Run for your life

Måndag igen och jag har inget att göra som vanligt så jag drar UT och springer. Saknar att springa utomhus. Lättare att springa på rullband, men skönare att springa i naturen :) Därav lite varmare kläder, det är runt 10 grader idag tror jag, kanske nån grad kallare.


Jag ser ut som en gud med allt ljus, och det är planerat ;)

Partyhatten är PÅ!

Idag är det lördag! Vi lagade pannkakor till frukost och hade alla bären som blev över från igår på, det blev en del ;) Plus vispgrädde på det! Det var gott, fast jag gillar inte vispgrädden så mkt för den är så söt.

Gör mig i ordning just nu för att gå ut. Elr ut och ut, det är ju hemmafester vi går på :) SKÖNT! Festen börjar vid tio-tiden och Sarina hämtar upp mig och Anni och Anni sover hos hennes. Jag sover hemma med min kudde ;)




Ok, nu känns det som jag har den här skjortan hela tiden. Men det har jag inte! Lovar ;) Men senaste jag tog kort hade jag den på haha -.-

Jao jao, hoppas på en någorlunda ikväll :)


Fredag igen!

Idag har jag ngt att göra, haha ;) Nu när Kelly är borta får jag hoppa in som mamma (skumt hur naturligt det känns) och ta hand om födelsedagsfirandet i Lexis klass idag. Jag ska vara där klockan ett och jag har allting färdigt! Yoghurt, blåbär, jordgubbar, hallon, granola(ingen aning om svenska motsvarigheten? Lite som müsli kanske), skålar, skedar, bokstavskex och vispgrädde ;) Behöver bara hitta ngt bra att hälla granolan och bokstävarna i..

Idag och igår har det varit fint väder, runt 10-15 grader och sol :) Jag har precis släppt ut hundarna och Toby står på utsidan och skäller på mig xD Men han kan gott vara ute i solen och roa sig lite en stund..

Vad mer? Har inga planer för ikväll alls, får se om ngt händer. Imorgon är det fest igen, födelsedagfest för en kille. Fick reda på imorse att dom ändrat adress på stället så nu är det ÄNNU längre ifrån mig, 45min rättare sagt så jag är tveksam på om jag kmr gå. Om Katharina går så går jag med hahaha :D Elr om jag lyckas övertala Anni! Grejen är inte tiden och bensinen så mkt som det är milesen. Jag kör redan väldigt mkt så det blir det lite surt. Plus att jag kmr köra ganska mkt när Fridzon kmr hit :D Så jag snålar med milesen nu. Anni har liksom en gräns på 400 miles i månaden och jag har haft min bil sen början av dec tror jag och jag har snart kört 1000 miles... Jag har inte ens haft den i två månader!! -.-

Jag hade problem igår med att ladda upp bilder men idag verkar det funka igen :)



HÅÅÅÅÅÅR! Ska gå upp och fixa peruken och sminka mig nueel ;)

PUSS :*

Goden morgen

Vilket liv jag har. Gör ingenting xD Klockan är elva och jag sitter i köket och har precis ätit frukost. Äter, det är det jag gör! Aaron kmr hem om säkert en timme och då vill han äta lunch haha.. Men jag väntar idag, vi brukar äta lunch tsm men jag brukar också äta frukost aningen tidigare. Idag sov jag in lite längre ist hehe.

Men Katharina och jag har pratat med killarna från festen och hoppas att vi kan följa med dom imorgon och avfira lite vapen ;D Hahaha! Jag slutar ju rätt sent på fredagar så vi får se. Killarna ska dit iaf.


Skidåkarn med eget soundtrack


I cant stop, cuz Im having too much fun

Var på pilates idag, med alla gamlingar.. Alltid jag och gamlingarna... Jobbar förresten en skitsnygg kille på gymmet hehe. Inte alls därför jag är där flera ggr i veckan dock, lovar ;)

Aaron gav mig precis en lista på vad jag måste köpa till ikväll, ikväll blir det frukostmiddag. Om ni fattarrrrrr. Frukostburritos! Och imorgon ska jag laga mat :( När han sa det blev jag asdepp och sur hahaha.. Jag gillar inte att laga mat här för jag fattar inte recepten! Känner mig så korkad och hjälplös och hatar det. Hur ska jag fatta alla sätt man kan steka en potatis på? Inte lätt alls! Men han lovade att hjälpa mig. Så vi ska laga en stek och bakad potatis imorgon. En stek? Säger man så? ........

