If u were my king, I would be your queen!

My oh my I dont wanna say goodbye blablabla :D

Jag ska träffa akupunktören strax. Hon ska ta mina pulser och se om hon kan lista ut som vad pågår i min kropp. Visste ni att man har typ 5 olika pulser i handleden som avslöjar saker om våra organ? Hon kollar de pulserna på typ 3 sek, skojar inte! Hon är jätteduktig :) Och ung. Och snäll. Hehe


MÅSTE GÅÅÅ


ooooops


Ich möchte kotzen

Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.Jag vill spy.

Jag mår så illa. Vill spy. Huvudvärk, snurrig och ont i magen. I flera daaaaaaaaaar?

Ta hand om mig, gaga

Om man skulle skita i att spara denna veckan och shoppa ist? ;)


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Älskar Daniel Adams-Ray nya singel "Gubben i lådan"!



Jag hänger fortfarande med lite om vad som händer i Sveriges musikvärld ;)

Sönday

Väntar på att Anni ska komma hit och plocka upp mig med sina äldsta värdbarn. Vi ska ta ut dom och shoppa ;D Jag sov så länge idag va :D Vaknade halv tolv hehe.


Bertil är fortfarnade här pappa! Och han njuter av hemmafru livet ;)


Fasen vilken stel bild haha. Men jag ville visa att jag gjort en fläta! Även om den knappt syns på bilden såg jag nu.

Vi var förresten på Scarowinds igår och vi gick in i "Dårhuset". DET VAR DET LÄSKIGASTE JAG SKOJAR INTE!!! Stället hette "The Asylum" elr ngt och ingen visste inte vad det betydde så jag frågade innan vi gick in så sa hon Dårhuset och jag bara stirra, hon njöööt. Jag trodde det skulle vara lite som den andra vi var på förra helgen, det var inte så läskig för man såg vad dom gjorde på dom som gick framför. Men my oh my var rädd jag var och Niclas tvingade mig att gå först och en gång slog jag näsan i killen framför hhahahahahha och jag sprang in i dom också flera ggr hahahah xD Fy satan vad rädd jag, dom följde ju efter en och skiiiiiiiiiit! Och man gick igenom svarta skynken som blåstes upp så man blev klämd och såg inte ngt. Det var hur som helst askul igår och Anni tog bilder som ni kan få se så fort jag får dom :)

Igår när jag kom var jag nog ganska trött och man kör ju alltid multitasking när man kmr hem sent och bara vill sova. Så jag hade redan tagit av mig brallorna och sen satte jag mig på toan och tog av mig linnet och då märker jag att jag glömt att dra ner mina trosor så jag kissade i dom x) HAHAHAHAHAHAH vad jag skratta xD HUR KUNDE JAG GLÖMMA DRA NER DOM?! Jag döööööör hahahahahhaha

Sry om det blev för mkt information ;) Men jag var bara tvungen att berätta hehe.

Måste gå nu puss pussp u ss :*

Attans också..

Okej, jag erkänner; att motionera när man har ont i magen var inte världens bästa idé. Det var inte vad min kropp ville idag och nu har jag bara mer ont och värre huvudvärk. Jag kämpade mig igenom 4 varv när jag förut sprungit 5 elr 7 varv och när jag väl var klar så fick jag aaaaaaaasont i magen haha. Man måste ju spänna överkroppen så den inte faller ihop(no shit) och det kändes att jag gjort det. Men nu har jag ätit en giffel iaf så lite glad är jag ;)

Jag tycker att jag har förändrats.. Jag vet inte om ni märker det så mkt över bloggen, men jag känner det. Men förvänta er inte en helt ny person när jag kmr dock haha, så mkt har jag inte förändrats ;)
Men jag har en mer positiv och glad inställning, FÖR JAG HAR MKT MER ENERGIII!!! Jag orkar göra saker nu för tiden och inte bara ligga i sängen hela dagen, det är helt underbart. Jag trodde bara jag var tonåring och lat, men att det skulle ta musten ur mig av bara tanken att gå upp för en trappa är inte rätt :P Jag har tränat 4 av 5 dagar denna veckan, jag är stolt :)



Francisco och jag dansar loss på Bar Charlotte. HAHA vad lycklig han ser ut xD Naaw, den gamle tjejtjusarn!

Det finns bara två klubbar för minderåriga här och just denna är helt j*vla galen. Folk sätter helt ärligt praktiskt taget på varandra emot väggarna och dom tar upp folk på en platå för att SPANKA dom?! HAhahahahaha stört kul jöööh :')

Tänkte lägga mig på sängen, sträcka ut mig och läsa lite innan ungarna kmr om ungefär 20min.
Puss! :*

Give me strings to tie myself

Jag mår lite konstigt. Har ont i magen och huvudet. Jag tänkte iaf åka till gymmet nu och springa utomhus idag :D Skönt i detta vädret. Hörde att det faktiskt snöat hemma nu, är det inte väldigt tidigt egentligen? Haha :) Myyyys!

Får se vad som händer i helgen, det är redan fredag igen?! Kändes som det var fredag igår.. Anni kanske kmr över ikväll när jag slutat så ska vi se på film elr så går vi med alla på bio och ser en skräckis.. Vad väljer man?! Imorgon ska vi nooog till Scarowinds igen hehe, då ska killen få på moppo!! Anni var ju inte med förra gången, inte Niclas heller för den delen. HAHA vad rädd jag var egentligen? Jag var helt skakis efter vissa (de flesta) åkturer och hes dagen efter... Hehe ;) Men det var faktiskt riktigt läskigt att åka i mörkret.


