Maaaaaaat

Hahaha JA, jag ska äta. Jag är huuuuungrig och det är lunchdags ;D

Jag har inget vettigt alls att göra idag. Gå till banken och köpa mjölk och sallad.. Jag vill shoppa! Men inte ensam. Anni och jag kanske gör det på lördag. Vi ska också sen den nya facebook filmen! På fredag kanske, tror den kmr ut på fredag.

Hm, ja. Var väl det haha. Jag vet inte vad jag ska skriva oooooom, märks det elr?



Tupac is in dah haaaoos

Peace out

Uppeliduppar

Här är jaaaag, uppdaterar er! Jag har inte vetat vad jag ska skriva så jag har helt enkelt inte skrivit ngt alls. Just sitter jag och river ut sidor från IKEA-katalogen och andra tidningar för lite inspiration. Gillart!

Det har kommit hit en ny tjej som jag förhoppningsvis får träffa imorgon. Tror det elr ej, men hon är från Tyskland! Haha.. Dom tar över USA!!! Jag vet ju inte om jag jobbar sent imorgon så kan inte bestämma ngt.
Denna veckan har varit svalare och det har regnet i tre dagar :D Det gillar jaaaag! Och jag har sån jäkla träningsvärk idag efter stryketräning igår, fy fasen. Och Kelly säger "ta tylenol!!" haha, värktabletter är svaret på allt enligt vuxna har jag märkt ;) Och jag har såklart inte tagit nån..

Jag har också suttit och tittat på utbildningar/skolor och högskoleprovet igår och idag. Jag är STOLT över mig själv som faktiskt gjort(!) de gamla proven och tittat och läst och sånt om det. För inget har fått mig att vilja dö så mkt som ordet "högskoleprov". Jag vill iaf plugga och lära mig saker. Måste prata med en studievägledare! Haha känner mig som Jasmine som träffar studievägledare stup i kvarten ;D Frågan är om jag vill plugga i Göteborg elr ens i Sverige. Haha vad jag överger mitt land!! Men det finns ju så mkt att se och göra :) Jag vill fortfarnade läsa ngt med ekonomi, och jag måste förmodligen gå på komvux innan för att läsa matte ceeeeeeeee :( Jag vill inte läsa matte!!!! Jag fattar ju ingenting av matte, jag är inte lagd åt det hållet alls.. Så då måste jag ha en privatlärare, MALIN? Haha :D Igen...... Vilket håll är man lagd åt om man inte är mattelagd, undrar jag då. JAJA, jag har funderingar iaf, sen får vi se vart dom tar mig. Till Afrika, Komvux till Handelshögskolan i Göteborg. HAHA handels.... (Jag har fördomar) Åh känner mig helt vilsen nu. Jag är så glad att jag är hääääär, i usa, landet utan bekymmer ;D



Kolla in smyckesstället som ser ut som en fågelbur dååå :D Elr filten bakom huvudgaveln(?), damm makadam sam sirium men jag gillare.

Om man skulle gå ner till köket och fylla på kaloriintaget hehe.. Här snackar jag om kalorier som att jag vet vad det är för ngt. Jag köpte torkad mango igår, fy saaaaaaaaaatan vad gott!!! Ska mumsa lite på en torkad mangoskiva innan ligan kmr (livet handlar om mat mat mat mat mat mat)

talk to u latero :*

Bildregn

Igår och idag regnar det och är runt 20-25 grader ute :) Älskart! Och idag är det dags att visa bilder från helgen.

Börjar med att visa lite hur det ser ut här

Påväg till affären






Kommer sakna detta när jag kmr hem till Sverige och lägger in backen ;D


Trader Joe's!


Där finns också Yoforia som är en ny frozen yoghurt affär och Starbucks!


Var på Oktoberfest i fredags med tyskarna ;)






Anniiii


Lördagsfest hos Niclas!


Niclas katt haha. Har aldrig hört ngt liknande när den jamar! Den jamar jättemörkt och högt haha




Muggarna!!




Haha :D <3 Bilderna blev bara mer och mer gula(?) så jag gjorde dom svartvita ist ;)


Hehehe


Såååååååå, det var väl det :) Ännu en bra helg! Vi avslutade den med middag på China Bistro och nu kom jag på att jag fick ju med mig hälften av middagen hem :D Haha, man får så mkt maaaaaaaat och det var så jäkla gott. Jag tog Curry Chicken, mmmmums!

Hörs snart igen  :)

JAG HAR LÖSS!!!

Internet har varit lite konstigt de senaste dagarna så det har inte funkat att blogga, det står att jag har ankomst men ändå funkar typ inget. Lite fram och tillbaka. Jag jobbar just nu, slutar vid 2-3 tiden och då ska jag möta Anni vid köpcentret och sen ska vi till Niclas och sova där inatt, det är feeeeest ;D

Jag tror jag löss! Tror jag. Det kliar :( Men det kliar ju jämt så jag vet inte om det är löss elr inte. Och jag måste visa vad jag såg när jag tvättade mina sängkläder iförrgår, nämnligen detta:



Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Jag ska ladda upp lite bilder från igår sen med när jag har tid :)

Inte så tråk längre!

När jag skulle till affären idag körde jag ut genom grinden och upp för den lilla backen med en högerkurva och ser ngt brun fladdra till. Jag undrade genast vad det var och hoppades snabbt på att det var en hund, jag vet att det finns alla möjliga djur i närheten. När jag kmr upp runt krönet ser jag en gigantisk fågel sitta på vägen. Jag hade ingen aning vad det var för fågel men mina gissningar gick mellan kalkon och örn. Jag vet att dom har vilda kalkoner här, men det kändes ändå inte rätt. Jag har sett en levande kalkon förut och dom är fetare, den här var högre och smal, men betydligt större än den örn Kelly och jag såg häromdan på staket till basebollplan. med andra ord hade jag verkligen ingen aning om vad för fågel det var, bara att den var stor, svart och röd i ansiktet(fy fasen vilket monster).
Eftersom den satt mitt på vägen så hade jag stannat, men bilar på andra sidan vägen, den sidan han satt på. Så jag tutade på fågel och precis när den lyft från marken kmr en annan flygandes från träden! Mitt framför bilen.
Jag berättade för Kelly senare om det och GISSA VILKEN FÅÅÅÅÅÅÅGEL? En äcklig GAM såklart?! Ofta dom har gamar här, trodde bara sånt fanns i öknen! Jag vill inte dö här.. Det var en ekorre som hade dött, ihjälkörd på vägen, dom "städade"..... Usch, jag tänker bara på Djungelbokens gamar som sjunger så hemskt :(

Det var inte allt som hände idag. Idag har jag gjort min första avlusning! Lexi har löss i klassen och också i sitt hår, men hennes var tydligen ganska mild. Så när jag satt där med handskar kam och lusmedel och går igenom hennes hår, sitter hon på en pall i badkaret med en flaska som hon fyllt med vatten. Plötsligt säger hon(jag skriver på svenska för säkerhetsskull haha) "det här känns sååå skönt på min wenie". Varpå jag säger "vaa?" Jo, då sitter hon och sprutar vattnet mellan benen och det var skönt för att vattnet var varmt och sen säger hon "HANNAH! du måste prova detta på din wenie nångång! det är skönt!!"
AAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHHAHAHAHA din lilla sketunge!

Jake var minst lika rolig idag vid middagen då han ber oss skicka "the cocksause"? HAHAHA jag dööööööör! Och han slutade inte kalla det det heller xD Så Kelly sa till honom tillslut att det heter faktiskt barbequesås..