Jag ringde frisören idag för jag ville få en tid snabbt för att kapa topparna bara. Jag tror jag gjorde henne lite irriterad för klockan var lite över elva och hon försökte få mig att komma ett men jag ville komma tidigare. Men hon fattade ju inte vad jag menade och så säger hon "youre pushing it" hahaha.. Tror hon hade en dålig dag för hon var lite spydig hela tiden, inte för att jag gjorde situationen bättre när jag sa fel hela tiden hehe. Men när jag frågade hur lång tid det skulle ta och sånt så säger hon att det beror ju helt på frisören och längd på håret som att jag var korkad? NE, då fick man nog serrni. Det slutade iaf med att hon la på i örat på mig xD Hahaha!


Niclases kattse

Lördagsmys










Och nästa lördag är det dags igen ;)

Söndag

Bilder från Annis och min brunch och lite shopping i söndags


Jag tog crepes med frukt, granola och vanilj cream cheese



Efterrätt - Creme brulee

Köpte nya brillor......

Hehe

Köpte brillor på riktigt, såna där som man ser galet cool ut i.




Tack för mig!

Måndag

Hej hej hej,

ligger i sängen och inte gör ngt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Var på gymmet imorse och behöver inte åka till affären. Har duschat. Aaron var här och kollade till mig haha, det är lite ensamt när inte Kelly här. Hon åkte till Oregon till sin familj igår för hennes syster är inte bra alls, hon kmr förmodligen inte klara veckan ut.. Så Kelly kmr nog inte tillbaka förän till helgen elr ngt, vilket betyder att jag ska till Lexis klass på fredag och bjuda på yoghurt parfaits för hennes lärare fyller år på söndag.

Det funkar inte att ladda upp bilder just nu så ni får se bilderna från igår nån annan gång :)

Nu ska jag fortsätta lata mig

Tub tub

Så vi åkte alltså tub på söndagen. Bara jag som inte hade en aning om att man gör det på snö också? Aldrig hört innan. Så jag var inte helt säker på vad jag gav mig in på, men det visade sig vara rätt kul :) Bara att jag först inte visste hur man skulle stanna och kom flygande ner för backen i rikting mot kön så jag var tvungen att slänga mig ur och gled som fasen på snön och min tub försvann.... Fick ta en annan haha ;)


Grandfather Mountains. Ska tydligen se ut som en gammal gubbe, med världens längsta och största haka..

Där ser man backarna lite

Så här det ser ut! Inte mkt mer än så. De långa köerna man ser ett rullband som tar en upp igen, lata amerikanare ;)

Ski vacation in North Carolina

Vi åkte upp fredageftermiddag efter skolan eftersom man måste vara tidigt i backen och hoppade in i bilen kvart i 8 på morgonen nästa dag. Jag blev så glad för att dom hade snowblades :D Jag frågade en kille där om dom var populära här och det är dom tydligen inte haha, men jag gillar dom ;)

Kidsen och Aaron tog snowboardlektioner och jag körde singel i backarna haha! Men folk är så sociala här så dom jag hamnade med i sittliften pratade jämt och mina snowblades var det många frågor kring. Det var lite annorlunda att åka skidor här jämfört med hemma av olika anledningar. Backarna var tråkigare och kortare, jag hade tröttnat lagom till lunch ungefär. Offpist har dom knappt för det är bara massa träd och buskar med grenar överallt så man riskerar att få ögonen borttagna. Men vad som är riktigt roligt här är att det är så få som faktiskt kan åka och sjuuukt många som aldrig stått på skidor innan :D Såg många härliga vurpor från alla åldrar hahaha!
Och även om backarna inte var som hemma så var det ändå kul att få åka igen och jag var väldigt tacksam, speciellt när jag övertygat Aaron om att testa på snowblades och han kom och åkte med mig :D Och preja mig med flit så jag trillade och att jag var mkt bättre än honom på att åka så jag körde om honom och spraya honom med snö ett par ggr hehe.. Och när han trillade var inte dåligt roligt heller för han kom ju inte upp hahaha :D



Svarta backen var som en röd hemma haha, såna fegisar ;)

Detta är dom svarta backarna..

