Sista dagen på året

Gott nytt år allesammans :) Kan ni fatta att det är årets sista dag idag? Helt galet. Här händer det inte mkt, fyrverkerier har dom bara i New York och Chicago typ. Men Anni, jag och hennes kompisar från Tyskland ska ut och äta middag och sen tillbaka till henne och äta godis och skåla vid tolvslaget typ. Skålar förmodligen lite innan också hehe ;) Men jag ska jobba klockan 10 imorgon så världens röj blir det inte. En av tjejerna är inte jätteduktig på engelska så dom pratar ganska mkt tyska vilket inte är jätte roligt för mig såklart men jag hoppas hon försöker mer ikväll. Vi kmr nog se live från New York på tv:n ikväll också. Jag ser mest fram emot kvällens efterrätt :D Haha. Så det blir en lugn kväll, vi ska klä upp oss iaf och det är alltid kul :)
Jag köpte skor igår som jag ville ha idag. Kul att dom är helt omöjliga att gå i, kan inte slappna av nånstans och jag FATTAR INTE hur folk kan gå i högklackat som dom går i sneakers?! Orättvist. Men jag ska öva. Får se om jag vågar ha dom ikväll..

Jag luktar jättemkt svett för övrigt, min deo är slut och den jag tog med mig från Sverige funkar uppenbarligen inte.. Ville bara ni skulle veta det..



Golfbanan bakom området



Husen där inne är ju lagom nådiga


Måste gå nu, gott nytt år hörrni :)

Puss :*

Lite "snabba" bilduppdateringar

Ursäkta det oplanerade upphållet. Jag har inte haft så mkt tid elr lust nu när kidsen har lov.
Vi har iaf haft ett par mysiga dagar i snön och varit väldigt mkt utomhus på upptäcktsfärder, jag gillart! Men nu känner jag att jag inte tränat på 2 veckor och min energi börjar försvinna i smyg. Gillar inte det alls och känner mig som en gammel pensionär. Inte okej i min ålder.
Vi har också spelat massa Monopol och Life. Kidsen fick massa spel i julklapp. Dom fick också elskotrar och Aaron har skaffat en för vuxna också och den tog han hem idag så vi har kört runt massa ;) Hahaha, känner mig som vakten i mallet som jämt kör runt med en liten elplatta som han står på med hjälm huvudet.


HAHA, var lite trötter efter julfirandet..

Gjorde snöänglar :)


Älskar min nya kamera och SNÖ med blå himmel. Carolina blue ;)

Men måste sova nu, klockan är mkt och imorgon är det nyårsafton! Jättekonsigt.
Godnatt :*

Heart me


Juldagen

Nu är det jul


Jag hade svenska fiskar på alla mina paket i julstrumpan :)


Inatt kom snön :)

Jag är lycklig!

Julklappar -Julstrumpa, svenska kakor, nagellack, tröja, två pyjamasbyxor, 4 par varma strumpor, Proactiv hudvårdsset, chokladask

Mer julklappar - 2011 kalender, två tjocktröjor, hello kitty notepads, massa svenska fiskar, örhängen, kakgörargrej och en 90min massage terapi ;)

Okej jag låter väl inte jätte entusiastisk, skyller på att jag är lite hängig pga förkylning. Men jag är väldigt glad :) Alla kläder är från GAP utom 2, de prickiga brallorna och den vita tröjan. Men den vita tröjan är från American Eagle Outfitters ist! Dom är väldigt generösa och jag har tackat och kramat om dom. Det var mer än vad jag väntat mig och pappan sa att dom gillar att göra oväntade saker haha. När jag öppnade den vita tröjan så sa jag att jag kmr se ut som ett lamm varpå mamman säger att jag är ju en i familjen nu :) Dom heter Lamb i efternamn för er som inte visste.

Kelly hade köpt ett set med 4 kortspel i och ett av spelen är "Old Maid" (Svarte Petter) och det spelade Kelly, Lexi och jag igår. När jag skulle dra ett kort från Kelly säger hon "not that card!!" helt oväntat och jag skrek och hoppa till -.- Som hon skrattade! Och hon fortsatte och ryckte och sånt nästa ggrna och jag hoppa till ändå haha..