Vem har guldkortet lixxom? HAA? Det är mitt nya bankkort alltså.. VISA *sKrYtEr LiTe*


Jag kan verkligen inte få av den där plasten på borsten! Barnsäker jue. Kul att borsten kostade $34?! xD NÄÄÄ, men den är så mjuk och gosig :D Och min foundation kostade $38 haha, men den är bra!

Guldkortet är bra att ha...


Nu drar jag till tHe TrAcK och rör på benen :)

Vitamin D

Jag var hos akupunktören igår och hon säger att min tunga ser mkt bättre ut nu! :) Men min energi är fortfarande för låg för att vara i min ålder så jag måste äta mer protein.

Kelly läser en bok som handlar om vitamin D och hur brist på vitamin D leder till väääldigt många saker. Hon såg en video med mannen som skrivit boken där dom visade en kille som hade psoriasis på armen. Han hade sett en dermatolog(?) i 5 år men inget hade hjälpt. Så dom smörjde in båda hans armar med två olika krämer, en med vitamin D i och en utan. Hans arm blev betydligt bättre efter krämen med vitamin D.

Dom förklarar att brist på vitamin D är jätte vanligt nu för tiden och är en risk för samhället. Dom säger att vitamin D kan förhindra cancer.



Haha vad rolig han ser ut. Men iaf, speciellt utsatt är vi som bor långt norr om ekvatorn eftersom vi inte får mkt sol. Men det verkar ju helt galet att brist på en vitamin kan göra så mkt? Fast jag tror på det och jag tror att anledningen också är att många har en stor brist på vitamin D, ingen lite brist.

Han pratar också om att typiska tecken på brist på vitamin D är muskelvärk etc. VÄXTVÄRK?! Haha där har vi kanske boven!! Så nu äter jag extra vitamin D så ska vi se om det kan hjälpa min hud och min muskelvärk. Det kmr ta ett tag dock att se resultat men varför inte försöka? Ngt är ju galet i mitt system, inget snack om saken. Det ska förhindra bröstcancer och kroppen måste ha vitamin D för att ta upp calcium. Det finns jättemkt att läsa om det på internet och sök på "Dr Holick" på youtube och se vad han säger :)

Känner mig som en hemmafru!!! Hänger med hemmafruarna på gymmet och överallt haha ;( Konstigt. Jag lever som en hemmafru..


Hjälp

Bort från dig

Såg att det finns chans för SNÖ i Göteborg imorgon?! Vi ska ha runt 25 grader idag :S 22 och molnfritt imorgon. Det är rätt gött med värmen men det är väldigt skumt. Hösten kmr alltid så fort i Sverige och här säger dom att vissa dagar har man kunnat gå med shorts i december.. Det regnade iaf igår ju :)

Funderar på om jag ska gå på sculpt idag. Sprang i måndags, sculpt i tisdags och ballene igår. Är ju rätt stel idag kan man säga.

Jag fick mitt nya bankkort igår! Nu har jag två banker och 4 kort hahaha. Men jag ska stänga mitt Bank of America konto och bara ha Wachovia.



Katharina och jag på Scarowinds :) Nu bor båda två i North Carolina, men skit samma :D Förresten så finns det 3 Katharina i vår "grupp", poppis namn i Töskland.

kill me, kill me now

Först och främst: MAMMA, det kan inte ha ngt med städat att göra för att jag spenderade hela daaaaaaan med att städa innan jag tog den bilden! Så det såå.
Nu till det huvudsakliga:

Huvudvääääärk :( Kalla mig FyndarN, huvud huvud. Ska lägga mig och läsa strax. Har snart läst ut boken så då måste jag köpa en ny och skicka hem denna ;)

På tal om skicka. Jag föreslår att ni börjar planera vad ni ska lägga i lådan som ni ska skicka till mig i julklapp :)

Några önskemål:

- Makrill i tomatsås
- Mamma Skans köttbullar
- Falukorv (ungarna kmr dö om dom får se mig äta rå falukorv på mackan, dom dör när jag äter skinka macka till frullle)
- Lite oboy
- Geisha
- Osthyvel
- Lite hushållsost
- Kan man skicka limpa? I så fall vill jag ha den som Pernilla alltid har som Linus alltid äter. Den blå gula! haha vad svenskt :D

Så, planera planera :D Nu väntar jag på en stor låda framåt jul. Känn pressen då..

Jag fick höra på posten att dom måste vara lyckliga i Sverige så ofta som jag skickar dit saker. VISST ÄR NI DEEET? Haha

Ville bara säga godnatt! Så.. Godnatt :*



Här har ni den ONÖDIGT belåtna skiten som skrämde livet ur mig på Scarowinds..........