Jag vill inte ens tänka på hur mkt jag kmr sakna dom när jag måste åka hem
:( Älskar mina små sketkörvar!!



På tal om cocksause, min garderob *vIlL bArA vIsA pÅsEn*



Mina "nya" skor! Jag skulle lämnat tillbaka dom för dom är alldeles för vida runt anklarna så sitter ju inte fast när man går. Meeeeeeeen, det har gått över en månad så nu måste jag behålla dom ;) Dom får pryda skohyllan! Titta min nål sitter fortfarande kvar! I plåstret. Alla på benen sitter kvar.



Hehe.. Hej knäskydd!

Ska sova nu losers :D Godnatt!!

Trååååååk

Hallååå!

Jag sprang inte efter ballene idag, för fasen vad jobbigt det var xD Det var en annan intruktör och herregud vad den bollen kan vara jobbig, speciellt när man inte har nån balans...... Haha jag är jätteseg i armarna nu! Jag har en annan bil nu med, nån lånebil bara för idag. Och det är en "vanlig" bil, låg alltså. HAHA vad konstigt det kändes xD Kändes som jag satt på marken. Jag har inte kört elr åkt i en låg bil på jättelänge :P
På tal om bilar så har Aaron köpt världens monster bil.. Skojar inte, jag tyckte den såg stor ut på avstånd, sen gick jag fram och kände mig så jäkla pytte. Det är såklart trappsteg på den så man kan komma upp hahaha, stört löööööjligt! Och han går runt här lycklig som ett barn och vill köra hela tiden. Det roliga är ju att det enda han kör är fram och tillbaka till jobbet som är knappt 5km härifrån xD

Jag ska dricka mitt pepparmint té  med massa örter i och sticka iväg till Harris och kanske Target nu.



Tschüss!

Jag blir aldrig samma efter dig

Godmorgon :)

Jag somnade halv tio igår, och vaknade kvart i elva och trodde klockan var 2 på natten. Jag tittade flera ggr på klockan för det kändes inte alls som kvart i elva bara. Då upptäckte jag också att jag glömt sätta alarmet hehe, tur.

Jag kokade ägg imorse klockan 6 och gjorde äggröra! Kaviar är verkligen svenskt. Sånt som man måste vara uppväxt på för att gilla typ. Alla höll(skrev "håll" först xD) för näsan när dom kände lukten xD Men det gör inte mig ngt för då får jag äggröran för mig själv ;) MmmMMmmMmMmm!

Sitter i sängen, som vanligt, med träningskläderna på. Idag är det onsdag vilket innebär ballene! Jag har ingen större lust att träna idag, men jag var inte där förra veckan för jag hade ingen bil, så känner att jag måste gå idag. Om jag får lite mer ork efter så kmr jag springa på bandet en stund med :) Om det finns plats.. Det är folk på gymmet här heeela tiden och speciellt på morgonen, har folk inget jobb? xD Ärligt talat! Det kryllar av människor där mellan 8-12 dagen och sen lugnar det ner sig lite men är fortfarande massa där.

Älskar Oskar Linnros - Från och med du just nu :) Jag tyckte den var bra innan med, men nu är den bättre! Änna lyssnat och fattat innebörden nu hehe... Man blir aldrig samma, vilket är både bra och dåligt. Det känns bra för mig :)


Bild från i lördags. Ser inte så himlans mysig ut just nu så ni får klara er med en gammal ;)

Talk to u latero

Chickens :D

Som ungarna har tjatat, speciellt Jake. Och nu är dom häääär :D Sprang precis ner och tog kort och kelade lite med en hehe, den skrek..... Så ta hand om djuren i Afrika blir väl bäst för mig ;D


Deras temporära hem! Värmelampan gör allt rött.


Mitt temporära hem en vanlig söndag! Kände att jag behövde visa det med.. Jag bugar och bockar till den som uppfann gardiner! Det är förresten bara jag som gosat i båda sängarna, åhå så jobbigt att välja bara en ;)


Bebisar :D Haha!


He's like "Dude wtf?! You're in my space!" Monsterfoten!!


Sööööööööt :D Suess!!

Ok, jag måste äta nu. Har ätit lite konstigt de tre senaste dagarna, skärpning! *lAt*

Att vilja vara där

Innan jag åkte hit till USA visste jag exakt vad jag ville göra när jag kom hem igen; skaffa lägenhet och börja plugga. Nu är jag inte lika säker längre. Nu låter det helt ärligt jävulskt tråkigt. Men samtidigt känner man ett väldigt starkt behov av att få i skolan och allt vad det innebär igen, ironiskt nog.
Men jag har aldrig rest och aldrig haft nån större lust för det heller. Och efter att ha varit här ett tag, fått veta att jag klarar mig utan min familj och att dom fortfarande finns kvar för mig och träffat människor från världens alla hörn osv så har "min lista" på saker jag vill göra bara växt och växt.

Idag har jag kollat på en hemsida som erbjuder hjälp att få jobb och boende i Australien, voluntärarbete hos människor i Thailand elr voluntärarbete med vilda djur i Afrika etc. Och det är exakt vad jag vill göra när jag kommer hem, åka bort igen haha. Jag vill däremot inte stanna ett år som jag gör här, de här grejerna är i kortare perioder, men är också dyrare.

Jag vill till Australien och jobba och bo där i några månader, men jag tror inte jag vill göra det än. Jag tror jag vill bli lite äldre först. Men Thailand och Afrika vill jag åka till nu! Elr när jag kmr hem alltså.

I Thailand kan man åka upp till bergsfolket och antingen bo med en värdfamilj elr i organisationens center med andra voluntärer. Där hjälper man folket med antingen bygg och renovering av närliggande områden, jordbruk, miljöarbete elr hjälpa elever med hemläxa. Plus att man får lära sig laga riktig thailändsk mat :D Man kan jobba på barnhem elr med undervisning också, men jag tyckte bergsfolket lät mest lockande(lovar, jag har inte fått nog av barn, än ;). Man måste göra varje projekt i minst 4 veckor och att åka till bergsfolket(är dyrast såklart haha) kostar 13500/4 veckor + flygbiljett + visum för 500kr. Och då får man som sagt inget betalt där heller, men man gör nytta och fatta vilken upplevelse!

I Afrika (Namibia, Sydafrika, Zambia elr Zimbabwe) kan man få jobba som voluntär på olika djurreservat osv. Grejen är att de olika länderna har olika erbjudanden, så vad väljer man? Namibia där man får jobba på gården "Noahs Ark" och ta hand om övergivna djur? Man kan tydligen få sova med dom :D Hehe, och leka. Det är typ utfodrning, utsläpp och daglig vård man kan få göra. Elr Sydafrika får man jobba med geparder och vildhundar? Okej jag är nog inte jättehype på det.. Jag är nog mest rädd för vildhundar hehe. Inte geparder dock ;) haha. Elr Zambia och jobba på naturreservat och få chansen att delta i projektet "Lion Release", hur häftigt?! Plus lära sig hur det är att driva en safaripark och eventuellt få arrangera en guidad tur för besökare ;) Och sist Zimbabwe där man får hjälpa till med uppfödningen av lejon?! Omg :D Små små lejonbebisar får man ta hand om! Och lära dom allt man kan!