Det är massa snö ute nu och det har snöat hela morgonen :) Känns som hemma nu när jag sitter och letar nyårsklänningar också. Fast jag ska nog åka och plocka upp Anni och åka till ett köpcentrum ist. Men måste spara för hennes vänner hemifrån kmr imorgon och vi ska åka till Concord Mills, köra go kart och åka skridskor :)

GOD JUL

God Jul där hemma :)

Jag mår inte tipp topp här men det funkar! Jag är snuvig och har ont i halsen. Fast inte så ont idag som igår, den är mest tjock och den kliar.
Jag vaknade 4.10 imorse utav ett gud jul sms av titti, man tackar ;) Sen 4.50 vaknar jag va Jake som skriker mitt namn jättehögt så jag springer in på hans rum och undrar vad som är fel, "can you snuggle with me pleeease?" -.- här trodde man det var blod allvar så vill han kramas haha. Jag hade gjort det om det inte var så att han är lika aktiv i sömnen som han är vaken, han kan aldrig vara stilla.

Jag känner inte riktigt att det är julafton, såklart. Ingen rödbetssallad. Men jag ska korka upp glöggen ikväll och äta pepparkakor med Anni :) Och igår satt jag på golvet och slog in julklappar! Jag är nöjd med vad jag hittade till barnen och ganska nöjd med vad jag hittade till föräldrarna. Lexi ska få Taylor Swifts nya cd och en bok där man gör fingeravtryck i med olika färger och sånt, svårt att förklara men den var jättesöt! Jake ska få Alvin and the Chipmunks cd och ett set som heter "Eco Sciene toys". Tanken är att man ska ta grejer ifrån sin återvinning och med saker från det här kittet kan man bygga olika saker! Och han älskar att vara i verkstaden och ta isär grejer och bygga nytt osv så det blir nog bra serrni :)

Emilia och jag försökte se på Kalle Anka, men det får vi inte! Inte i utlandet.. Så nu missade jag Kalle :(


Förre julen på Rörtången :)

Är ledig till halv tolv så tänkte passa på att duscha! Puss

Goder afton

Jag sitter i min säng(man har ju WIFI) och åt precis upp min lilla schweizernöt. Så jäkla gott det är att bita av bitarna ist för att bryta av dom haha :)

Jag har berättat lite om hur vi firar julen och att vi ställer ut gröt till vår hustomte på julaftonskvällen. Gissa vad dom ger tomten här? Chocolate chip cookies såklart! DOM ÄR ANLEDNINGEN TILL VARFÖR TOMTEN ÄR TJOCKIS!! För alla amerikanare tvingar i honom KAKOR? Stackarn känner sig säkert så tvingad att äta alla också för han är ju så snäll. Stackars tjocka tomten..
Så idag bakade jag chocolate chip cookies för tomten :D Haha! Kelly och Lexi var och handlade idag också och dom hittade svenska kakor på Trader Joes. Pepparkakor som kidsen och jag dekorerade sen :) Annars har vi inte gjort många knop idag. Vi åt en av mina favoritmiddagar, jag har faktiskt inte många här och när dom frågade vilken min var kom jag inte riktigt på nån. Men denna gillar jag :) Kalkon och ananasmackor haha. Låter lite konstigt kanske men det är hur gott som helst!

Aaron gav mig en tidig julklapp, en långärmad t-shirt med hans klubbnamn på ;) "Charlotte Indoor Tennis Club". Det börjar nån turnering imorgon där så turnering står på ryggen. Och jag satt i soffan idag med datorn och svarade på ett mail till den nya au pairen när han säger att jag inte ska säga till henne att jag har trådlöst xD För det trådlösa internet måste man förtjäna förstår ni ;) HAHA, han är så knäpp ibland.
Berättade jag förresten att han skrämde skiten ur mig i tisdagskväll? Jag var på Lexis rum och städade elr ngt med ryggen mot dörren och när jag vänder mig om hoppar han in och skrämmer mig så jag, SOM VANLIGT, slängde mig på golvet?! RAKT PÅ MIN ARM.
Hatar att jag alltid ska slänga mig, fattar inte vad det ska vara för reflex?