Låt mig va ida

MAMMA VAD HAR DU GJORT MED MITT RUM?!! HAAAAA? Pernilla säger att det inte ser alls likadant ut längre, SPILL IT!! Visa mig bilder då om du vågar :D

Vad jag slappar idag! Jag åkte till gymmet och gick på favoritpasset Ballene och när jag gick ut därifrån hade det börjat regna så jag bestämde mig för att nästa destination var sängen för resten av dagen ;) Och jag höll mitt mål. Klockan är 2 nu och här sitter jag hehe. Har lyssnat på musik och kollat på kläder och ätit gifflar! Fast gifflarna smakar inte likadant när dom legat i frysen i två månader och blivit mikrade ;(

HAHA, nu spelar Spotify sexual healing :D Sjukt go låt. Jag lyssnar på SonyMusicEntertainment's lista "smoothie", bara massa sköna låtar. Lite för mkt Westlife kanske haha..

Bill åker idag och båda dagarna han har varit här har han lagat frukost. Han lägger sig tidigt så han går ju upp ännu tidigare, innan mig 5.15. Igår lagade han och Aaron korv, potatis, ägg och grits och idag lagade han själv pumpin våfflor. Heter det pumpa? Punka, Pumpka? HETER DET VERKLIGEN PUMPA? AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA DÖÖR :')
Jaja, det är inte riktigt mina grej att äta sånt till frukost iaf.. Jag mår bara dåligt efteråt, gillar inte alls det hehe. Det är för tungt och varmt. Speciellt ägg tror jag. För jag gillar inte bagel med ost, ägg och bacon heller på morran när den är varm och allt. Jag gillar ägg på morgonen dock, men inte varmt.

Så nu vet ni deeeeet, laga mig inte ett varmt ägg 6 på morran och tro att jag blir lycklig ;) KAN TVÄTTMASKINEN HELST HÅLLA KÄFT. Jag är upptagen med att inte göra ngt så vill inte alls ta hand om tvätten när inte ens jag själv tvättat x) Åhå, mina problem kmr ta kål på mig hörrni.

Bäst jag återgår till att fokusera på musiken, nu spelas "un-break my heart" och jag kan inte låta bli att tänka på Darin hahaha ;D Un-break my heart då Darin, älskar juh deii <3



hihi älsklingen dååå =) MEN VART HARU GJORT AV BERTIL?!!!!! HAA?!!

snacka om money for nothing om du bara ska alla andras nallar..

I will never let you fall

Det är dags att sooooooova! Skulle egentligen åkt och fikat med kompisar men det blev för sent och stället låg för långt borta, får bli en annan gång :)

Ungarna kom hem tidigare från skolan idag, Kelly hämtade dom för att dom skulle få umgås mer med Bill nu när han är här. Vi var på jobbet hos kycklingarna, som har blivit jättestora nu!!, och sen åkte vi hem och dom badade i poolen. Var nästan 30 grader i poolen :S

Min kamera är paj igen :( Aaron sa att han kunde ta isär den mer men att jag måste säga att det okej för chansen finns att den inte kmr funka alls när han satt ihop den igen. Det är massa sand i objektivet, därför funkar den inte..

Näääää, jag för trött och nu blev jag deppig hehe


Night night :*

Wir haben besuch

Vi har besök! Av Uncle Bill. Detta betyder att jag går runt och ser på medans ungarna leker slut all sin energi på honom ;) Och han är som ett barn så dom har skitkul!

Meningen var att jag skulle komma till jobbet och se när dom friterade en kyckling men jag är fortfarande hemma.. Hehe, kanske åker dit efter jag gjort mitt ärende.

Jag har köpt nya skor!

200 svenska kronor! Hahaha :D 30 amerikanska dollar ;) Jag har inte använt dom än, kanske ni förstår eftersom lappen sitter kvar, men man vet aldrig, så dom luktar fortfarande nytt gummi hehe

Jag har också på mig mina hello kitty-örhängen haha! Första gången jag använder dom.



See u latero :*

Bilder från Blowing Rock

Kelly skickade lite bilder från Blowing Rock eftersom min kamera dog :)


Haha.. Alla bilder är jag skitsnygg på, bara så ni vet ;) Här letar jag efter ädelstenar (H)


Hur fint är det inte där uppe?! Ca 3500 miles över vattennivån


HAHA dör. Jag var redo för att klättra ;) Skorna var så sjukt obekväma för tårna ska vara böjda så man får fäste.


Första väggen!


Andra väggen, här ville jag ge upp ett tag.. Det är jobbigare och läskigare än man tror!


Fin bild på min röv.... xD Den hängde med upp till toppen iaf!

Haha det var det :) Måste gå för ungarna kmr strax. Sov till halv elva idag hehe, efter att ungarna dratt alltså. Och jag har köpt ännu fler grejer att skicka hem!! Alltså det är ren tortyr att gå runt på Home Goods, Target home osv för dom har så jäkla mkt fint. Ibland känner jag bara att jag skiter hur jag ska få hem det för ajg måste ha det haha ;)


PUSS :*

JAG ÖVDELEVDE!!!

Tänkte jag skriva, JAG ÖVERLEVDE!! Så kass är jag inte ;) än.

