bio

Igår var jag på bio!
Dubbeldate


Jag hade förväntat mig se Kenny Starfighter men när vi kom in till stan var det visst The Haunting in Connecticut som skulle ses! NÄSTA GÅNG SKA JAG VARA MED OCH VÄLJA FILM!

En jävla skräckfilm på första raden i salongen! Kan det bli mer passande för mig som är så löjlgit lättskrämd?! Fast jag måste säga att jag var riktigt duktig med att inte täcka för ögonen och bli rädd hela tiden, Alex var betydligt värre haha. Hon grät ju nästan :D Så vid ett tillfälle sa jag till henne att sluta vara en sån tönt. Tji fick jag som skrek till för första gången under filmen för att det började skuras med blod i nästa ögonblick! Ganska så typiskt haha.

Filmen i sig var ganska bra, tillslut. I början kände man att den inte hade så mycket handling men längre in i filmen så blev den bättre. Den handlar om en kille som är sjuk i cancer och famlijen flyttar in till ett hus i Connecticut för att sjukhuset ligger där. Och huset de flyttar in i är ett gammalt bårhus som är hemsökt. OSV OSV :)

Någon mer som sett den?

Det var väldigt trevligt i alla fall och sen spårade jag ur totalt och mcdonalds bjöd på kvällsmat :) Dessutom började det spöregna lagom tills när jag skulle gå av nattbussen! Haha det öste verkligen och vad jag njöööööt! Jag gillar regn.



Klös

bajs

Jajajaaaa, jag är kass jag vet.


Men lusten att skriva något har inte direkt infunnit sig i mig. Men nu är jag här igen och redo för att skriva om livets bravader!

Som sagt så åker jag till USA snart så vi får väl se om jag fortsätter att blogga under den tiden. Att jag har tillgång till dator är en fördel också.


Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder från min bal så att ni äntligen får se min balklänning ;)



Malin och jag. Malin har sytt sin klänning själv!


Så där såg min klänning ut utan att släpet var nedfällt haha. Det var jobbigt som det var med folk som trampade på klänningen! Men oj vad det var värt det :)


Malin got the skills :)


Jag är grymt nöjd med kvällen och det var riktigt jäkla skoj! Vi dansade, söp och gick på toaletten i ett ;D Uppdatering om balskorna: Det gick! Men det gick mindre bra på hemvägen.. Haha en kille tog mina skor och min baldejt tog mig på ryggen! Jag kunde inte gå en meter till i dom som mina fötter sved. Men det gick faktiskt bättre än vad jag trodde för mig att gå i 10cm!

Någon som ska ha bal snart elr haft? :)


Klös

Snor

Hola loveeeeeeeeers!


Jag har snor i min nos, ganska mkt :)

IDAG fick jag mina balskor!! Jag har redan frågat dejten om han kunde vara med personliga pelare och det ville han minsann! Dom är ju för fasen 10cm höga xD Jag är van vid platta skor ja. Men det kommer gå kanon ;D

Idag fick jag också reda på att jag har tyska prov på fredag och jag hade tal idag! Jag fick beröm efter mitt tal så det var gött ;D Provet i tyska är mindre gött när jag hade tänkt spendera resten av vardagarna med projektarbetet som ska in på måndag men det är inget att göra åt.

Så imorgon ska jag sitta i skolans bibliotek till klockan sex igen, det var längesen nu! Då ska jag skriva på rapporten och börja med historian tänkte jag. Sen är det bara att fortsätta med tyskan när jag kommer hem.


Läskigt vad tiden går snabbt nu.. Balen är redan nästa vecka och då är det bara två veckor kvar till studenten.. Ojdå.

JAJA, godnatt klösers




frankie says - relaaaaaax

Spenderar-byxor; på!




Ser ni hajen i vattnet eller? Det är hon inte medveten om! Som hon står och drömmer.
Och JA, jag kommer vara lika snygg som dom.. Eller hon? Det kanske är samma person, eller tvillingar :O
Nu är jag redo!


Klös

Sjuk som ett hus

Det är väl klart att jag ska åka på sjukheten nu när alla andra i gruppen haft den ;D Men själv kör jag med tajming och blir det EFTER och inte mitt bland föreställningarna! Heeheeeeee.

Inte så konstigt att jag har ont i halsen dock så som jag skrek i en scen, om och om igen.. Haha. Men nu är det slut för alltid och det är väldigt tråkigt.. Funderar på att ta en kurs i USA eftersom man måste läsa något :)

Jag var förresten inne och kollade iförrgår och läste och räknade lite och såg då att dom inte har några avresor i december, sista är i oktober så nu bär det av om 5 månader istället ;D

Jag är lite nervös och Jas höll på att bryta ihop igår när hennes kompis som är där berättade att hon hade gått upp 7 kilo?! Haha xD Nej, det kommer inte hända oss.. Alls.. Jag ska ha med mig joggingskor! Så är det bara. Joggingskor och kamera. Och bikini. Haha vi kommer komma hem som två fetton xD Ne, nu ska vi inte vara sånna. Vi klarar det här. Vi ska ju för fasen bo på kusten och vara aktiva ute i solen :D

Jag kom på en till sak jag ska ha med, nämligen en bunke florsköljning :) Det sa min tandläkare till mig. Men det är allt, jag ska ju ha med mig saker hem också. HUR SKA DET GÅ? Orka tänka på att allt ska få plats i väskan hem om 13 månader? Åh.