Hm, grejen är ju att alla utom Namibia är inriktade på ett slags djur elr två. Så jag tror att jag helst vill åka till Namibia :) Namibia har ju också kusten som tydligen ska vara skitfin, tvekar inte direkt på det! Namibia kostar 6400kr per vecka, och man måste stanna i minst 2 veckor. Så 12800 plus flygbiljett och visum för 750kr. Och vill man bara vara där i 2 veckor?! Nääääe vet du vad!


Noahs Ark i Namibia :)

Har jag förresten berättat att min familj köper mjölk och ägg på en farm i närheten och att vi får det levererat varje måndagmorgon fram till ytterdörren? Men snart ska vi bara köpa mjölk så för idag fick vi kycklingar xD HAHA, vi har kycklingar i garaget :D Måste ner och titta!!!


Buhuu

Jag är ingen student längre :( Jag var tvungen att ta bort yoga-klassen för att det var för långt bort och jag får inte mina pengar tillbaka för man måste göra det 24 timmar innan, den är ikväll. Gött, 105 dollar till ingenting. Jag vet inte om det går från de studiepengar som familjen betalar elr om jag betalar det själv, det gör det samma för det är ändå åt helvete.

Deppig

Vad hände? Jag har haft en jättebra dag idag, men nu känner jag mig nästan deppig.

Kelly och jag åkte till IKEA imorse, men först stannade vi hos hennes kompis. Herregud vad den kvinnan kan prata! Goooooooosh hahaha.. Hon ville ha Kelly åsikter om hennes inredning, dom har samma inredare ovs och hennes hus var kaos. Inte på det sättet att det var saker överallt, utan det fanns typ INGA möbler? Dom har bott där i 6 månader men jag tippade på högst 1. Dom har inte fått gjort nånting och det dom har matchar inte med varandra. Så där stod dom och snackade mattor och tavlor i 1½ timme x) hahaha.. Kelly sa sen att hon borde vetat bättre som åkte till henne innan IKEA haha, skulle åkt efter ;)

Men iaf, vid 11-12 tiden kom vi iväg till IKEA och det var mysigt :) Vi gick runt och tittade lite och åt lunch där. Det var kul för Kelly frågade saker om Sverige och undrade vart Gotland låg ovs. Hon frågade lite i början när jag kom med men annars brukar hon bara tycka vi är konstigt haha.. Amerikanare.. Jag köpte massa mat igen :D Jag köpte kaviar för jag ska göra äggröra och jag köpte tunnbröd, hönökaka och mandeltårta ;) Hehe, nu var det iofs IKEAs mandeltårta, men den lära väl vara god den med. Så nu är min hylla i frysen full xD Full med 4 schweizernöt, 1 marabou nonstop(jasmiiine<3), 2 påsar gifflar, 1 påse chokladflarn kakor, 1 daimtårta, 1 mandeltårta och allt bröd! Jag har allt jag behöver ;) Har senap, kaviar och chokladbollar i kylen. 2 Ballerina, 2 singoalla, rostad lök haha, nyponsoppa, 1 påse daim och chokladflarn kakor. Jisses haha :D

Dagen gick fort idag. Jag åkte till gymmet halv åtta för att gå på zumba, jag tycker inte det är lika kul längre.. Jag blir uttråkad efter ett tag och vill springa ist. Så jag gick när det var 5min kvar till löpbandet och sprang 15 min. Och nu känner jag mig deppig? Konstigt när det vart en så bra dag och den har gått så fort.

Yoyo, ska sova nu :) Godnatt


Hehe


IKEA!!

:D Alldeles strax åker och jag och Kelly upp till IKEA för att köpa en soffa till lekrummet. Jag ska köpa kaviar också så jagkan göra äggröra ;) HEHE

Men jag har skitbråttom för jag har inte ätit frukost!!


Hörs seeeeeeen :D IDAG SKA BLI EN BRA DAG!!


Dags för möte

Ska strax ta bilen(hehe mera miles miles miles) till möööötet! Idag har vi möte hos min LCC. Vi hade ett livat samtal om hur kassa våra LCC:er är. Dom är snälla så länge vi inte har några problem med familjen, men har vi problem med familjen är dom på familjens sida och skiter fullständigt i oss. Så jag skulle rekommendera den som vill åka som au pair till USA att åka med Au Pair Care elr InterExchange ;) De finns fler organisationer men det är dom jag vet/kommer på.

Iaf, Anni fick reda på igår att några tjejer är lite avis på vår relation! Niclas berättade att om Anni hade tid att träffa en tjej så sa dom saker som "kanske Hannah inte hade tid idag" elr att mitt schema inte passade hennes och bla bla. HAHA, huuur tjejigt?! Orka lägga energi på att vi kmr bra överrens och umgås mkt? Vi träffar andra också! Men inte så många från vår grupp dock, mer från andra gruppen. Men soooooo whaaaaat? Nu kmr jag inte ihåg alla saker dom sagt, men jag trodde att om man kan lämna sitt hem som vi gjort är man väl lite mer mogen än så x)

JAJA, dags att röra på celluliterna hehe :D



Anni och jag med andra människor ;) hehehe
Fast nu stör det mig att vi ser lika ut bara för det xD


Örka börka

Nu är alla hemma igen och dom är inte glada. Toppen! Orkar inte att dom ska komma tillbaka och vara griniga? Dom gillar uppenbarligen inte när farmor tar hand om ungarna. Men jag är ledig och när jag är det vill jag inte behöva tänka på allt, som att dom ska bädda sängen och städa och förhindra alla dumma saker dom kan göra. Och dom såg tydligen en film igår som dom är inte tillåtna att se.
Nu skyller dom inte allt på mig, men det går ut över mig också och jag känner mig dum som inte gjort mer. Som inte sett till dom och stoppat dom. Plus att larmet gick imorse för farmor glömde att det var på och Lexi vaknade och nu sa hon till föräldrarna att jag glömt stänga av alarmet imorse. Fast Kelly sa att jag kunde bara säga till farmor att göra det, så jag inte behövde gå upp lika tidigt(klockan var 6). Men jaaaaa, det var bara lexi som sa det och hon vet ju inte men ändåååå.

Och pappan frågade imorse vart jag har kört. Um va? Jag har tydligen kört 4000 miles på tre månader xD Men det är inte som att dom inte vet vart jag kör? Dom vet alltid vart jag åker och klart som fasen att jag kör mkt när nästan ingen annan har tillgång till bil hela tiden. Och allt är inte direkt nära. Men nu så måste farmor byta olja och hon är inte direkt rik så jag frågade om jag skulle hjälpa till att betala men dom sa att jag inte behövde det. Allt det här med bilunderhåll är nytt för mig men klart som fasen jag är beredd att betala om det är ngt. Jag lär mig fortfarande och jag har aldrig haft en egen bil så hur kan jag veta allt? Och jag måste förmodligen köra ikväll igen för då är det möte!

Och Lexi är arg på mig nu för hon vill leka och jag vill inte. Hon tjatar hål i huvudet på mig med alla frågor och please please please kom till min restaurang(jag gick och tog en våffla med vatten). Och jag blir bara irriterad och vill att hon ska vara tyst och gå xD Känner mig jätte elak men jag har ingen lust alls att leka på min enda helt lediga dag.

Haha, vi har en underbar dag i usa idag ;)



Idag tackar jag inte neeeeeeej :D

Update: Jag var tvungen att springa ner och visa pappan(som spelar WoW t.ex.) hur man gör en grej på Lara Croft på Wii ;) haha, now who's the man?!


tonights gonna be a good night

Anni är här nu och vi ska dra iväg till Unthika :D Vi har gjort kladdkaka och skrivit på den och måste dra nu nu nu nu!!