Men vilken kväll! Jag trodde dock det skulle vara läskigare, säger jag som blev så skrämd att jag skrek och slängde mig på marken en gång och kille var seriöst ÖVERLYCKLIG för att han lyckades skrämma mig så mkt. Kul att jag gjorde hans dag iaf.. Gjorde mina vänners dag också för den delen, dom vek sig allihopa utav skratt så det här jag få höra länge haha ;)

Och det var helt GRYMT att åka bergodalbanor i mörkret :D Hahaha det var så jäkla läskigt för de kändes som dom gick betydligt fortare, det kan dom också ha gjort för det var så mkt folk men jag vet inte. Galet roligt var det iaf och jag ska dit igen ;) hehe

Men jag måste gå nu! Ska plocka upp Anni så ska vi hänga runt på Blakeney shoppingcenter idag :) Min familj gjorde förresten min dag när jag fann frukost på bordet och en kanelbulle <3



Min andra flaska flour är sluut! Det var hälften så nu har jag hälften kvar, precis som med mitt år :)


Yiiiiiiiiiiiis! och Score!!! Gjorde killen igår när han skrämt mig till döds. Mina vänner dog av skratt. Tur att det fanns så många kyrkogårdar i parken ;D


PUSS! :*

Night of terror

Yep, ikväll beger vi oss till SCarowinds(www.scarowinds.com) och det här blir förmodligen mitt sista inlägg. Jag är beredd på att dö av en hjärtattack. Varför utsätter jag mig ens? För att det är kuuuul, hoppas jag! Måste ju se vad det hela är.

Carowinds är en nöjespark här och under halloween heter stället SCarowinds. Så hela parken är som gasten på Liseberg, fast antagligen värre med tanke på att det är USA vi snackar om. Vi vet ju alla hur lättskrämd jag är så jag kmr bjuda på många skratt ikväll! Var så säker. Jag har blandade känslor.

Idag var Annemiek, Josephine och jag på IKEA och åt lunch och köpte lite grejer. Jag köpte fler hallon Singoalla för Aaron äter upp mina hahaha.. När vi stod i kassan så frågade jag mannen var Laila var nånstans, svensken som jobbar där, och han sa att hon inte jobbade idag och sen sa han att han sett mig där förut! Hahaha gött, kändis på IKEA. Annemiek frågade om jag vart på bra humör när han såg mig, för första gången jag var där grät jag ju floder hehe, och han svarade att ja och att jag alltid loooog. Vilket stämmer ganska bra eftersom jag alltid är i extas av att se alla svenska ord osv haha.  *tÖnT*

Och dom har fått in massa julgrejer nu, julgranar och pynt, julmust, pepparkakor och ADVENTS KALENDERN!! Haha vi blev lite hyper över kalenderna men jag tänker köra på en amerikansk i år ;)



Den här bilden tog jag vid Aarons jobb. Den ser inte direkt ut att vara tagen här, men det är den serrni ;)

Tack för mig :*

Follow the light

En gång tidigare har jag sett månen så stor som den ofta är här. Det var påskafton 2008 och månen låg lågt på himmelen och sken över Göteborg.

Ikväll ligger månen lågt på himmelen och den är jättestor och gul(låter som en finne). Himlen här är annorlunda. Stjärnorna är annorlunda, men det är ändå samma stjärnor. I Sverige kan man bara se Orions bälte på vintern, vilket betyder att jag ser Orions bälte om jag tittar ut genom fönstret just nu. Så långt hemifrån är jag.

Det har gått 5½ månader sen jag lämnade allt jag kände till för ingen trygghet alls. Det känns som att det var igår. Jag kan föreställa mig allt så verkligt i mitt huvud så allt och alla känns fortfarande nära.
Jag kan känna mammas mest underbara, kärleksfulla famn och trygga doft, se Jasmine framför mig när hon pillar och organiserar hennes "artiklar" och jag vet exakt hur det känns att ligga i min mjuka säng med tända ljus, lugn musik och titta på stjärnorna. Så så långt borta är jag inte.



Godmorgon Sverige
Godnatt USA


Panic switch

Graderna börjar gå ner och löven faller :) Runt 23 grader och sol idag.

Men jag ska berätta om lunchen i onsdags! Jag fick världens panik innan för jag hade aldrig träffat killen(påminner mig nu om att jag måste adda honom på facebook) så jag började föreställa mig väääääääääärldens tönt hahaha! Som killen jag jobbade tsm med förra vintern ;) HAHA!! Gamla byxor högt uppe i armhålorna med instoppad tröja, nördglasögon och jag vet inte vad hehe.

Men så knackar det på dörren och han ser helt normal ut :D En sån lättnad va ;) Killen är blond och blåögd och hemma i London tittar dom på Wallander på svenska med engelsk text. Det hade jag ingen aning om men både Wallander och Stig Larsson filmerna är hur populära som helst i England. Och dom ser dom på svenska! Jag tror Stig Larsson filmerna finns här med, tror nån nämnde det. Iaf den med draken, jag har bara TYP sett ettan så jag kan inte riktigt det där.

Igår tog Anni och jag med honom för att träffa några av "de andra" haha. Anni åkte 40 min för att ta en kaffe på Starbucks!!!! INSANE!! Hon har starbucks max 5min från sig hahah.

Ikväll har Nadini hejdåfest. Måste ta mig ut och köpa present!

Jag var på spinning imorse igen med Kelly och fasen vad jag inte ville gå haha. Jag har ingen lust alls att träna längre. Och de senaste två dagarna har jag vaknat med huvudvärk. Igår eftermiddag hade jag så ont i huvudet att jag mådde illa och jag har ingen aning varför. Jag dricker mkt vatten och sover.

jaja..



Lite svensk känsla på hönshuset ;) Aaron undrade vad fasen korset var för ngt haha. Midsommarstång okej?! Och en svart katt och havet hehe. Lexi gjorde också svenska flaggan bredvid hennes namn. Den bruna fläcken med ett grönt kors i är förresten Afrika. Hahahahah :')


Kjammm

Hej hej hej

Hallååå i stugan!

