.

Nytt om min historialärare; det var ingen stroke utan en hörselsjukdom(han har problem med hörslen sen innan och har inte jobbat på heltid) och han kommer inte komma tillbaka inom en månad och om han kommer tillbaka efter det är osäkert. Det blir inte kul med våra inlämningar men det löser sig sa kärringen som sket i poolen!

Hoppas dan blir bättre senare

Klös

Analinkontinens

Även om man har normal gasproduktion kan man ha svårt att hålla emot gaser som vill ut, vilket kan vara aktuellt vid analinkontinens.

Analinkontinens beror på en förslappad slutmuskel.

Har du en sån där förslappad slutmuskel?

Emma, min Emma, på din ringmuskel vill jag klämma.


Idag har jag läst färdigt semantiken och svenskan! Eftersom jag inte var i skolan idag pga min ihållande huvudvärk som gör mig väldigt utmattad missade jag svenska förhöret och sov till klockan två, men får förhoppningsvis göra det imorgon bitti!

Idag fyller min lilla mormor 77 år :D Grattis mormor!
På tal om mormor, säger du mormor elr mårrmårr?


Klös lovers

Sweetheart, I all ready miss you...

... and you only just walked out the door.

Nu har jag spenderat 30 minuter i duschen, varav 20 minuter av att pilla bort nagellacket på fossingarna! Om det är ngt jag kan fastna vid är det det, börjar jag är det omöjligt att sluta.. Innan jag somnar tänkte jag visa min musikaliska sida(svår att hitta) och slänga in lite skön kvällsmusik :)

The Kooks - I All Ready Miss You
Simple Plan(faktiskt) - Save You
Augustana - Hey Now
Im From Barcelona - Oversleeping
Chris Garneau - Black & Blue
The Winter Sounds - Ragtime Manifesto





Godnatt bloggen, vi ses imon*släcker med en sorgsen blick*
KÄNDE NI IGEN DET? NE? Macken ;D

Klös



 


GRRR

Jag kan inte kommentera!
Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna Det går mig på nerverna
Jag går mig på nerverna xD

Goodbye my lovers :')
Klös

Wrap it up, let me go

Ärligt talat så är jag inte mycket för skolan just nu.. Jag har läxförhör imorgon, prov på onsdag och en rollanalys som ska in på fredag. Dessutom måste jag läsa ut engelskaboken så att jag kan börja på svenskaboken och engelskaboken ska jag skriva en recension på under lovet -.- Jag känner mig inte manad nånstans eftersom jag ska till fjällen på fredag :D WOHO! Så ett slut på skolan nu och här kommer min fantastiska packlista, hojta om jag glömt ngt! (Såhär: hojthojt: blabla);



•-           Lakan, örngott, påslakan

•-          Tandborste, rengöring, ansiktskräm

•-          Schampo, balsam, tvål, leave-in

•-          Smink

•-          Bikini

•-          Två handdukar

•-          Godis, vattenflaska

•-          Glidmedel

•-          ATT ÅKA I ÖVER: Vantar, Mössa, Termos(+ kopp), den lilla blåa, jacket

•-          6 trosor, sextrosor, sex(iga) strumpor, tjockstrumpor

•-          ATT ÅKA I UNDER: Långkalsonger, Randig långärmad t-shirt, knähöga strumpor, tjocktröja

•-          P-piller, Attarax

•-          Salvor, Body butter, Bomullsvantar

•-          IPod

•-          Mjukisar, Tjocktröja

•-          Parfüm

•-          Mobilladdare, kanske mobilen med

•-          Flugornas herre

•-          Pengar

•-          Jeans

•-          Stjärtlapp

•-          Linne, T-shirt

•-          Gummiskor

•-          ETT GLATT HUMÖR, kan vara bra att ha ;D






Klös my lovers

Jag känner för O'boy..

God morgon buddies!

Jag kom inte in på bloggen igår av nån anledning, var det bara jag kanske? Och i fredags fanns ingen tid :( DET HAR KÄNTS TOMT, AH DET HAR DET :'(

Jag kan väl inte påstå att jag har följt planeringen till punkt och pricka, jag har varken läst någon mer semantik eller svenska än men det ska jag göra idag! Jag är på sidan 131 i engelskaboken och det är alltid ngt :) Jag är inte så mkt för att plugga på helgerna, man hinner plugga på vardagarna om man bara tar tag i det och hittar tid!

Tini tainy snö är det här, men vad gör det när jag kan bada i snö på fredag med Blondie :D Jag längtar.. Vi har fortfarande inte köpt några stjärtlappar men det löser sig! Jag har torsdag på mig eftersom jag slutar 09:40 och jag hade tänkt fortsätta med jobbsökandet då också :)

Men nu är det dags för frukost, bästa målet på dagen ;D

                                                                                            Hörs sen lovers
                                                                                                   Klös

RSS 2.0