Puss:D




 Hahaha :D jag lovar, hon har ett normal stort huvud ;) ville hon att jag skulle skriva haha :D


Suck

Idag är det lördag, så jag borde jobba halva dagen. Jag jobbar från åtta till tre i vanliga fall, vilket är sju timmar. Alltså inte en halv dag. Jag ska väl egentligen inte klaga eftersom jag inte jobbar mkt. Men idag åkte dom iväg och stannar borta en stund så nu ska jag måste jag vara hemma till sex-halv sju ikväll och laga middag till alla. Farmor kmr hit vid tre tiden men dom vill att jag ska vara här för hon hör så dåligt. Dom vill också att jag sover hemma och det gör mig inget alls. Jag är förresten ansvarig för hundarna också. Vad gör mig trött är att dom frågade mig igår om jag ville följa med ut och äta middag med dom elr om jag ville vara ledig. Jag valde att vara ledig för Anni och jag skulle ut och springa och då kunde vi springa tidigare, innan det blev allt för mörkt. Så att jag måste vara hemma hela dagen idag är för att jag valde att vara ledig igår. Men det sa dom inget om. Dom sa bara idag att jag måste vara hemma idag och jag hatar hur försvarslös man är med det här jobbet. Jag kan ju inte annat än att le och säga att det är inga problem, även om min kompis har sin avskedsmiddag klockan 6 ikväll och jag har sagt att jag ska vara där för jag i vanliga fall slutar vid tre. Jag får ju aldrig veta ngt i förskott så jag fick reda på detta vid 12 tiden idag, precis innan dom åkte. Allt dom vill, måste jag göra. Inget snack om saken.

Men jag ler ändå, ikväll löser sig alltid och imorgon är det en ny dag!

 

Jag har iaf nått slags stöd på denna sidan altlanten ;)


3 minuters man

DET ÄR INTE OKEJ ATT MAN BARA FÅR 3 MINUTER PÅ SIG ATT BERÄTTA FÖR SIN BÄSTA KOMPIS HUR MKT MAN SAKNAR OCH ÄLSKAR HENNE!!!!!!! Men det var ett roligt hetts samtal haha xD

Jag är härmed en student i USA ;) Anni och jag anmälde oss tiiiiill da da daaaaaa YOGA!! Haha ;) Vi börjar på tisdag :)

Oj nu börjar jobbet, måste rusa!


i love college

Hola Menschen!

Jag tränade tidigt igår, jag har träningsvärk idag. Aj aj aj! Gött elr :D Jag är löjligt svag alltså.. Men iaf! Anni är påväg hit nu så ska vi åka till skolan igen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Om jag vill stanna ett år till måste jag pluggat alla mina timmar/krediter. Men om jag vill åka hem så behöver jag inte göra det. Jag vill fortfarande plugga såklart, men jag vet inte hur mkt. Förmodligen kmr jag plugga alla mina timmar, men jag måste hinna med dom. JAJA, löser sig alltid :)


Saknar vännen miiin


Saknar vännen miiiiin (egentligen ville jag bara visa att jag har kort på folk hehe)


Det är lite svårt att ta kort på sig själv när det inte finns nån självutlösare på camen, så ist får ni massa bilder där ni ser in i min bh. äre luuuuuugnt eleh?


Gardin-folket var här igår igen och mina gardiner är tillbakaaaaa :D Nöjd


Hörs senare i livet igen


Farwell, so long..

Dags för ännu en kompis att lämna landet :) På söndag flyger Unthika tillbaka till Thailand efter att ha varit här i 2 år. Anni är på väg över till mig nu så ska vi åka till en restaurang där dom ätit middag och säga hejdå. Jag slutade precis så kunde inte vara med..



Kör bloggposen haha xD Kände att jag behövde göra upp för bilden innan ;) Skrattar fortfarande som första gången jag såg den *lÄtTrOaD tJeJ* hehehe

Godnatt :)


GlasunderläggET, det är gummi inte PAPPER titti





hehe


Klockiz

SÅ! Titta vad fint :D Nu kan ni se vad klockan är hos mig. Kanske lite lättare att förstå mina inlägg i tid och när jag förmodligen inte skrivit ngt för jag sover ;)



Hurraaaa!
(Bild från 4th of July)


Guten morgen alle glücklich!

God morgon alla glada!! Min ena nål har trillat av hehe. Den ville inte mer. Titti och jag ska göra en gemensam spellista i spotify vare tänkt. Så hon kan lägga till låtar och jag kan lägga till låtar, känns bra. Spotify fungerar i ungefär två veckor utomlands, sen vill den att man skaffar spotify premium för "unlimited travel". Men lyckas ost jag är som har Titti som loggar in på min spotify från Sverige lite då och då så det fortfarande fungerar ;D Hehe.

Igår var jag duuuuktig! Inte när det kom till middagen dock för då var allt kaos, och försenad middag med typ 30 min, toppen.. Jag ställde bl.a. in örterna i KYLEN? Haha vad tänkte jag? Tänkte inte alls uppenbarligen och Kelly hade inte läst receptet så hon visste inte att man skulle koka riset i kokosmjölk, vilket för övrigt är AP gott :D Så vi hade inte jasmine ris, vi hade annat som redan var färdigkokt så jag var tvungen att åka till Harris och köpa.

Så här gör man kokosris:
1 konsvervburk kokosmjölk
1 cup vatten (en cup är 118ml)
1 matsked fisksås (luktar rööten spya)

Rör om det i en kastrull jämnt och fint. Koka sedan upp det och när det kokar häller man i 1½ cup JASMINE ris! Låt koka på svag värme med lock på i ca 15min och ska det väl vara klört! Piece of cake hörrni och hur gott som helst :)

Men iaf, tillbaka till varför jag var duktig igår. Aaron gillade förresten maten väldigt mkt. MEN IAF, jag sprang 2,22+1,49=3,71 miles igår!!! (5,97km) På 35 min. hehe. Först 10min gång sen 20min löp och då var jag tvungen att byta rullband för man får bara göra 30min i taget, om det är massa där men det var det inte. Jag fortsatte på nästa och sprang 15min till och sen gick jag i 5min. Jag har blivit riktigt duktig på att springa :D Och jag gillar det jättemkt, men jag gör bara cardio just nu, jag behöver göra styrka med så ska försöka gå på cardio sculpt igen. Jag ska köpa röda Reebok Easytone nästa vecka :D Hoppas på nästa vecka iaf, får se. Dom är snyyyygga och roliga att gå i hehe.

Idag har jag fortfarande ingen bil så jag ska pyssla med lite grejer här hemma och kanske sätta mig ute i solen senare, somnade nästan igår när jag gjorde det haha. Man blev rätt avslappnad efter nålarna :) Bara att det fortfarande är så jäkla varmt när man vill sola, oliiiiiiiiiidligt ;) Skönt att mornarna är svala och sköna nu iaf, jag ville ut och springa igen imorse men eftersom jag sprang sent igår är det väl bättre att vänta. Klockan är halv tio! På mööööran.




Pigg


Nåltavla måltavla

Jag har nålar i mig :D 6 stycken haha. Små mininålar som jag ska ha i tills lördag. Så jag gjorde min första akupuntering(?) idag. Kelly sa att hon kände sig väldigt väldigt avslappnad första gången hon gjorde det. Jag kände också rätt avslappnad men inte jättemkt, kändes inte så mkt annorlunda, men det ska vara bra och få igång "processen".