Jag somnar vilken sekund som helst känns det som. Tänkte bara säga hej innan ungarna kmr och jag måste lägga mig ner och sträcka ut mig lite för jag har världens magknip :( Vet inte varför men har haft ont i typ 3 timmar nu.

Jag var på ballene imorse och var kämpigt att ta sig iväg ska ni veta! Jobbigt när man latat sig en långhelg. Sen lunchade jag med en kvinna i området och hennes utbytesstudent från England. Jag vet inte hur många ggr jag skrattade åt hans dialekt hahaha.. Kan berätta mer om det senare :)

Saknar svensk limpa med hushållsost och paprika!! Och obooooooooooy, oh maaaan

Hemma!!

Nu är jag hemma igen :D Vi tog en minisemester upp till bergen; Blowing Rock för ungarna var lediga både igår och idag. Vi kom hem idag morse för pappan hade tid hos tandläkarn klockan 10 på möööran haha.

Tråkigt nog är min kamera paj så de få bilder jag tog är jättesuddiga. Jag har sand i min väska efter stranden med Audrey och nu så har min kamera svalt sandkorn, den knastrar rätt gött när man sätter på den hehe. Men Aaron sa att han kan plocka isär den och fixa. Han tycker det är skitkul, jag är lite orolig haha! Men han brukar kunna fixa saker så jag litar på att han klarar det :)

Vi har haft jättefint väder och det är helt galet vackert där uppe. Träden var gröna, gula, orange och röda och dom var som täcken över bergen! Vi bodde på ett jättemysigt ställe med en stor damm elr vad man ska kalla det och där paddlade ungarna och jag paddelbåt. Fasen vad irriterad jag blev på dom ibland hahaha, vi åkte bara runt runt runt.... Och en gammel dam stannade vid sidan på en gång och frågade om hon fick ta kort på oss, vilket hon fick såklart.

Vi fiskade också! Vi åkte upp i lördags och när vi kom fram gick ungarna och jag ner och fiskade. Vi fick inte napp men en man fick och visade fisken för Lexi och mig innan han släppte tillbaka den, Jake var för långt bort.

I söndags tog dom med mig och gjorde Gem Mining! Vi letade efter ädelstenar med andra ord. Det var ett långt bord utomhus så fick man en stor låda med grus i och silade det och plockade ur ädelstenar. Sen när man var färdig så berättade dom vad man hade hittat och sen får man med sig det hem :) Så nu har jag har tunga stenar att skicka hem ;) Haha! Men det var kul :)

Och igår, måndag, så åkte vi till en stad i närheten och klättrade på en klättervägg utomhus!! OCH JAG KLÄTTRADE PÅ EN SOM LUTAR SÅ MAN HÄNGDE!!! Jag var så duktig, tänk på att jag är höjdrädd och inte har några muskler i överkroppen, och jag tog mig upp båda gångerna och var skakis när jag kom ner hahahaha. Jag är så töntig.. Kan ju tillägga att min 6-åring klättrade båda väggarna innan mig och han klarade det galant! Han är galet stark haha! Den första väggen var förresten vanlig, utan att luta och min värdmamma tog kort på mig på den väggen. Ska försöka få tag på det kortet och ser hur rädd jag ser ut.... Haha :D

JAG SAKNAR MINA VÄNNER!! Jag gillar min familj jättemkt, men det blir jobbigt ibland och tar en hel del energi. Plus att jag inte har vart ledig nu utan jobbat hela helgen, men bara några få timmar har jag varit ensam med barnen så det är inte jobbigt så sätt, bara att man inte kopplar bort "jobbet" när man alltid är omkring. Därför är det skönt att åka bort på sina lediga dagar.

Jag hade hela nedervåningen för mig själv med en stor säng och badrum med två handfat. Fy satan vad ensam jag kände mig ;( Nu känns det bättre att ha en twinbed för det får inte plats en till, ist för att ha en stor säng och rum för nån annan att hålla om :( Buuhuuuu. Jag ska kramas hela långa dan den dagen jag kmr hem till Sverige och jag tänker inte sova ensam!!! HÖR NI DET?!



Eh ja, som sagt, rätt suddiga bilder. Men det här dammen vi paddlade och fiskade i :) Där hotellet låg, fast det är bara hotell precis framför den här sjön. De andra husen är andras hus som dom hyr ut, de som vi bodde i :)

En väldigt mysig Columbusday-helg i Amerikat ;)


Mer Mer

Jisses vad trött jag var imorse! Det blev en del körande igår och vi väntade med Anni på busshållsterminalen för det var skitläskigt där. Det är ju inte de fräschaste människorna som åker buss i det här landet ;) Hennes buss gick vid midnatt så då åkte vi hem och lämnade av en kompis sen skulle jag lämna av nästa på födelsedagsfest som fortsatt hos en kompis efter middagen, bara att alla hade åkt hem då haha :D Jag var skittrött så gjorde inte mig ngt alls och jag var hemma lite innan ett och ringde Anni innan jag somnade för att se så allt var okej, vilket det var och nu är hon i Atlanta hel och glad :)