Fick låna en mössa av Kelly med halsskydd haha, snugg man är ;)



Ska visa bilder från söndagen när vi åkte tub också, men det får blir en annan gång :)

Godnatt :*

Kicking back

Då var det söndagkväll igen :) Skönt. Ligger i sängen efter att ha ätit en jättegod middag som värdpappsen lagade och nattat kidsen, nu är man mamma serrni... Klockan är halv nio och mina ögon svider av trötthet hehe. Av nån anledning har jag också nästan tappat min apit och blir mätt efter några tuggor och mår skitilla efteråt :( Jag har ingen aning om varför men hoppas det går över snart.


Beer pong :D

Hahaha, Katharina hittade en yxa! Älskar att hon är häften ryss/tysk också ;D

Katharina, jag och Nick. Fyfasen vad kul vi hade med honom!! Och han var så snäääll hahaha och K var så elak haha xD Sen blev det bara kul så jag var lite elak också men han tyckte om oss ändå, Lillkillen :') Hahaha, precis vad vi kallade honom hela kvällen, han var inte mkt längre än mig alltså. Nån cm bara och vi började kvällen med att le som två idioter varje gång han tittade åt vårat håll(vilket var ofta) och tillslut kände han sig nog rätt obekväm och jag kände mig dum för det var ju egentligen rätt drygt men sen började vi prata med honom och sa till honom att han måste LE!! Men han gillade inte sitt leende (precis vad Jakers sa till mig på vår promenad igår och krossade mitt hjärta för han verkligen så himla söt att man bara vill tjuva med honom hem till Sverige) så därför ville han inte le. Jag frågade honom senare under kvällen om han snusade också, för jag såg ngt svart under hans läpp men det visade sig vara en död tand så där hade vi förklaringen haha. Han blev träffad av en baseboll när han var yngre som slog ut alla framtänder, aotch.. Dom säger förresten snus till snus här, precis som på svenska. OCH BEN HAR LOVAT ATT TA MED MIG OCH K OCH SKJUTA MED HANS PISTOLER OCH GEVÄRER!!! Hahaha, kmr skjuta gäs och grannar så det står härliga till! Nu är ni allt glada att ni är hemma i trygga Sverige ;) Han är jägare, elr ngt.

Himla kul kväll iaf med en skop av fjärilar i magen hehe. Jag är nöjd! :) (Och tydligen cool och någons favorit au pair ;)

BRUNCH

Alldeles strax kmr Anni hit och så ska vi till en restaurang här och äta brunch :) Anni och Hannah-dag!

Jag hade riktigt kul igår, fasen vad jag gillar att inte dricka. Men dubbelmoralen finns där fortfarande ;) Jag har inte tid just nu men kmr ladda upp lite bilder senare(precis som jag lovat med bergen-bilderna jag vet haha) så ni får se. Tog inte jättemånga bilder men Julia tog en del. Jag har en bild ifrån i onsdags på Halo dock!


Jag, Julia, Katharina och Katharina. Den blonda är det jag åker till Bahamas med :D

Anni är här måste draaaaaaao.

PUSS :*

Från jobbsoffan

Sitter i soffan med Jakers och tittar på The Karate Kid, sånt myyyys. Vi har precis sett klart på Pippi på rymmen ;D Annika har VÄRLDENS töntigaste röst hahaha, hon låter som en bebis, skit fult.

Jag somnade lite efter nio igår och sov hela natten, hur skönt som helst. Sen när kidsen dratt till skolan kröp jag ner i sängen igen och sov till tio hehe. Sen var det dags att dra iväg till gymmet för spinning. Älskar läraren! Hon kom upp till mig och sa att jag är där så ofta så det är dags för mig att köpa spinningskor haha. Hon ska ta med hennes nästa gång så ska jag få prova dom -.- Jag vill väl inte köpa spinngingskor heller!