Hon började på min framsida så jag låg på rygg, med världens skönaste kudde under huvudet hehe. Hon satte tre nålar runt armväcket på båda armarna och en mellan tummen och pekfingret på båda händerna, uppe på handen. Och på höger arm satte hon en på handleden. Sen satte hon två på magen och en på varsitt nyckelben. Sedan satte hon fyra på benen, två på var ben och en på varsin fot, ovanpå mellan stortån och pektån.
Jag fick ta av mig tröjan och lägga mig ner på mage sedan. Då satte hon några på benen, jag vet inte hur många haha, och tre på varsin sida om ryggen tror jag. Det var några stycken iaf. Också två i nacken och två mellan axlen och nacken, varsin sida. Sen fick jag ligga där och jag var på vippen att somna men vaknade till. Det var skööönt och jag blev tät i näsan haha :) Sen träffade jag Kelly utanför och jag fick nya örter med! Tre skedar tre ggr om dagen.. När vi var klara satte hon i dom nålarna jag har i nu, dom är pyttesmå.

Nu har jag ätit lunch, svenskt rya bröd med skinka och spenat och två corndogs hehe ;) Ni måste testa corndogs!! Jag gillart. Ska lägga mig ute i solen och läsa Cosmo nu tänkte jag, det är varmt och skönt ute och jag har inte solat på en månad skulle jag gissa :) Ska ni med ut och sola hemma? ;) HEHE



Ser ni plåster-nålen(och mina välskulpterade muskler)?! Jag har resten benen, är inte tillräckligt vig för att ta kort på dom.. Höhö


Puss&Kram

 


Days of summer

Det är dags!! Alldeles strax drar jag iväg för att bli stucken med nålar över hela kroppen. Spännande...... Förresten så tog Grandma bilen igår så nu har jag ingen bil :( Fast jag får låna Aarons idag och jag juuuublar :D Älskar den bilen! Hehe. Toyota Hybrid, låter inte nött. Steek. Han berättade idag attt hans nästa bil blir en Ford Pickup för han måste lämna tillbaka denna bilen i dec, dom "köper" bilar tillfälligt här, därför är det också mkt billigare för man betalar för priset bilen är värd när man är klar med den. Jag sa "neeeeeeeej" haha och då sa han att jag kmr få köra Toyotan lite innan ;) HEHE

Men dra nuuuuuuu ha det så bra :D

Do u remember when we were sitting by the water?

Hallo :) Wie gehts dir? Mir gehts guuut!

Jag jobbar fortfarande, men ungarna är i sängen. Jag körde till Moe's tidigare och köpte mat till oss och det var jättemkt trafik. Och när jag var vid trafikljuset utanför YMCA så blev det grönt men nån bil bromsar?! Så jag fick tvärnita, trodde verkligen jag skulle köra in i bilen framför hehe, och påsen med maten och chipsen flög xD Hahaha, så nu har jag chips över hela golvet ;) Vi äter ändå inte dom chipsen så det var lugnt, men jag måste ju städa bilen nu haha. Jag har seriöst inte använt en dammsugare på 4 månader?! Elr jo, jag tog en bärbar och dammsög min dator en gång ;)

Funderar på att åka till gymmet när päronen kmr hem och springa på maskinerna, gå i trappan kanske :D Gymmet stänger klockan 10 så varför inte, om dom kmr snart vill säga. Jag tycker inte att zumba ger så mkt, det är iaf kul men jag känner mig inte slutkörd. Måste jag skriva om gymmet?! Fy fåglarna så tråkigt! Som Kalle Ehrenholms syster alltid sa :D hahaha

Jag mår bra i själen :) Men min hy ser ut som en fan? Haha!! Vilket land detta är va, man får celluliter öööööööverallt och massa finnar. Mamman köpte ett acne-kit till mig? HAHAHA TACK!! xD Men akupuntören säger att mina finnar är pga värmen och fuktigheten i min kropp.. Hur är det med celluliterna då då? ;) Jag har seriöst fått apelsinhud på FRAMSIDA LÅR? Heheee kill me.

Jag ska till akupunktören 9.15 imorgonbitti och då ska hon för första gången sätta fast nålar i mig *hÅlLeR i MiG*. Hon ska göra det på framsidan och baksidan för att "lära känna mig" elr min kropp, vettitusan. Känner mig som världens freak som gör allt det här. Men hur lyckades jag få psoriasis i bakhuvudet? Haha vad äcklig jag låter med alla mina hudproblem xD Jag är inte så äcklig, jag lovar.. Hon har gett mig någon salva också för torr hud, mina händer är snustorra och huden spricker hela tiden, aj aj aj. Men jag tycker inte att den hjälper ngt vidare.

Tydligen är det så här, att min kropp går på "sparlåga". Hon säger att hon inte träffat någon vars kropp är så svag och, jag kmr inte på det andra ordet, att den inte tar emot allt den får? Hjälplös? HAhahahah.. På länge! Hon har inte träffat nån "sån" på länge. Det första hon frågade mig var om jag ofta var trött och hade dålig energi, jag bara började skratta. De första veckorna här gick jag runt som en zombie och att bara tanken av att gå upp för trappan gjorde mig trött. Hon sa att tröttheten inte är ngt nytt(det håller jag med om..) men att det är värre nu pga hättan och fuktigheten. Min tunga var tydligen rätt svullen haha, men det är bättre nu :) Och det jag har i bakhuvudet, att jag är så torr och det kliar så mkt(det är typ en stor röd fläck runt hela nacken bläblä), är för att jag inte får tillräckligt med blod till mitt huvud xD Därför är jag törr.
Så nu dricker jag pepparmint te som ska hjälpa att få ut värmen i min kropp och äter örter mot kliet. Och det hjälper :) Jag får inte äta ngt med mjölk i. Som ost, GLASS, sour cream(gräddfil) och yoghurt. Mindre saker som smör är okej. Jag får inte äta/dricka ngt jättekallt heller, som glass igen haha.. Plus att jag ska minska på salt och socker och helst äta mer kött..
Jag har blivit invalid, elr fått det bekräftat. Och min familj tänker: "Nu är Hannah glad när hon har ngt att skylla på!!" Speciellt mamma och Pernilla, jag vet allt jag känner er två! Och dom känner mig ju också såpass bra så det stämmer ju ;) Hehe, NU HAR JAG ÄNTLIGEN NGT ATT SKYLLA MIN TRÖTTHET PÅÅÅÅÅ!!! MOHAHAHAHA



Hehehe *sPiNnEr SoM kAtTa*



En portabel tummen upp-hand

Ne, nu när jag förklarat allt detta känner jag mig trött. Ska läsa cosmo och kurra under täcket ist :) Godnatt Menschen

Andra hem: gymmet....

Haha jag ska alldeles strax till gymmet! Zumba idag :D första gången jag gör det på måndagar och det Koh som håller idet. Kelly säger att hon är bra så jag är taggad. Ikväll är det föräldramöte så jag kmr inte laga middag, gör det imorgon ist. Kanske blir Moe's idag ist ;) Det var längesen :D Det är mexikansk mat, burritos och tacos och det är goooooott. Och det är inte så onyttigt (annars hade min familj inte ätit det höhö). Jag gillar egentligen inte mexikansk mat, för mkt konstigt i haha. Men detta är mer som tacos så det är chill ;) Jag är väldigt förvånad över hur mkt jag gillar bönor! Fried pinto beans är asgott :D Och sparris är gott? HAHA jösses. Jaja, det är väl antar jag.