Varenda lördagmorgon är det alltid samma visa; jag ska göra frukost så jag frågar vad ungarna vill ha till frukost. Och varenda gång säger Jake att pappa kmr nog köpa frukost! Så jag kan aldrig göra frukost på lördagar förän Aaron har gått upp och blabla. Och oftast så köper han inte frukost men idag åkte han till Starbucks och köpte ägg, ost och skinkmackor. Dom är goooda ;) Alla hade tagit varsin macka och jag frågar aldrig om han köpt till mig med, det känns fel :P Så jag tog fram en skål och skulle göra flingor när han ropar mitt namn och visar påsen med min macka i. Sen frågar han om jag verkligen trodde att han inte köpt ngt till mig med och jag sa "jaa, jag är bara nannyn ;)" (Han har humor). Då sa han att jag bara är nannyn på söndagar, annars är jag familj :') Jag är alltid ledig och borta på söndagar nämligen haha. Jag kmr sakna alla så mkt :( Jag mår så bra med dom och varenda gång jag pratat elr umgåtts med nån av föräldrarna under dagen när barnen är i skolan så är det alltid en bättre dag än när jag är ensam hela dagen.

Det funkar inte att ladda upp bilder?!

Hörs snart igen :*


Oh Christ!

Jag har sagt det förut, men det tåls att säga igen; JAG MÅR SÅ BRAAAAA!!! Haha :D Jag mår skitbra här och allt är så gött.

Vilket får mig att undra om ett år verkligen är tillräckligt? I början kändes det jättelänge, men nu rinner tiden iväg mellan fingrarna på en. Jag har chansen nu, om jag vill ta den. Även om jag saknar människorna där hemma, maten, naturen, HAAAVET osv osv, så kmr allt det fortfarande vara kvar när jag nu vill komma hem. Hm.. Fast jag vill inte stanna ett helt år till isf, utan 3-6 månader men jag vet inte om det är möjligt att byta familj om man inte vill stanna ett år till? Jag vill upp till Boston iaf :)

Först måste jag dock veta om jag kan ta alla mina credits/timmar haha ;) Men jag har ju massa tid om dagarna så jag tror nog det ska gå! Jag ska ha 72 timmar elr 6 credits och en tyska klass är 30h/3credits.


Till ett lättare ämne! Ikväll fyller en tysk(!) år och vi ska fira henne på Cheesecake Factory. Dom möts klockan 8pm men jag har nog inte slutat då så jag möter upp dom senare och sen kör jag Anni till busshållsplatsen för hon ska ta bussen till Atlanta inatt! Im gonna miss u sweetie <3


Das was das, elr ngt haha. DET VAR DET! Iaf. PUSS :D


Hahahahaha

Friday Im in love

Det är fredag?! Kan ni fatta?! Inte jag heller, fasen vad tiden går fort. Var ju Söndag igår :D

Jag sitter i träningskläderna redo föööör, da da DAAA: spinning -.- (en smiley). Haha idag har Kelly övertygat mig om att följa med på spinning. Jag har följt med en gång innan men jag gillar det inte så mkt för jag får så ont! Sen är jag öm mellan benen i flera dagar och det är ju lagom gött.. Kan inte sitta så benen innanför tar emot, om ni fattar. Knappt jag gör det själv.

Det är soooligt jag har hittat en ny favorit sida med kläder :D dogfunk. Haha, gött namn. Men dom har skitsnygga kläder och massa WeSC :D Som jag älskar. Hittade ett par hörlurar som jag måste ha.. MÅSTE/MUSSEN. Sen hittade jag massa andra hörlurar som nästan måste ha hehe..

Men jag måste köpa lite varmare kläder, med det menar jag långärmad t-shirt ;) Ne men, tröjor och jeans. Grejen är att det är kallt på morgonen och på kvällen(oftast inte över 10 grader), men på dagen är det fortfarande runt 25 grader och molnfritt. Och minns själv hur jag tänkte när man såg bilder på folk utomlands som har det varmt men som går i jeans och sånt, varmare kläder. Jag gick i jeans och cardigan igår i värmen och nu förstår jag människorna som klär sig i mer kläder än shorts och linne trots att det är varm. DET ÄR JU FRUKTANSVÄRT TRÅÅÅÅÅKIGT ATT HA SHORTS OCH LINNE I 4 MÅNADER!!! Hahaha jag saknar att ha kläder på mig!! Att kunna klä upp mig :D Det kan man inte i 30 graders värme.. Jag försöker få er att må bättre i höst kylan :D

Måste röra på mig nu!! Och mamma och pappa ni har gjort rätt! Plus poäng ;D Ni kan också gå tillbaka till inlägget och klicka på "kommentera" igen och se er kommentar :) Puss puss puss <3


Ge meeeeej

Surifn' U.S.A.

Morsning korsing!

Idag har jag skjutsat min värdpappa fram och tillbaka hela dagen så nu måste jag fylla tanken igen x) haha. Och jag läst min nya bok som jag köpte häromdan. Köpte "The last song" med Nicholas Spark. Jag har filmen på dator och jag blev rätt besviken på den men det är en bra historia så jag köpte boken och nu jag har jättesvårt att lägga ifrån mig den ;)

Aaron fick lyssna på mina svenska låtar i bilen och han gillade "När vi två blir en" med Gyllene Tider och undrade om inte jag kunde bränna en skiva till Jake som han kunde vakna upp till ist för det vanliga pipet. Så det gör jag nu och första låten på skivan är "När vi två blir en" :D Massa svenska låtar och några få engelska. Nu kmr även jag bli glad av att gå upp för trappan på morgonen när det är dags för väckningen.