Imorgon är det dags för ännu en fest. Nån har byggt ett nytt beer pongbord så det ska invigas! Kommer sakna min spelkamrat :( Jag kmr tänka på dig iaf Emilia!!! Haha :) Jag kmr förmodligen köra också så det det blir en nykter kväll, känner inte för att dricka heller men tror att det hade hjälpt mig lite just den kvällen xD Hehe..


Emiiiliiaaaaa, tell them Im sorry again! Emiiiliiiaaaaaa, all that I wanted was you. OoOoOoOoooh, all that I wanted was you :')


Påminn mig om att du ska få bilden!!

Hola bandola

Nu har Frida och jag bokat hennes biljett hit :) 3 februari kmr hon och hälsar på! Och stannar tills 8 feb. Så då ska vi köra go kart, äta på cheese cakefactory, shoppa, snacka skit, gå på bio OSV. Längtaaaaaar :)

Jag är skittrött idag, såkart. Börjar alldeles strax också så måste avsluta här. Jag har städat ur kylen idag och pratat i telefon och grejat hela dagen men kmr vara hemma ikväll så ska försöka ladda upp bilderna från bergen :) Om jag inte somnar hehe..

Puss :*

Tummen upp fööööör POSTEN!!

Tack min underbara familj på(i?) Rörtången för det fina paketet :D Haha, yeeees, idag fick jag det.. Tog lite över en månad men det är fint serrni ;) En paradisask sitter aldrig fel och jag har redan bjudit på mkt omtyckta praliner!

Ikväll äre FEST! Party party, blev precis klar och ska åka om tio minuter typ. In till staaan, ska gå på klubb, ragga amerikanskt kött. Ne. Haha, sånna hyss! Men klackarna är på och maken är fixad ;) (Inte maken som i man på svenska men maken på engelska)




Nu ska er blonda skönhet ut och skaka rumpa haha -.-


(Detta skulle publicerats igårkväll men ngt gick tydligen snett)

BAHAMAS - CHECK!!

Vi har bokat vår Bahamasresa :D Nästan så jag är avundsjuk på mig själv faktiskt! Ska bli så jäääääkla gött att få komma iväg på sol och bad semester med tjejerna. Plus att det är 18+ där ;) Hehe.. Däremot är maten svindyr eftersom att allt är importerat, så vi ska ladda med granola bars och chips typ ;) haha!

Vi kmr bo på Hilton och åker den 23 feb - 28 feb. Vi var tvungna att ta ett flyg som kmr hem på måndagmorgon ist för söndagkväll så det blir en natt i Miami. Hotellet har en liten privatstrand utanför och man kan se kryssningarna därifrån. Man kan ta bussen elr taxi till Paradise Island elr till andra stränder och hotellet ligger på main street i Downtown, där dom har marknad och klubbar. Får se hur detta blir! Ärligt talat har jag inte jättehöga förhoppningar på allting, speciellt inte vädret haha, men jag tror det kmr bli kul iaf :) Det är fortfarande vinter där i februari men kmr iaf ligga runt 25 grader tror jag. Hoppas att det inte kmr vara alltför molningt.

Här är lite bilder från hotellet som gäster har tagit:

British Colonial Hilton Nassau: A view of the pool and private beach from the 5th floor balcony
British Colonial Hilton Nassau: Zimmeraussicht 2
Kryssningarna ;)
British Colonial Hilton Nassau: PRIVATE beach
Privatstranden. Det goa är ju att man slipper konka med sig handduk och sånt :)
British Colonial Hilton Nassau: grounds
British Colonial Hilton Nassau: the private beach

Jag vet inte riktigt hur vårt rum kmr se ut, hittar bara bilder med king och queensängar. Tror vi har två dubbelsängar som förmodligen är runt 110cm, blir till att gosa ;)

FÖR JAG SKA TILL BAHAMAS, FÖR JAG SKA TILL BAHAMAS, FÖR JAG SKA TILL BAHAHAMAAAAAAAS! Fyfen vad det ska bli gött ;D


Chillar på verkstaden..