Skriver senare igen!

12/9

Det känns lite konstigt att jag inte saknar Sverige längre. Jag har skitkul här och allt känns så rätt :) Bara så ni vet. Jag skulle dock bli väldigt glad om nån skickade över makrill i tomatsås till mig haha :D

Idag har Anni och jag har shoppat som sagt. Det är rea överallt och jag hittade två toppar, och glasunderlägg haha. Jag ska skicka hem dom. Vi var inne på Urban Outfitters och jag ville döööööööö. Så jäkla mkt fint!!! Älskar kläderna och allla prylar! Vi hittade tallrikar och skålar som vi ville ha men det är så tungt.. Och man köper ju inte en heller. Så vet inte riktigt vad jag ska göra för jag vill verkligen ha dom. Frågan är om det är värt vad det kostar att skicka hem dom, jag vet inte riktigt hur mkt det kostar heller, bara att det är dyrt.
Vi shoppade igår också, fast på Carolina Place Mall hehe. Köpte två tröjor och ett linne :) Och vi har ätit så mkt skiiiiiiit denna helgen xD CrAzYnEsS. Jag har gått upp två kilo ;) Inte över helgen alltså, men sen jag kom hit hehe. Maaaat <3


Utanför köpcentret, en av alla ingångar och denna var stängd hehe ;)


Hoodien och linnet köpte jag igår på Pacsun :D Glasunderläggen köpte jag idag på Urban Outfitters. Jag veet, dålig bild men whatever :D Ni får se dom på min inflyttningsfest ;)


Det översta linnet köpte jag på Urban Outfitters, det är finare på haha :) Och det andra på Delias.


Och denna tröjan köpte jag på Forever21 ;)

Nu måste jag spara mina pengar!! Ska till akupunktören tisdagmorgon och det kostar 85 underbara dollar x) Dags att sova! Godnatt godnatt :)


Grattis Vincent :D

Idag fyller min lillebror 10 ååååår! Galet.. Jag ska ringa honom snart och säga grattis vare tänkt :)

Igår åkte Anni och jag in till stan, det var en upplevelse, minst sagt haha! Allt gick bra in till stan och vi hittade restaurangen fort, men inte parkeringen. Vi letade efter stället vi parkerade på när vi var på Bar Charlotte och visste att det var i närheten. Men det var inte så lätt att hitta som vi trodde haha. Det är så många enkelriktade vägar där inne så det är svårt att komma tillbaka om man kör för långt. Vi kom lite för långt ut och såg två polisbilar och tänkte att vi kunde fråga efter vägen, men på andra sidan såg vi massa människor som sov på gatan :( Vi blev asrädda och Anni frågade om dörrarna var låste osv haha.
Vi hittade tillbaka tillslut och parkerade på samma parkering som sist och gick sen mot restaurangen. Vi beställde pasta med kyckling, svamp och nån rosa sås. DET VAR SÅ GOTT!! Vi delade på det och en pizza, när vi fick pizzan började vi skratta för den var enoooorm. Servitrisen fattade och kom sedan med två pizzakartonger så vi kunde ta med den hem haha. Vi åt varsin slice och bara det var jobbigt!
Men det var ju ännu roligare när vi skulle åka hem! Vi körde ut från parkeringen och hade restaurangen på höger sida, och det var samma väg vi kom på så vi körde in på den. BARA ATT DET VAR EN ENKELRIKTAD VÄG OCH BILAR KÖRDE EMOT OSS!? Hahahaha som tur var kunde man köra in till restaurangens parkering däär vi svängde snabbt till höger igen och upp på parkeringen xD Fasen vad rädda vi blev och det är inte första gången ngt farligt händer oss när vi är ute och kör!! Det tog oss sen aslång tid att hitta vägen hem igen för en väg var avstängd som vi skulle svängt in på. Men tillslut så!

Första gången var vi påväg från Anni och jag bad henne leta efter min kamera samtidigt som jag slängde bak grejer till baksätet och samtidigt svängde jag upp på gräset och hör Anni skrika och vi var påväg mot träden xD HAhahahah jag borde verkligen inte ha körkort.. :( Det var förresten inte ens min kamera jag ville ha, det var solbrillorna så jag var helt borta. Men efter det vaknade vi till ;) Hahah..

JAJA, nu ska vi till South Park mall och shöppa :D



Maaaaaaaat, okej det kanske inte ser så gott för jag fattar inte hur man gör bra bilder på mat. Men det var aaaaasgott! Pastan iaf, pizzan kunde vart godare, med färsk svamp. Men den var god till frukost ;) Hehe

Nu drar vi! Pusseli


nine eleven

Det pratas om 9/11 idag, såklart. Nio år sedan idag och jag minns den dagen! Jag gick i femman och Lars-Olof ville att vi skulle ha en tyst minut efter rasten, bara att jag och några andra i klassen hade köpt glass i cafeterian och inte hunnit äta upp dom, så vi fick spendera den tysta minuten på skolgården haha.
Plus att Sebastian frågade chans på lilljoel för mig utan att jag visste om det och han sa ja hahahaha  :D Det var tider det ;)

Jag jobbar just nu, ungarna har tagit hit tre andra barn så dom har fullt upp. Pratar om snack nu, ffrozen bananas. Täcka med choklad..

Anni och jag ska in till Downtown och äta middag på en italiensk restaurang ikväll :) Hon har redan slutat och jag slutar vid tre tiden tror jag. Om en timme ;) Det är också nån grekisk festival här nu så vi ska kolla in den!

Talk to u latero ;)

felåt

Sryyyyyyy, internet dog igår och det har inte funkat på hela dagen men nu är det tillbaka. Jag får nog sluta försöka berätta om min helg för det går ju aldrig..

Idag lagade jag den första middagen! Det blev lyckat ;D Så jag kmr göra den igen nångång med på måndag är det kyckling, ris och nån kokosmjölk grej. Inte som den hemma.

Anni är påväg hit nu! Jag jobbar så föräldrarna är borta och ungarna sover, men tror dom kmr snart :) Jag ska bara hoppa in i duschen och sen kanske vi hälsar på Niclas en stund.



Det där lagade jag idag, fast med kyckling ist för kalkon.



Det där lagar jag på måndag ;D
Jag hör fyrverkerier?


NRJ, where did u go?

Hej...
Jag vet inte vad som har hänt, men min energi är TOTALT bortblåst. Jag har jobbat hela dagen idag, ungarna gick och la sig för nån halvtimme sen och jag har mina träningskläder på mig. Anni och jag skulle ut och springa men jag smsade att jag var alldeles för trött, och sen tog jag på mig kläderna iaf men nu är det alldeles för mörkt.. Jag går inte ut och springer ensam här när det börjar mörkna, nej nej nej! Jag vill leva hehe. Inte för att jag bor i ett farligt område, utan för att jag är i USA haha.

Men jag är ändå glaaad! Kelly sa igår att innan jag åker hem ska jag kunna laga mat så hon har köpt en tidning med massa 30min recept och vi börjar imorgon :D Jag är så taggad!!! Det säger jag nu i början antagligen haha.. Men jag gillar att laga mat! Jag gillar dock inte att misslyckas så jag lagar inte mat allt för ofta.. Men hon ska lära mig och jag ska komma hem och kunna vända pannkakor i luften! Väldigt bra mål.