Min julgran och snögubbe :)

Hehe

Its a Swedish house party!


Godnatt :*

Planerar

Just nu sitter vi på Starbucks med datorerna och planerar den berömda Bahamas resan! Jag är så trött på detta nu haha. Men nu, igen, så tror vi att vi har hittat ngt och vi åker nog i februari.

Min värdpappa är fortfarande lika omtänksam och han brukar alltid retas med mig och berätta alla saker dom ska göra elr gjort när jag är borta, men idag berättade han att dom ska ta med mig på zip lining och vi ska till en liten stad här inärheten som är upplyst med julbelysning. Man måste betala för att komma in så det är tydligen rätt häftigt :P

Idag fixade han trådlöst internet på min dator och sa att jag kunde sitta nere nu ist för på mitt rum hela tiden om jag ville. Så jag kopplade in min dator emellan deras i deras kontor hahaha ;D Satte där och surfa lite ;) Han berättade att jag var den första au pairen som fått komma ner såhär och ha trådlöst. Sen berättade Kelly att jag var den första au pairen som fått en julstrumpa med mitt namn på också.
Dom är så fina emot mig och jag uppskattar det så mkt. Men hela situationen är fortfarande konstigt, för efter mig kmr det en ny och det blir likadant för henne. Så man känner sig inte jättespeciell ändå :P NE, nu ska jag inte vara sån. Jag vet att dom verkligen tycker om mig på riktigt och jag dom.

Jag är hemma nu förresten, starbucks stängde, och vi har tittat på filmer på barnen när dom var 3 och 4 hahaha. Så sjukt jobbigt söta :D

Men men men, klockan är jättemkt, halv tolv...... Så måste verkligen sova :)

Puss puss puss

Flyttbar

Nu har vi trådlöst internet :D Så jäkla gött. Nu slipper jag sitta på sängen hela tiden och känna mig isolerad, vilket var grejen lite så nu kan jag umgås även om jag vill sitta vid datorn. Umgås och umgås, men ni förstår :)

Kidsen har en kompis över idag och just nu är dom ute med mamman och äter lunch, dom kmr nog strax. Jag slog in deras julklappar och jag själv ätit lunch, hade ingen lust att följa med ut för jag behöver duscha.. Här bryr man sig inte om hur man ser ut på jobbet vettni, man ska man ut är det en annan femma.

Nu när vi har trådlöst sitter jag i deras kontor med pappan med min dator hahaha. Han frågade mig idag igen om jag fortfarande har hemlängtan :P Vilket jag har men det är inte så farligt, speciellt inte när jag är med barnen. Dom vill inte att jag ska ha hemlängtan. Men det går nog över snart :) Så länge jag inte tänker på all snö hemma och rödbetssallad...

Min värdpappa har väldigt många hobbies. Och han har en hel verkstad här i huset med maskiner. Det är skitkkul när han försöker förklara vad det är han sysslar med och han ser oftast jätte exhalterad och nördigt ut xD Just nu visar han mig hur han skär metall i ett program i datorn, han programerar in bokstäver som han sen ska skära ut på sin maskin här. Haha ni hör ju :D För mkt fritid..

Nu kom kidsen igen, måste gå :)

Lite hemlängtan

Det är lite jobbigt nu när det är jul, och det är väl inte så konstigt. Jag har dock inte tänkt på att jag kanske skulle få hemlängtan bara för att det är jul, men jag har hemlängtan. När jag satt på planet upp i torsdags kände jag bara att planet går åt fel håll. Jag ville inte vara kvar i detta falska land med alla konstgjorda lampor och fattiga prylar.

Det känns så fel att vara hemifrån under den tiden som alla samlas för att ge av sin kärlek till sina nära och kära.

När jag kom hem igår var bara min värdpappa vaken. Han frågade mig hur min resa varit och vi satt uppe en stund och pratade. Han sa att dom var glada att jag var hemma igen och att kidsen har saknat mig.