Annars händer inte mkt. Det är varmt ute idag och när jag lämnade av Aaron på hans jobb så hälsade jag på kycklingarna som flyttat dit :D Dom har blivit stora nu! Fast vi tror att en är en tupp och Kelly vill inte ha några tuppar(för hon blev jagad av en en gång hehe) så han måste bort isf.. Jag glömde kameran men jag ska ta kort på stället så ska ni få se! Jag har målat svenska flaggan på huset ;)

Och Aaron sa idag att dom kmr skaffa en au pair efter mig och att den kmr komma innan jag åker så jag ska lära upp den. NU VILL JAG GRÅTA!!! HAHAHA INGEN JÄVLA OKÄND TYP SKA KOMMA OCH TRO ATT DOM KAN TA MIN PLATS.. Idag ska jag krama om dom extra mkt :') Hör dom nu för övrigt måste gååååå


PUSS :*

Skruva upp fahrenheitsen!!!

JAG FRYSER!!!!!!! Det är 21 grader inomhus, döööööör!!! Mina händer är svinkalla och jag har ju för fanken inga kläder!!! Hehe..

Uppe 5.15 imorse och gjorde frukost ooooooosssssssvvvvvvvvvvvv. Städade upp lite när alla åkt hemifrån och sen drog jag på ballene-passet :D Älskart! Men åååhåååååå vad jobbigt det var idag! Kommer kännas i magen och rumpan imorgon :D Plus att det redan känns efter scuplt-passet igår. Fen vad fett!

Jag måste till Trader Joes idag, igen. Jag är där minst två dagar i veckan ju. Älskar att köra bil nu när jag har min musik :) Vill sitta i bilen hela tiden hehe. Igår när jag åkte hem från gymmet på kvällen lyssnade på min och Jasmines kärlekslåt och började gråta :( haha jag saknar diiiiiig!!!!!!!!! Det finaste någon kan få :) Jag blir skitkänslig ibland efter att jag har tränat, mer känslig än vad jag är i vanliga fall.. Depp. Trodde det skulle vara tvärtom? Jag kanske inte hade tillräckligt mkt må-bra-hormon kvar i kroppen så fick motsatsen ist.

Jag är helt totalt värdelös på matte alltså. Ska räkna kvitton och sånt när jag handlar mat och måste använda kalkylatorn och ändå lyckas jag göra fel ibland? Plus att jag la ut 108 spänn på mat och nu har jag slängt kvittorna och allt och jag vet inte om dom vet om att jag la ut så mkt xD Jag vet att dom visste att det var minus så dom la i pengar i kassan men dom köper jag ju ny mat för så jag har inte fått mina. Och nu har jag inget bevis hahaha.... Fast hon vet nog. Annars får jag väl säga till om det inte står med på min nästa lön. Vill inte säga till dock! JAJA

Vet alla om att det går att kommentera inläggen jag skriver förresten? Har ni märkt det?! Om inte så klickar ni bara på "Kommentera" som finns under varje inlägg och skriv ert namn, hur mkt ni saknar mig och det ni vill ha sagt :) Så, mamma, pappa och Pernilla om ni är där ute nu vet ni hur man gör och jag vill ha bevis på att ni har förstått!! Så kommentera nu :) Och om ni inte kommenterar tar jag det som att ni inte har förstått, hellre än att ni inte läser.. Detta är faktiskt till störst del för er skull! Efter min skull..

Yeye, måste röra på mig nu :) Sätta mig i bilen och lyssna på musik.



Hehehehehehhehehehehehe

Dont tell me not to leave, right before I go

Jag har varit duktig idag! Imorse var Kelly och jag på sculpt-passet i en timme. Herregud vad det passet kör slut på mig haha. Det är ju pinsamt hur svag jag är i armarna och axlarna. Det är knappt jag orkar duscha efteråt för jag kan inte schampoonera hehe ;) Måste ta ner armarna varannan sekund.. Jag behöver helt enkelt gå det passet flera dar i veckan! Inte för att jag kmr göra det, snark.

Sen åkte jag hem, tvättade, åt lunch osv innan jag åkte till Target och lämnade till dräkten jag köpte för Halloween och en träningstopp. Jag har förresten bränt massa skivor så nu lyssnar jag på svensk musik på högsta volym på vägarna ;) Kul när jag startade bilen utanför postkontoret med rutan nere och "Im so sick" spelades hahaha, hon skriker.. Men iaf! Jag lämnade bara tillbaka sakerna och sen spann jag vidare till World Market bredvid för Niclas och Annemiek sa att dom har svensk mat där! Och mat från andra länderna med såklart. Det jag hittade var Nyåkers pepparkakor och pannkaksmix. Tror det var det. Men dom hade massa inredningsgrejer, möbler och sånt med :D Från olika länder och hur snygga saker som helst, Jag köpte tre krokar och ett förstorningsglas hahahhaha. Men det var asballt :D Förstorningsglaset. Och väger inte allt för mkt. Fast jag hade redan tejpat ihop paketet som jag skickade hem så kunde inte lägga i det, det får åka i nästa paket ;)

Jag kom från gymmet nu med. Sprang runt 6km 35min på rullis. Trodde jag sprang i 40min tills Kelly frågade och jag fattade att det inte var det x) Toppen. Jaja, jag var duktig iaf och nu MÅÅÅÅÅÅÅSTE jag sova!!!! Jag somnade kvart över nio igår hehe. Och klockan är snart elva!! Goooooosh heheh



Godnatt :*

10/05/10

Har ni tänkt på att dom skriver månaden först när dom skriver datumet här? Ganska så förvirrande i början. Men det är oktober?! Jag har varit här i 5 månader redan, galet. Känns som jag snart är hemma.. JAG VILL INTE!! Hahaha.