Hösten börjar komma här, och det är ganska skumt. Det är fortfarande över 30 grader ute men löven börjar falla, och det går fort! Skitfort men det är jättevarmt ute? Men också helt underbart att luftfuktigheten börjar gå ner :D
Anni och jag träffades på Dean & Deluca igår och drack chai latte och åt schweizernöt hehe. Deras chai latte är den enda som smakar som svenska! Chai latte med sojamöjk, ella gööött ;) Och jag sa till henne att det är så jäkla skönt att kunna ha kläder på sig igen! Hon hade jeans och jag kofta, om nån undrar lixxxxxxx. Vi berättade om våra helger, hon var med sin familj i deras beach house, och kollade på alla PAR som var där?! Det är väldigt fint och mysigt i Stonecrest så det KRYLLAR av kärlekspar. KUL. Hon berättade att hennes mormor hade ringt henne och pratat och hälsat till mig :D hahaha, Anni skriver också i en blogg och jag står med en del så det var därför haha..

Nu ska jag kolla runt lite grejer här och soooooooooova, läsa cosmo osv osv. Äta schweizernöt hehe..



Öppnade Daim påsen idag hehe ;) FASEN VAD GODIS MAN ÄTER? Tänkte på det idag, IDAG HAHA, det var på tiden.. Men iaf tänkte på att dom nästan ALLTID varje dag har efterrätt efter middagen :S Inte för att det nånsin är mkt men det är alltid ngt. Inte undra på att dom har sånt sötsug, och jag också nu. Jag gillar inte alls sötsug, fasen vilken otillfredställande känsla. Jag saknar mitt gamla jag!!! Haha..

Skriver imorgon igen, då har jag mer tid och kan förhoppningsvis börja berätta om hur jag spenderade min Labour Day weekend :)

Godnatt din tjocka katt


At least you're still my day late friend

Jag har en del att göra idag för imorgon är ungarna lediga från skolan så då jobbar jag under dagen, och slipper gå upp klockan 5 på morran ;)

Jag vill börja dansa igen!! Så jag ska kolla upp lite dansstudior här och se vad som finns  :)
Jag var på Ballene imorse igen, idag var det mer strecha och massage hehe. Det är inte världens work out direkt men man är trött i kroppen efteråt. Och jag gillar lärarn jättemkt :)

Städerskan är här nu haha.. Hon brukar bara dammsuga mitt rum men idag hade hon dammsugit mitt badrum med och torkat av bänken tror jag. Det är lite skumt att ha en främmande människa som städar ens rum, och ser alla ens saker xD Jag är väl känslig igen.. Men pinsamt ibland ju!
Som när jag hade sagt att mitt avlopp i duschen nog behövde rensas och pappan kom upp nån dag senare när jag var helt oförberedd. Han gick in i mitt badrum och började pilla i duschen och greja. Saken är den att jag har ett ställ på ena sidan av min toalett med tamponger och på andra sidan toaletten är min papperskorg som just då var fullpackad med ANVÄNDA äckliga tamponger xD Det var lite jobbigt faktiskt hahahah, speciellt när ungarna kom inspringandes också och ALLA då stod och kollade på när jag drog ut allt mitt hår från avloppet haha! Nu spolar jag inte ner ngt hår i duschen längre ;)

Talk to u latero


I love u, always, forever.

Nu är jag tillbaka i NC och vad väntade på sängen om inte ett paket från Sverige?! :D Titti du gör mig så glaaaad :D <3 Jag kunde inte kommit hem till ngt bättre och att du faktiskt tänkte på att skicka med en schweizernöt(som jag först inte såg) betyder så himla mkt för mig :'D Saknar dig!!!

Jag är jättetrött och börjar 5.15 igen så jag skriver och laddar upp bilder imorgon från min weekend i Sverige ;)


Happiiiiii

Godnatt min skatt


Honey, Im hooome!

Not. Jag är fortfarande hos mina släktingar i Massachusetts och internetuppkopplingen och tid har varit lite sådär :) Jag älskar det här!! Det påminner så himla mkt om farmor och farfar och sommarstugan så det finns inte. Det luktar som Sverige utomhus och Audrey har så mkt saker från Sverige haha, det är lite konstigt men jag gillart :)

Vi ska strax iväg till kyrkogården, min farfars farmor ligger begraven här, och sen köpa majs. Vi har ätit corn on the cob varje dag haha :D det är göööött! Jag ska berätta mer om vad vi gjort varje dag när jag kommit hem imorgon och har mer tid. Plus lägga in bilder för jag tog inte med mig usb-sladden till kameran.




Anni, jag och Christian
Jag saknar mina vänner!!! Och dom saknar mig med!!! Vi satt på flygplatsen och kollade på "Sommaren med Göran".. HAHAHA jag skrattade så mkt och dom fattade ingenting xD Jag översatte lite men det var svårt när dom började bråka i början av filmen..

Yeye, talk to u latero ;)


Godmorgon..........

JAG ÄR SÅ TRÖTT! Klockan är 8 på möran och jag har vart uppe sen 5. Och nääääääär kom jag hem igår? JO KLOCKAN HALV TOLV!! Och jag sov bara 6 timmar natten innan hehe. Så nu är min nos tät och min hals rostig :) Med andra ord får jag prova min första klubba för sjuklingar :D Haha! A sucker that prevents illness, I like.
Det känns inte så naturligt att prata/skriva svenska längre.. Svenskan är konstig! Jag pratade med Emilia i telefon när Anni, Francisco och jag åkte till Ikea och dom frågade om jag pratade japanska? Haha.. Och alla säger att svenska låter roligt. Som Julias kille sa "It sounds just like Dutch, but funnier". Och ingen här kan säga "bil" :D Hahaha det är hur kul som helst! Dom säger "bll" ist, får inte fram i:et alls haha ;)

Föräldrarna gick ut och åt middag igår så jag jobbade kväll, det gillar jag :) Ungarna är så charmiga om kvällen så det finns inte! Vi åt middag, efterrätt, såg lite på tv och sen gick vi upp och läste :) När föräldrarna kom hem igen stack jag till Panera Bread, som jag kmr sakna som faaaasen!!!, och träffade Christian och en tjej från Tjeckien(tror jag) som jag inte vad hon heter.. Planen var att bara vara där en liten stund och sen skulle jag hem och sova för klockan var redan kvart i nio, men nej.. Dom övertygade mig om att följa med på bio så klockan nio var vi i biosalongen och såg Toy Story 3 ;D LÄSKIGASTE DOCKAN EVERRRRR! Hahaha den skrämde mig 2 ggr.. Jag kmr dö när det är dags för Scarowinds.. Filmen var iaf rooolig och vi var typ ensamna i salongen, tre till tror jag, varav en som frågade om tiden hela tiden haha. Biosalongerna här är så jäkla kalla!! Dom har AC och fläktar så det blåser kall luft på en också, skitirriterade. Men man kan fälla upp armstöden så vi fällde upp alla och satt som i en soffa och höll värmen tillsammans x) hahaha. Förresten så får man inte bestämda platser när man går på bio här. Man köper bara en biljett, som kostar 5$ på vardagar och 10$ på helger osv film, och går in och sätter sig vart man vill :)