Imorse efter frukost ropade han in mig i köket och frågade hur det kändes att komma tillbaka hit, om det kändes som att komma hem elr inte. Jag sa att det känns inte så mkt påväg tillbaka, men när man väl är innanför dörren känns det som att vara hemma igen. Speciellt den här gången för dom har skaffat en julstrumpa till mig med mitt namn på. Jag blev så himla rörd för det känns verkligen som att dom bryr sig då och tycker om att ha mig i familjen, en stor tröst när man har hemlängtan.
Jag berättade för honom att jag har lite hemlängtan nu också men att det var väl att vänta sig vid jul. Och jag sa det där med att det känns så fel att vara här ist för med min familj hemma. Men så läste jag mormor och morfars julkort där dom skrivit att jag ska ta vara på olikheterna och det är väldigt sant. Jag har inte jättemkt hemlängtan, men det känns ibland. Min värdpappa har iaf varit jättesnäll idag och sagt flera ggr att det är skönt att ha mig hemma igen och han sa t.o.m "but you know we love you" elr ngt sånt när jag berättade om min hemlängtan.

Det har varit en ganska underlig dag, han har brytt sig mer än vanligt och kidsen har varit helt underbara hela dagen :) Inte för att det är tvärtom vanligtvis, men ni förstår. Så det är jätteskönt att vara HEMMA igen och det är en helt underbar känsla att känna så. Känna känns känner BLABLA :D Jag är en känslomänniska så det skriker om det, men nån ska väl vara det med. Jasmine och jag kan stå för den största delen utan problem..

Jasmine fick förresten sin julklapp av mig igår och öppnade den idag hahaha, hon är så värd den :) Den är så HON.
Hon är det finaste någon kan få

Sista dagen på semestern

Ohja vad jag är taggad på att höra klockan ringa varje morgon igen...

Det blev en snabb julmiddag för mig i lördags hos grannarna. Audrey körde mig till stationen och jag åkte buss till Boston. BUSS! Jag har inte åkt buss sen jag var i New York och tog shuffeln från flygplatsen till Time Square i augusti. Åker aldrig buss längre och jag åkte det flera dagar i veckan hemma, saknar kollektivtrafiken. Kanske inte så mkt när alla bussar är försenade pga snö elr den lokalbussen hemma som ALLTID var minst 10min sen, alltid verkligen.
Iaf så när jag kom fram till South Station i Boston tog jag tunnelbanan till Downtown Crossing och gick raka vägen till H&M :D Haha. Kändes precis som hemma och jag har glömt bort hur HEMSKT det är att shoppa på vintern xD Hahaha, hade tjockvinterjacka och tung väska på mig och gå i en varm och knökad affär då är inte det roligaste. Men jag var där en stund och provade lite plagg när Josefin(Svärdet) ringde och sa att dom var där. Jag hittade en topp och en mössa. Likadan mössa som jag har hemma fast en annan BLÅ färg hahaha... Jaja :D Köpte en likadan till Anni också fast en rosa. Men hm.. Efter att dom kom gick vi till Quincy Market som ligger i Faneuil Hall. Tror jag fick till det rätt. "Dom" är förresten Josefin och Ida, en annan svensk skåning. Det var lite svårt för mig att förstå dom i början, men sen blev jag mer van vid svensk/danskan ;)
Vi gick runt i affärer och runt marknaden, elr vad man ska kalla det, och jag köpte en t-shirt och Ida köpte en tjocktröja till far sin, keps till brorsan och mössa till sig. Sen åt vi middag och jag skrattade ihjäl mig när min mat kom. Jag beställde en "BLT Wedge Sallad" vilket är bacon, tomatoes and lettuce(sallad) och ut kom det här:


HUR skulle jag äta det där hade dom tänkt? Så när servitrisen kom tillbaka så sa jag inte kunde äta det där och sa: "Its just, weird.." Hahaha jag visste inte jag vad skulle säga men jag fick en caesarsallad ist sen hehe. Allting trillade ju för fasen AV så fort jag rörde den och kallar dom det där bacon? LOL, det är ju en smula.

Vi var och tittade på julgranen också, som är ENORM.


Lite andra bilder från Boston

På South Station


Där nere är Quincy Market





Frågan är vad hunden gör?




Skönsång i tunnelbanan


Ska åka till Walmart och skriva ut lite bilder till Audrey nu. Ni får se resten en annan gång :)

Puss!