SÅ, äntligen var årsresumén ur vägen ;)

Sitter på bilverkstaden nu och väntar på att dom ska fixa min bil. Den behöver oljebyte och bakluckan funkar inte att öppna från nycklarna och värmen i förarsätet är paj. Om ni fattaaaaaaar. Jag kan starta min bil från nycklarna också :D Elr den grejen som man har med nycklarna som låser upp bilen. Med den kan jag starta bilen så den blir varm och gosig om vintern och kall och svalkande om sommarn ;) Och öppna bagageluckan ska jag kunna också men den är ju paj. Har ingen aning om hur länge jag ska sitta här dock, tur dom har trådlöst och jag tog med mig datorn ;)

Ikväll ska jag förmodligen ut! Det finns en klubb här som har 18 på onsdagar, för collegestudenter ;) Men jag somnade sent igår så jag har bara sovit runt 5h och vi kmr inte vara hemma föräns iaf halv ett på natten. Hoppas jag håller ut ;D JAG ÄR LITE OROLIG NU EMILIA. Hehehe, man vet aldrig vad som kmr om kvällen ;) Haha -.- Hjälp


Haha, mitt computerface..

Jag glömde förresten min kamera uppe i bergen?! Hur klantig får man vara..... Men Aaron åkte upp idag och han har hämtat den så ikväll blire återförening <3

År 2010 - Del 1

Januari January? Ne, januari väl? Haha, hjälp -.-






Februari





Mars




April






Maj









Juni








Bara i bilder men ni förstår nog och får en överblick :) Fick dela upp det för det funkade inte att publicera.

År 2010 - Del 2

Juli










Augusti








September







Oktober




November







December







Det här var mitt 2010 :D Ett mkt bra år måste jag säga, mkt nöjd. Detta året kmr säkerligen bli minst lika bra! Jag är så glaaaaaaaaaaaaad happy puppy

Finbesök

Jag är så glaaaaaaad :D Frida ska komma och hälsa på mig i början på februari!! Trodde inte jag skulle få ngt besök här alls så har vart inställd på det men nu är jag jätteglad att hon ska komma hit och träffa min familj och se hur jag bor och lever osv :) Ska bli så GALET skönt att få träffa nån som man känt i över ett år..
Jag ringde henne tidigare idag och hon fick stoppa mig för jag pratade alldeles för fort. Låter det konstigt om jag säger att jag tänker mer på vad jag säger när jag pratar svenska än vad jag gör när jag pratar engelska? Jag tänker inte på grammatik och sånt när jag pratar svenska, men jag lyssnar på mig själv när jag pratar för att det låter så konstigt. Känner mig jättefånig nu men det är sant.

Idag provade jag på ngt nytt på gymmet igen, nämnligen Tai Chi. Det var inte direkt vad jag väntat mig, jag blev alldeles för rastlös så kmr inte gå dit igen. Dom beskriver det som en "rörlig meditiaton", så då kanske ni förstår. Plus att det bara var massa gamlingar där haha :)



Min års resumé vill inte riktigt komma upp här.. Ska se om jag kan lösa det imorgon elr om den kmr upp senare

Tillbaka till bergen!

Yeeeees! Drar om en timme elr ngt upp till bergen igen för att åka skidor :D Kameran har jag inte glömt den här gången och jag är så taggad!! Har fortfarande inte bestämt mig för jag ska åka dock men det blir nog skidor.

Fridzon ringde idag och hon är framme hel och säker i San Diego :) Emilia är hemma hel och säker i Sverige också :) Men iaf, ändrade planer! Frida kmr hiiiiiiit :D TILL MIIIIG!!!!! I mitt hus till min familj :D I början ville jag inte ta mina semesterdagar här men nu skiter jag i det, har ingen lust att åka till andra sidan landet för $600 när jag kan spendera dom på snorkelturer osv i Bahamas ;)

MÅSTE GÅÅÅÅ!!

