Two is better than one

Sista kvällen idag. Frida sitter på golvet och försöker komma igång med packningen, hon tittar mest bara på allt hon har köpt haha. Vi har precis kommit hem ifrån bion, vi såg The Roommate. Den var inte alls så bra som jag trodde. Känns som allt jag sett på senaste inte varit bra. Måste se "No strings attached" så ska det nog vända! Men nu har ju alla redan sett den utom jaaaaaag.

Idag började vi dagen med att åka go kart ;) Vi var ensamna på banan och körde rrrrrally! Fasen vilka krockar vi gjorde in i väggarna haha.. Men ärligt talat så är det faktiskt roligare när man är många på banan, för när man inte håller samma tempo så blir man ju ensam.

Efter go karten åkte vi till CP Mall och Frida shoppade igeeen. Sen åkte vi hem och lagade tacopaj till familjen! Skitgod blev den. Tror den var rätt omtyckt också, även om den blev lite sen..

Igår var vi och såg Super Bowl finalen som sagt. Jag hade ingen aning om hur många det var som skulle dit haha, var fullpackat i vardagsrummet! Det var helt okej men hade ju lätt varit roligare om man visste reglerna haha. Det var liksom inte bästa dagen att be nån förklara heller för alla var så inne i matchen, och rätt lag vann ju! GO PACKERS!!! Haha

Imorgon ska vi till Cheesecake Factory och äta vår sista måltid ihop ;( Tiden har gått så fort! Vi ska till South Park Mall och byta ut en grej som hon köpte och säkert kmr hon hitta ngt nytt och sen blir det måltid på Cheesecaken då va. Hennes flyg åker 2.45pm så vi ska vara på flygplatsen runt 1pm.
Tillbaka till jobbet och slut på ledigheten nu då. Kommer väl vara lagom kul att gå upp klockan 5 imorgon bitti haha, klockan är strax midnatt här. Yeye, godnatt :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Your NAME broh:
FAME! Remember my name?

E-postadress: (om Endast jag ska få tag på dig)

Blogg:

Kommentar(det är här du har chansen att vara elak, fast det är du inte):

Trackback
RSS 2.0