BOSTON BABY

Om en kvart elr så går vi över till grannen som har julfest sen 2.25 tar jag bussen till Boston och träffar Svärdet :D

Jag har lagat risgrynsgröt hela morgonen och imorgon gör vi den till ris a la malta :D Så galet gooooott! Vi har massa svensk mat och jag är så taggad för köttbullarna hahaha och janssons frestelse!!!

Men måste gå nu, har lite bråttom. Kmr hem imorgonkväll er tid för jag sover över hos Josefin i Boston och sen möter jag släkten halv tolv på förmiddagen för att se showen! Sen kmr jag tillbaka hit :)


Där sitter dom små liven och ska strax hela vägen till Tyskland :D

PUSS!!!!!!


Bakar igen

HEEEEEEEEJ!

Jag lever allt har gått bra flygresan var kanoners(förutom lite sentimentalhet från min sida och jag längtade hem till Sverige) men jag har inte kunnat logga in på min blogg föräns nu. Kunde inteh itta stället där man loggade in och tydligen var jag inte ensam om det, gött.

Idag har vi bara tagit det lugnt och jag har fått sova ut, till halv tio hehe. Vi har varit på Crown Bakery igen och köpte vört bröd(!!!), bulllimpa och jag köpte en 100g schweizernöt för 5 dollar?! XD HAHA! Jag ville bara ha en här och gnaga på för jag har ju 3 elr 4 200g hemma.
Vi har bakat mandelkaka, chokladkrämpaj(?) och kanel/vaniljbullar :D Jag stod för bullarna och visade hur man skulle göra och blabla hahaha, kände mig proffsig ;) Kände mig inte lika proffsig när jag brände alla.... Plus att dom är jättesmå för vi delade upp den lilla degen på tre så alla kunde knåda.
Nu har vi precis ätit middag och ska strax iväg till krykan och se på julkörer med bjällror :D Haha, kameran är med!


KLIPP TE ME

Laddar inför att gå till frisören. Så jäkla dyrt är det, plus att man måste tippa! Men jag saknar att gå till frisören och känner att jag vill unna mig detta, men ser jag förjävlig ut sen så kmr jag fasen vara arg haha. Jag har en bild på hur jag vill ha det så vi får se! Och vi pratade lite om det när jag var där, om hon nu kmr ihåg. Men jag är VÄLDIGT tydligen med att det inte får bli för ljust.

Håll hårt i tummen din för mig nu!

Sen ska jag spendera resten av dagen med att packa typ hehe. Flyger ikväll :D

Det finns tid till försoning innan dagen har tagit slut

Jag var ensam med barnen idag, jag lagade middag, duschade dom, gjorde läxor och allt! Jag klarar detta SJÄLV. Helt galet vad det här jobbet gör en mammig. Kära nån då... HAHA, Nasse :D Nasse_91 som Jasmine hette på lunarstorm en gång i tiden och fick frågor om hon var nasist. JOVISST.

När vi var på bio för ett tagsen blev jag kär. Titta ba:

Hehehe, kände mig som den rätta med mina matchande skor.

Här har ni en video som jag spelade in påväg hem från bakdagen i Davidson. Eftersom jag körde samtidigt så visste jag inte riktigt vad jag filmade men jag ville försöka ge er en bild på hur det ser ut här och ni får ju också se motorvägen med lite ramper! Ska försöka filma en annan ramp som jag kör rätt ofta, den är lite mer rolig än denna :P Hoppas det är till nån glädje iaf.


Det här fördriver jag tiden med dessa dagar:

PUSSEEEEEEEEEEEEEEEL

Och såhär ska det se ut när det är klart:

Jag är grym måste jag bara säga, har en sån talang för pussel så det inte är klokt! ;) Är det inget att skryta med? .... Och jag har varenda bit organiserad, typ. Vilken nörd jag är :S


Nu ska jag sova! Skit tröööööött och jag har inte packat inför imorgon, plus att jag ska till frisören imorgon!!!!? NERVÖÖÖÖÖS!!!!! Tänk om hon sabbar mitt hår och jag kmr se som en platina blondin näääääääääääe. :( Jag kmr säkert glömma bort att jag ska dit hahaha, skulle inte förvåna mig :D
Godnatt :*

Oj oj oj

Här lirar man inte serrni! Men här är jag, PANK. På ngt sätt lyckades jag köpa upp alla mina pengar från förra veckan plus lite till så dom drog massa pengar för denna veckan nu -.- Ops.