Ligger i hårdträning, tydligen

Vaknade imorse och gjorde frukost och lunch osv. När kidsen stickit iväg till skolan var det bara att bestämma sig för dagens träningspass, så är livet här i staterna. Så jag valde "Pilates Strength" OCH HJÄLP vilket pass. Jag har redan träningsvärk och vill inte veta hur kroppen kmr kännas imorgon haha! Jag valde den klassen för jag ville testa en grej som låg i schemat efteråt, så jag slapp vänta 1½ timme efter sculpt. Nämligen meditiation! Det var, intressant.. Haha, man sitter ju bara och sitter, i ca 25min satt vi. Och satt. Men jag kan tänka mig att det är helt underbart när man väl lärt sig att koppla bort alla tankar som far runt. Jag har inte tränat sen i måndags, då gick jag faktiskt till gymmet uppe i bergen och sprang 40min på löpbandet *sToLt* som gav mig stötar heeeeeela tiden!! Så fort jag nuddade det fick jag en stöt och det var så irriterande och gjorde så ont för jag nuddade ju med magen hela tiden -.-

Imorgon far vi upp till bergen, IGEN. Haha, den här gången ska jag inte glömma kameran för vet ni vaaaaad? VI SKA ÅKA SKIDOOOOOOR :D :D YEEEEEEEEES!!!!!!! Men jag har inga termobrallor hehe, kmr frysa hehe.Man är väl viking! Men vi kanske kan fixa några. För övrigt så har dom inte snowblades här så det kan ju bli intressant om jag måste ha vanliga skidor. Har inte åkt det sen jag var liten..


Carebear is the shit - fick ett mail från en tysk kompis lillasyster som undrade vart jag köpt dräkten för hon ville ha en xD hhahahahaha!! Kände mig verkligen störtlöjlig i den där dräkten..

År 2010 - Del 1

Januari






Februari





Mars




April






Maj









Juni








Bara i bilder men ni förstår nog och får en överblick :) Fick dela upp det för det funkade inte att publicera.

With you I know that Im good for something

Hej :)

I söndagsnatt kom det massor med snö här så skolan blev inställd måndag och tisdag. Spontana familjen här bestämde sig för att vi skulle packa väskorna och dra upp till bergen tills idag och så blev det! Kom hem vid lunchtiden idag och jag är jättetrött. Vi hade väldigt kul däruppe och åkte massa pulka, badade i poolen, jacuzzin, bastun och åt god mat.

I lördags hade vi hejdå-fest för Emilia :( Vi åkte ut i skogen och söp till. Kul att det var värsta knarkhuset? Hahaha :D Dödsskönt folk och vi hade aaaaaaaaaskul men tydligen luktade det knark och en kille erbjöd en kompis till mig ecstasy :D Hahaha! Jag förstår att det kan låta rätt absurt för er, speciellt när jag tycker det är kul, men jag lovar att det inte vara nån fara :) Alla var på jättebra humör och med det menar jag inte att alla var höga och själv hade jag ett skitkul slut ;) Så jag är rätt NÖJD. Hehe. Elin fick förresten ecstasy-killens nummer och han var SNYGG.

Tanken var att jag skulle dra till Halo ikväll, en nattklubb här som har 18+ på onsdagar(för college), men jag är trött och vill inte köra och parkera själv där inne så det får bli nästa vecka tror jag. Måste hitta nån nära mig som inte har utgångsförbud med ;)

Tror vi har fått ihop Bahamasresan rätt bra nu med och beräknad avgång är onsdagen den 23de februari :D Till söndagen den 27de. Ska bli sjukt gött att få ligga på stranden och snorka i klarblått vatten..


Jag har en plan!

Jag hade inte löss förresten! Kmr ni ihåg det? Inga löss på min skallen inte.

Jag har en plan! Skulle jag ha sagt. För när jag kmr hem menar jag då. Så här ser den ut:

- Först så ska jag kramas och gråta lite
- KÖPA ALKOHOL PÅ SYSTEMET! Fatta att jag hinner bli nästan 21 innan jag köper min första alkoholdryck? Amerikansk man blivit då.
- Åka på en liten solsemester med Jasminen
- Flytta HEMIFRÅN(!!!!!!) Stor kicka nu! Vem säger kicka för övrigt? Farfar tror jag, en gång i tiden. In till Götet ska man! Och lån får man ta, pah......
- Plugga matte c på komvux -.- Plugga där fram till hösten 2012 och jobba. Är det inte det året jorden går under? Palla att ha pluggat fram till dess då?!
- Jaja, sen ska jag söka till universitet och jag vågar inte säga till vilken skola elr vilket program som jag helst vill till/gå för det känns lite skrattretande :(

Men då ska man plugga i några år framöver! Sånt slit det kmr bli. Men jag är redo och jag är taggad!