Kelly och jag ska strax iväg till gymmet. Jag vet inte vad som händer mer idag, ska försöka få iväg paketet jag ska skicka hem kanske. Vi får seeee :)


The leaves are falling

Det är faktiskt kallare här om natten än det är hos er där hemma! Det ni! Nu kan ni njuta ;) Förutom på fredag såg jag men det ska bli 26 grader och sol på dagen så inte så konstigt, medans ni har 13 grader och moln ;D Hahaha jag kan verkligen inte låta er ha det bättre! Ne ni, dä ä chill vettni

Men hösten är här nu :) Och det är hur skönt som helst, vädret är helt underbart! Det är lite kallare på morgonen och mot eftermiddagen blir det varmt och det är inte alls så humidt(?) längre :D Nu kan man vara ute om dagarna och bara njuuuuuuuuta. Perfekt väder verkligen, och ibland regn så man kan mysa inomhus :) Men det är inte alls lika mysigt här som hemma.. Kanske blir bättre till vintern, hoppas det iaf för annars kmr jag få hemlängtan. Vi har ju iaf två brasor i huset! Även om dom är elektroniska så man sätter på och av dom med en vanligt lampknapp......... LOL! Det är ju riktig eld iaf! Även om det inte är riktig ved haha..

Jag har så ont i mina beeeeeeeeeeeen :( Nu vill jag ha mamma här som gnuggar mina ben elr farmor elr pappa som stoppar om dom så dom blir varma :( HUR kan jag fortfarande få växtvärk?! Serrilir dååååååå. Och sen jag kommit hit har jag t.o.m. fått det på morgonen? Och ibland under dagen? Det har aldrig hänt förut, min kropp har blivit helknäpp härborta xD

Yeye, jag ska sova nu elr strax elr snart hehe ;)


Detta skickade jag hem till mina kära vänninor <3

GUTE NACHT :*

Det var den vilodagen

Hej hej :)

Ledsen för dålig uppdatering, det har varit en allmänt konstig vecka. Jag vet att jag har saker jag vill berätta om men när jag väl börjar skriva glömmer jag allt!

I fredags åt Anni och jag frukost på Earth Fare iaf, och jag har ätit bättre frukostar i mitt liv.. Det är svårt att hitta bra frukostar men det är mysigt att gå ut och äta det ibland :) Efter frukosten åkte vi till köpcentret som inte ens var öppet kom vi på när vi var där haha. Men det öppnade typ 20min senare så vi var i bokaffären och tittade lite. Sen var Anni tvungen att åka hem och jobba och jag stannade kvar och köpte ett par svarta jeans, örhängen och några hårnålar. Jag jobbade kväll den dagen och alla andra var och såg facebook-filmen, själv åt jag chips och såg Avatar hehe. Ungarna och jag hade vattenkrig och det var så kuuuuuuuuuul! :D Jake fick nästan i mig i poolen tre ggr och vi hade båda kläderna på oss haha. Jag slängde i honom med kläderna på ;) Och vattnet var sviiiiiinkallt! Lexi hade sin baddräkt på och vi sprang runt poolen med en låda och slängde vatten på varann och "squirt"-pistoler som vi sköt vatten med haha :)

Vi hade en jättebra dag igår med och la pussel, var ute med hunden, målade med vattenfärg osv. Det har så mkt med sin egna inställning att göra när det är bra dagar. När jag är glad, sprallig, busig och retsam med dom blir dom likadana tillbaka. Men det är inte alltid man orkar elr framför allt har tid för att vara det. På vardagarna när dom kmr hem från skolan måste jag fixa alla deras saker för morgondagen och börja med deras läxor och sånt så det är annorlunda. Det är klart att jag är retsam och sånt med dom även då men inte alls på samma sätt för jag vet att vi alltid har en tid att passa och måste sluta och städa upp.. Hur kul som helst ;)

När jag hade slutat gick jag iaf ut och åt middag med mina vänner på Big View Diner. Tog nån pasta med italiensk krov och jag åt nog inte ens hälften innan jag var proppmätt haha! Portionerna här är enoooorma. Men god mat och man får alltid med sig maten hem hehe, så Anni och jag hade en lika god lunch idag ;)

Och idag sov vi till klockan 11 och det var så gööööööööööött :D Haha, vi sov 11 timmar! Känner mig så gammal för jag har inte sovit så länge och sent på länge... Vi låg i sängen och såg på film hela dagen typ, såg Hitta Nemo, Shrek 2, Prinsen av Samoa elr ngt med Eddie Murphy. Plus letade efter hotell i Bahamas och vi hittar inget?! Som vi gillar.. Sen träffade vi Teresa på Panera Bread och åt middag :)


Francisco, jag och Niclas på Oktoberfesten hahaha

Och nu ska jag sova! :*

RSS 2.0