Jag ska flyga på torsdag igen :D Är taggad!!!


Så här ser vädret ut, tror inte jag har sett is på en gren förut som beskrivning av vädret. Iaf inte här ;) Men joho då! Vi har det kyligt vi med. Men jag har svårt att tro att det är jultider, har ingen som helst julkänsla :( Kanske får det i helgen hos släkten :) Audrey sa att vi ska ha julmiddag på söndag :D Hoppas den är goooooood.

Ja vad mer? Vet inte, är lite trött. Ska sova. Godnatt.


Hehehehehehhe så känslokall man kan va. GOOOOOOODNAAAAAAAAAATT MIN KÄRA SKATT :*


13 december (+ del 2)

Tjatjaaaaaaaaa

Jag sitter i sängen och grejar med jackan som jag ska skicka tillbaka och helt plötsligt börjar jag blöda näsblod? JÄTTEMKT :S Jag har inte gjort det på flera år, förutom det lilla på planet till detta gigantiska land(då fick man lite panik hörrni, dåligt tecken). Men det bara rann den här gången och rakt in i mun och in i andra näsborren :(
Så nu sitter jag här med en näsduk i nosen och det kliar så stört mkt?! Hahaha, vill bara in och klia tillbaka men då kmr jag väl förblöda..

Idag ska jag skicka massa paket världen över och handla mat! Jag åker upp till Audrey på torsdag och jag har ingen jacka. HAHA, det är så typiskt mig :/ Men eftersom det blev ngt konstigt när jag beställde skorna och dom inte har kommit så får jag köpa dom på Nordstorms ist i veckan. Och Kelly sa att jag kan få låna en jacka utav henne :) Jag är inte bra på att låna andras kläder dock, känner mig obekäm och att plagget inte är gjord för min kropp haha..

Jag försöker hitta mitt svenska simkort. Varenda gång jag vill ha det så hittar jag det inte och när jag väl hittar det tänker jag alltid att jag ska lägga det där jag kmr hitta det. Jag hittar det inte. Jag har mitt första amerikanska nummer i min svenska telefon och det är ju totalt onödigt. Det numret funkar ändå inte så jag har tänkt sätta in mitt svenska igen men det har inte blivit av. Så nu måste jag hitta mitt svenska sim för jag tror det är dags att fylla på det med pengar också så jag inte förlorar mitt nummer, det vill jag inte!
Här har man förresten inte simkort, för er som inte visste det. Om man ska jämföra det med hemma så är det som att om du väljer mellan Telia elr Telenor och dom har olika telefoner(som hemma) bara det att Telenor elr Telia är inbyggt i telefonen. Det finns inget att byta ut, förutom hela telefonen. Jag tror jag förklarade det rätt nu, vem vet :D


Anni och jag i lördags :)


Nåja


Lexi och jag tog cykeln och sparkcyklen till lekplatsen utanför området :) Det är en skola. Och jag vill så himla gärna visa er bilderna här som vi tog på oss på, men det får jag ju inte ;(

Grym som man är.


Vi var på yoga imorse och lärarn gick till mig flera ggr och sa att jag kunde göra det här och det här för jag var så flexibel :P Alltså jag är rätt rörlig, men i knäna där alla leder och muskler möts är jag så jobbigt stel! Det gör så oooooooont. Men min överkropp är väldigt, böjlig. HAHA känner mig som gummimannen utan ett manligt könsorgan -.-

Måste ta tag i dagen nu! Puss :*


Bilder från i fredags (del 1 haha)

Måste berätta innan jag glömmer! Efter julbordet åkte vi in till citY och gick runt lite. Var inne i Epic Center och bara står och glor när ett gäng killar i kostym passerar. Tittar lite försiktigt.. Jättestiliga var dom. Sen ser vi sista killen och bara NAAAAAAAAAE?! HAR JAG SETT NGT SNYGGARE I MITT LIVE LIV? INTE EN CHANS!!! Åh, vi blev som småbarn igen och alla vände på klacken och FÖLJDE EFTER?! HAHAHAHHA, undrar om vi ens fattade vad vi gjorde.. Alltså han var så vacker :) Och ALLA tyckte det, vi blev helt till oss. Kmr aldrig glömma denna otroligt vackra man :')
Det var förresten hockeylaget som passerade oss och vi hittade dom inte igen.