På tal om taggad:

Jag tog min dräkt från Extra small galgen och såg när jag tog av mig den efteråt att det var en Large hehe


Det var så kuuuuuuuuuuuuul!


Sry för dålig uppdatering. Men jag är tillbaka på gymmet osv så är påväg tillbaka till mitt vanliga ovanliga liv ;) Aaron har förresten presenterat mig för oreo kakor doppade i mjölk, åh.herre.gud. SÅ GOTT?! Har haft kakstund varje dag efter middagen denna veckan hehe..

Jag frågar ut mina värdföräldrar ganska mkt om livet, arbete, utbildning osv. och idag hade Aaron och jag en av det mest intressanta konversationer vi har haft. Jag frågade om vad han arbetat med innan och lite mer privata frågor om arbeten och sånt. HAHA, nu har jag nog fattat hur gott dom faktiskt har det i detta huset OCH DET ÄR SÅ SJUUUKT! Jag vill inte skriva ut det här på internet men jag kmr ju berätta för er nångång. Så stört. Det är vad jag tycker iaf. Det är löjligt komiskt alltihop..

Men lika glad är jag ändå :D

Godnatt


I came to dance

Jobbar på en årsresumé, sånt man kan göra när man har blogg serrni! Men sån tid det tar, är på september nu iaf :)

Jag hade videosamtal med Jasmine och Lynn idaaaaaaag! Sånt gör mig glad :) Så underbart att se "gamla" ansikten och prata och bara vara. SNACKA SKIT!

Annis vänner åkte hem idag så spenderade morgonen på flygplatsen och sen hem och åkte iväg och handlade mat. Jag äter ganska mkt och nu tänker jag på det, speciellt när jag inte tränat på två veckor, och bara för att jag tänker på det äter jag ännu mer -.- Skiter i detta nu, jag vet att det blir bättre när jag kmr igång med träningen igen men det är väldigt irriterande att det blir tvärtom. Anni och jag ska springa på en slinga imorgonbitti, jag har faktiskt inte sprungigt i mina skor utomhus än hehe..

Hello Kittyståndet



Nyårafton


Haha, det var livat.........


På restaurangen

Efterrätten

Efterfesten ;)

Körde apdansen (video kmr)


Ska se film elr läsa innan jag somnar tänkte jag, godnatt :*

Kom så ska vi leva!

Kidsen är tillbaka i skolan och jag tillbaka i gymmet! Känns braaaaaaaaa! Idag har jag varit här i 8 månader. Jag kommer hem om 4 månader hörrni, fattar ni DET? Jag köpte ett stort kuvert idag som jag packat ner kläder och lite annat i som jag ska skicka hem när jag har pengar. Jag är pank. Igen. Anledningen till detta är jag ska resa. Jag ska få träffa Fridzon i slutet av månadeeeeeeeeeeeeeeeen :D WOHOOO!! I Seattle av alla ställen, se Space Needle ;) 7h flygresa till en annan tidzon hehe.

Men men men, jag ska sova! Ska försöka berätta lite mer som hänt imorgon elr i närmare framtid ;) Ni vet hur det är... Jag har städat mitt rum idag iaf! Lite granna.. Känner att jag helt plötsligt har massa kläder. Fått 4 tjocka tröjor av Kelly och köpt 3 själv nu. MÅSTE VISA VAD JAG KÖPT! På Concord i söndags, jag är så nöööjd :) Sjukt nöjd efter rundan på go kart-banan också ;) Jag kan faktiskt få skryta lite om det för det är inte alla tjejer i min storlek som drar om en ENORM svart kille på en bilbana hahahahaha!! Bara knödde undan honom med sidan och spann iväg :D hehhehehe jag är så köööööng och njuter så det låter om det!


GODNATT :*

RSS 2.0