Im kinda busy(not..)

Klockan ringde 5.15am, jag gick upp en kvart senare. Och jag är så lättirriterad nu för ungarna bara klagar och har sån attityd att man blir tokig.. Dom drog iväg till skolan och jag tillbaka till sängen! Gick upp 10.30am igen hehe.. Nu kmr jag inte somna ikväll ;)

Jag har inte gjort ngt av det jag skulle göra idag, jag måste köpa organiska tomater med! Eko-tomat. Gör nog det på Harris Teater, känns lite långt till Trader Joe's när jag ändå inte ska åt det hållet. Så jag tänkte äta lunch nu och sen dra iväg :) Måste bädda sängen, tvätta ansiktet, och borsta tänderna!Mina klockor! Jag köpte den gröna igår ;) Ska köpa en svart med, och en blå! Men har inte hittat den.. Kmr förmodligen sluta med alla färger hehe..
GODMORGON OCH ADJÖ


Godnatt USA

Jag är så trött. När jag kom hem igår från restaurangen så frågade jag min värdmamma om jag måste ta ledigt om nån hemifrån vill komma över. Och hon sa ja och att en vecka är för länge. VEM kmr från Sverige och stannar över helgen typ? Jag blev arg och ledsen och det är jävla jobbigt att man inte FÅR vara arg och ledsen här. Man får inte skrika, spotta och gnälla på nån. Dom har sån makt så det finns inte. Det enda man kan göra är att ta emot och hålla käften. Det är nackdelen med att leva med chefen!
Men jag har fina vänner och Christian fick mig snabbt på bättre humör igen :) Men han höll mig också vaken till 11pm och jag går upp 5.15am varje morgon, tro att jag är TRÖTT! Jag behöver mer sömn än så.. Jag har förresten introducerat honom till hans nya favorit godis; DAIM :D Haha, jag hade ingen aning om att daim var svenskt förens jag såg det på IKEA. Och det är jätteskumt att dom har godispåsar med "Swedish fish" här, vi har ju inte ens det i Sverige! Fast dom har bara dom röda om man köper dom i påse. Annars har Dean & Deluca dom som lösgodis i rött, orange och grönt tror jag.

Imorgon ska jag förmodligen ut och springa, tränade tis, ons och tors förra veckan ;) och sola kanske.. Det var längesen nu :D Haha.. Jag måste till posten med och skicka ett paket till Tyskland men det är väl det, lösa in min check kan ju vara bra också! På tal om check, om det är ngt jag fått lära mig om det engelska språket här så är det att ch utalas "tch" och inte "sh", om ni fattar.. Så när man säger "chips" måste man säga TTTTTTCH för att folk inte ska tro att du vill ha ett skepp(ship)! Elr att J utalas "Dj" och inte jiii som hemma, för det är Y här. I början när jag sa Jakes namn ibland så sa alltid Lexi att "han heter faktiskt DJake" och jag fattade ingenting "vad sa jag då?!", yaaaake. Haha :)Godnatt, sov så gott, vi ses imorgon. Som Lexi alltid säger när vi säger godnatt ;) (Ikväll sjöng hon Sommartider för mig haha)

Back in the game

Jag tänkte jag skulle börja blogga igen under året jag är här i USA och flänger runt. Jag ska åtminstonde FÖRSÖKA!

Idag var Anni och jag i downtown och skrev upp oss på skolan! Min svenska är inte så vass längre känner jag.. Vi registerade oss på skolan? HAHA, jaja nu kan vi iaf anmäla oss till olika klasser men dom har redan börjat och vinterklasserna är fulla. Jag är som jag var hemma, ute i dålig tid ;)
Colleget är så djävulskt amerikanskt så det finns inte! Hur ballt som helst. Och jag är fortfarande lika, um fascinerad?, av hur många svarta människor det finns här. Det är inte som i Sverige haha, jag har aldrig sett så många svarta på samma ställe. Som klubben i New York på översta våningen hahaha, det var det bara svarta överallt som dansade och jag kände mig så illa till mods och utstirrad!! Men alla är trevliga i detta landet..

Tillbaka till nutid. Downtown är fullt av envägar? Men tjena, envägsvägar? VAD HETER DET? Enkelriktade vägar hahaha! Och vi har inte spenderat alltfr mkt tid där.. Men vi sket i GPSen och jag förklarade vägen ut och vi körde inte fel alls ;D Jag är grym vill jag ha sagt! Tacka vet jag mitt minne. Vi körde till Southpark Mall och köpte varsin klocka haha, och Anni köpte frozen yoghurt SOM ÄR SÅ GOD!!! Men jag kan varken äta yoghurt(mjölk) elr ngt kallt så jag fick vara bitter och titta på ist.. Brb, tvätten. Så. Jag börjar jobba igen 3.20pm.

Åååh, det finns så mkt jag vill skriva och berätta. Framför allt hur om BRA jag mår här! Jag har drömt två ggr om att jag åkt hem till Sverige och mått som en skit där och bara velat tillbaka hit. Alla här är så öppna och vi är alltid ett stort gäng när vi träffas och äter middag på söndagarna elr går på bio :) Men jag saknar svensk mat! Fast jag har kylen, frysen och skafferiet fyllt med svenska kakor, choklad, gifflar, senap, rostad lök och daimtårta haha, ikea <3

Vi åt middag på en japansk grill igår! Haha kockan skrämde skiten ur mig när han började kasta mat!! Han kastade såklart till mig först och jag hoppa till och tog maten i handen och alla skratta. TOPPEN. Vi var fem tjejer och tre killar, alla killar tog maten i munnen och alla tjejer missade.. Haha ;) Kocken tände på en hög med lök så började det ryka varpå han sa "ooooh, volcano" men världens roligaste röst haha. Sen putte han runt högen på spisen och tutade som ett tåg.. Hahaha. Vi var på en sån restaurang där dom gör maten framför en, kanske jag skulle sagt. OCH SERVITRISEN HATADE MIG! Helt ärligt! Hon var inte trevlig alls och för att jag inte kan dricka is så blev hon typ sur och sista gången fick jag is i glaset ändå och hon gav alltid mig saker sist?! Hahaha det var så komiskt..
 
Nu gör jag min kära moster Pernilla en tjänst som börjar blogga igen! Så hon slipper facebook :D haha. Nu ska tvätten vikas och jag ska försöka komma på hur man ändrar textsnitt här och lägger in bilder och videos igen ;)


Här tänder han på löken, för övrigt så var han inte ens japan haha


Och här kmr vulkanen! Tuuuut tuuuut


RSS 2.0