Mataffärerna här är rätt annorlunda också. Hatar vagnen haha, den är så jäkla osmidig!! Bakhjulen snurrar inte så man kan inte dra vagnen sidleds, jag börjar lära mig nu men i början var det hemskt haha. Och pinsamt.. Den rullade inte alls dit jag ville. Men kassasystemet är det som är mest annorlunda, dom i kassan står upp och tar emot din vagn, lassar upp din varor åt dig och packar dom åt dig. Påsarna är gratis så dom packar alltid påsarna halvfulla så man får flera hundra med sig hem, det suger dock så vi brukar säga till dom att packa dom fulla.
Igår när jag stod i kön till kassan på Trader Joe's ropade en kille på mig att hans var ledig, han var förmodligen i min ålder. Klockan var 2pm nångång, det är fortfarande ovant hur trevliga och pratglada alla är, och han frågade mig om jag jobbar haha.. JA, det gör jag och han visste inte vad au pair var så jag förklarade och sa att jag från Sverige osv. Då frågar han om jag har Volvo haha.. Han bjöd mig också på 30 cent för jag tog bara med mig en 50 lapp in och det blev 50,30$ haha.
Jag såg förresten en gul Beetle vid Philip's Place med svenska flaggan som reg.skylt :D Tror jag såg en Volvo en gång med en också! Sen finns det en del Volvo's som har en blå och gul flagglikande bakrund så stor det "Motorsports" elr ngt på på reg.skylten. Och SAAB bilarnas skylt står det ofta "Volvo Saab" på?

Yo yo, nu måste jag fortsätta packa väskan! Måste sova lite också tror jag.. Kmr förmodligen sova på planet sen också :) Älskar att flygaaaaaa :D Fast jag tror jag sitter vid gången där här gången ist för vid fönstret, men men :)

Talk to u latero


01/09/10

ÅÅÅÅH VAR ARG JAG BLIR!!! JAG HADE SKRIVIT ETT JÄTTELÅNGT INLÄGG SÅ STÄNGDES RUTAN BARA NER? sEG*EG*A*GeaG*'* haha seg? mohahaha

Jag har MASSA att berätta, så jag borde egentligen börjat med detta tidigare för jag glömmer alltid bort när jag väl skriver. Men jag hade inte så mkt tid innan! Det är typ 40 grader ute och september, hösten dröjer ett tag till.. Jag saknar att ha kläder på mig när jag går ut!! Låter sådär men serrilir då, man kan inte ha på sig NÅTT och även då är det olidligt.. *kLaGaR* hehehe

Vi träffade Ava på gymmet, fatta hur konstigt det är att träffa och känna igen människor när man är ute haha.. Hon berättade iaf att hon skaffar sig en utbytesstudent, elr ngt, från England som kmr om några dagar och stannar i 3 månader. Han är från England och är 18 år, Kelly tyckte hon var galen för hon har nämnligen bara döttrar själv och den äldsta är 15, varför skaffar hon en KILLE?! Hahahaha, jag tyckte mest bara det var roligt ;) Hon ville iaf ge honom mitt nummer så jag kan ta hand om honom när han kmr, HAHA :D Engelsman låter ju riktigt lovande.. Kanske borde köpa honom brun utan sol som välkomstpresent ;)

JAG SKA TILL SLÄKTEN IMORGOOOOOOOOOOOOOOON!!! Det hade jag totalt glömt bort när jag nätan gjorde planer med Libni förut haha.. Ops! Anni kör mig till flyget som går 10pm och jag kmr fram 12am, midnatt alltså. Audrey plockar upp mig där med sin gamla(jag vet inte om det är gammal men den låter gammel) Ford pickup och för att jag ska känna igen den så kmr hon ha svenska flaggan på passagerarsidan HAHAHAHA :D

Sist jag flög, till New York, och stod i kontrollen och visade mina ID-handligarna för kvinnan sa hon "You're 20?!" i världens pipröst. Jag sa ja lite förvirrad men tänkte inte så mtk mer på det. Men när jag skulle hem och tog planet från La Guardia så var det ingen kö så jag bad killen vänta lite så jag kunde ta upp mitt pass(vilket jag inte ens hade haha, jag hade en kopia..), och han säger att jag inte behöver visa mitt pass?
Jag- "vaa?"
Han - "You're under 18 and then u dont need to show your pass"
Jag - "Haha noo, Im 20.."
Han - "REALLY?!" i falsett......
Jag - "Yeeeeeeeees..........."
Och bara för det behövde han hämta en annan snubbe som skulle konformera(?) mina papper...
Han - "Girl you're way to honest, u should have just told me u were under 18 and u'd be through by now :D"
JAHA JA, nu ska man ljuga för kontrollen på flygplatser och tydligen ser man könsomogen ut, GÖTT x)





Hittade svenskt godis på The Fresh Market ;) Som också luktade som ICA :')
Nu kom ligan, got to run!! :*


Shake what yo mama gave ya!

Halloo Schweden!

Jag hann inte skriva imorse för efter ungarna drog till skolan började jag packa deras grejer och sortera byxor samt stryka. Jag är hemmafru nr. 2 i huset! Sen frågade Kelly om jag ville följa med på Ballene och jag sa nej för att jag ska på Zumba idag, men sen ångrade jag mig och följde med ändå och det ångrar jag INTE :D Så djävulskt kul!! Och svårt hahaha, jag har ingen balans överhuvudtaget men intruktören tyckte jag var duktig och fråga vart jag kom ifrån? Haha jag sa Sverige och hon älskar språk, hon är en/har en? "free spirit", så Kelly sa att jag skulle lära henne hur man säger rumpa haha ;) Det är inte många här som fixar att rulla r:en men hon hade inga problem med det alls. RRRROMPA!
Hon sa till alla att adda henne på facebook så jag får väl göra det nångång ;) Jag ska definitivt tillbaka! Ballene är förresten det där med bollen, jag kmr vara öm imorgon...
Jag ska iväg om en kvart igen för då är det Zumba! Zumba är inte så ansträngande strykmässigt, mest svett och flås och skaka allt man äger haha, skitkul är det iaf :)


Jag bäddar sängen varje dag ;)


Här ser ni mina definerade muskler och mina racerbyxor.. ;D


Run Forest, RUUN!

Tro fasen jag gjorde allt jag skulle gjort idag! Förutom att sola, men solen försvinner inte än på ett tag här ;) Det är poliser överallt här förresten, för skolan har börjat och vägarna utanför skolan har en annan hastighet då, precis som hemma! Jag är skiträdd, hur obekvämt som helst med massa poliser överallt även om man håller hastigheten och polisen här är så jäkla otrevlig..

Det finns en rolig typ på banken, han pratar som han är gay och han känner en kvinna från Sverige som bor här! Han fick hjälpa kvinnan som hjälpte mig idag.. För egentligen måste jag ha ett amerikanskt ID för att växla checkar och sist jag var där var det han som gjorde det. Paktet till Tyskland kostade för övrigt bara 10$?! Visserligen var det lätt men det var inte så litet. Kanske ska börja skicka hem grejer ;D

Jag sprang 5,6km idag!!!!! På 33min. 7 varv. 3,5 miles. Hur gött som helst och vanligtvis är jag slutkörd efter 4km, men nu när luftfuktigheten och värmen gått ner lite är det mkt lättare :) Det sprang förbi en man som luktade HIMMEL. Skojar inte hahhaha, jag ville helst bara springa honom i hälarna, men han höll lite för högt tempo för mig.. För annars hade jag ju gjort det ;)



Klockan är för mkt, måste sova nu och min kudde är så skööön :D Skriver imorgon bitti igen!
Godnatt :)


RSS 2.0