JAJA, imorgon har jag svenskatal och på fredag har CK maskerad för skitungen fyller äntligen 18!! Fast det gör hon 20:de maj, på vår bal. Som är den 20:de maj pga henne, så att hon är 18 och får komma. Haha ;)

Gissa vad jag ska vara? Ledtråd: Stark!

Klös

slutet för slutproduktionen

Jaha ja, idag har vi sista föreställningen klockan 18.00 och jag har folk för alla platser ungefär! Jag är poppis som sagt ;D

Just nu försöker jag skriva mitt muntliga tal i svenska nationella och det går seeegt framåt, precis som allt annat plugg!

På torsdag fyller min kära moder år. Grattis :) <3 Och då så har jag min enda chans att vara i stan och shoppa det sista till maskeraden och balen! Tiden rinner iväg bara och snart är det slut.. BÖÖÖÖÖÖÖÖÖL :'(

Nu när föreställningarna är slut så kommer jag ha en lektion mån, tors och fredag och hur underbart är inte det då?! :D På måndag klockan ett och på torsdagar och fredagar en lektion på morgonen bara :) Sen har jag heeeeeeeela dagen fri! Avundas mig nu då då.

Klös

Mål tid

Heiii allihopaaa! (BlondisBellis)


Jag har ett nytt mål. Jag ska bli bättre på att ge komplimanger!

Varför är vi inte bättre på att ge komplimanger egentligen? Alla tycker ju om att få komplimanger så varför inte själv ge fler? Jag träffade två killar som båda var grymma på att ge komplimanger. Tro att dom var poppis bland tjejerna ;) Det var så naturligt för dom och pga det så var dom väldigt sköna och roliga killar. Man kände sig bekväm och var alltid glad för att dom var så positiva och generösa. Sen dog dom..

Ne men. Alla tycker om att få komplimanger, men de flesta har väldigt svårt att ge dom. Men om vi tänker efter nu, om jag skulle säga till en kille/tjej att han/hon var söt så skulle personen ifråga knappast vara elak tillbaka? För det är väl det vi är rädda för? Eller kanske saken är den att vi inte tycker att vi är tillräckligt bra för att ge nån en komplimang. Båda fallen är i alla fall skitsnack!

Visst, alla är inte lika tacksamma när de får en komplimang men vadå då? Du själv mår ju bra av att ha sagt den. Man behöver ju inte överdriva heller eller ge sig på nån som man inte känner och överösa personen med beröm.

Men dina kompisar, partner(s) och familj kommer aldrig få nog av fina ord från dig!



Åh, jag känner pressen nu när mina vänner och min kära mamma kommer läsa detta.. Men hörrni! Jag kommer lära mig inom sinom, när jag kommit på vad jag tycker om hos er och det kan ta sin tid ;)

Åh, jag känner för att göra en lista nu! Med saker jag tycker om hos min mor och mina vänner :D Men det kommer i nästa inlägg isf. Måste plugga lite fil(osofi) nu.



åååååååhKLÖS


uppdatering

Jag vet att ni älskar mig trots dålig uppdatering :)

Meeeeeeeeen, jag lever! Och det ska ni inte få glömma än vill jag lova. Men min plan var att vara död tills någon här uppmärksammade det, och det gjorde "ehehe".

Ne, ok inte min plan. Men kunde vart..

Jag har inte tänkt komma med nån ursäkt, mer än att det har vart sol, skola 24/7, föreställningar och MYYYYYS. Mys. Vad har ni gjort? Saknat mig förstår jag, men vad mer?


Jag som själv tycker det är tråkigt med bloggar som inte uppdaterar ofta kanske inte ska göra om det här med att vara tyst i en vecka, det var lite att ta i faktiskt..
Men nu tänkte jag iaf lista de bloggar jag läser!


Aveny

Juliette Le Rouxe - Maneater, bäst på fest
Amanda Berg - Kul att se på, inspiration
Jesper Sahlén - Rolig snubbe

Devote

Rika Uteliggare - Skön stil, skönt ordförråd
Lisaplace - Skön stil
Kaanah - Söt

Blogg

Kenza - Snygg att se på
Fradaa - Skön stil
Bruntsocker - Min bästa kompis modellen
Lillhannah - Lirarn


Pause

Hanapee - Jag är totalt FAST. Finns det nån roligare, sötare, skönare? Allt det bara för att hon visar och skriver om verkliga livet.





Jag läste nånstans att det är inne att ha BHn utanpå plaggen.. Jag tycker jag klär i det, riktigt bra faktist :)
Vad tror ni?


Klös

RSS 2.0