Enjoyer för full rulle

Hehe götti göttgött

Kände mig lite exotisk

Emilia goes Clown

Hannah goes Nyckelpiga

Jag FÖRSÖKER få bra bilder på staden iaf haha

Jag köpte glögg :D

Anni och jaaag :D


Oooooorkar inte vill sova nu, tar sån tid att ladda upp bilder ju -.-


Godnatt :*

Min säng

Okej, det är allmänt känt. Min säng är känsligt område. Min värdpappa kom upp på mitt rum, tittade på mig, gick mot min säng, satte sig ner på den, SEN LA HAN SIG NER OCH GNUGGA IN SIG?!!!!!!!! Så skrek jag och kastade en kudde på honom så började han skratta och gick ut.......

NU ÄR DET KRIG!!!!!!!



Tur att jag iaf är snygg i håret.


Julbord

Hej hej hej

Det blev minst sagt ett minne för livet igår haha, ett litet ett ;) När Anni och jag satt i bilen påväg till IKEA ringer Emilia helt depp och säger att det är slutsålt?! Det finns inte en chans att vi kmr in och det är knökat!! :( Då blir jag såklart också depp (och arg, man är väl sig själv) men vi åkte dit ändå, om jag så skulle smita in så SKULLE jag IN!
När Anni och jag kmr dit ringer jag Emilia och då är dom inne?! Då har dom sett tillräckligt ledsna ut så nån svagis i IKEA-personalen släppte in dom. När vi kom så stod där ett luciatåg också och sjöng svenska julsånger :D Det var väldigt mkt svenskar där. Men Anni och jag stod fortfarande på utsidan och vi gick fram till dom som tog emot biljetter och sa jätteledsna att vi inte visste att man skulle ha biljett för att komma in. Dom sa att det fanns tyvärr inget dom kunde göra åt det och att dom redan var över fullsatt. Vad gör man då? Proffs som man är. Jag började gråta :D Hahaha! Jag visste att jag kunde så jag körde på och ena tjejen blev helt förkrossad hehe. Anni sa också att jag är svensk och dom gick och hämtade sin manager, som var engelsman?, och han sa samma sak som dom sa från början. Men vi gick inte utan vi stod där och jag började gråta ännu mer och tjejen kom med en lunchlåda med rödbetssallad åt mig xD Och bara för det började jag storlipa på riktigt och Anni kramade om mig så jag kunde inte sluta hahaha. Kände mig jättetöntig :D Men fick det in oss? KLART DET GJORDE!!! Tillslut kom dom och sa att vi kunde få köpa biljetter och få ett band i smyg och gå in :D Hehe


MMMMMMMMMMMMMMMMMMums!!! Fast ni ser ju rosabetssalladen. BESVIKEN! Och ingen prinskrov hade dom heller....

Glööööögg!

Dom hade ägg

Och svenskar och lussekatter :D Jenny och jag :)

Har fler bilder men inte tid just nu! Visar mer ikväll kanske :) Fast det ska jag väl inte säga för då lär det väl ta en månad innan bilderna kmr upp -.- Jaja, nångång får ni se dom iaf :D Och filmer från förr..


PUSS :*


KLANTARSEL

Först glömde jag ungarnas vattenflaskor imorse, Jake blev jättesur i bilen. Sen nu ser jag att jag glömt deras papper med extraord och kontrakt på att dom gjort sina läxor denna veckan!!! Jag blir så arg på mig själv för jag gör inte så mkt så att jag har en ursäkt för att glömma dom och skolan är så viktig här. Det är andra gången jag glömmer de papprerna. Förhoppningsvis får dom alla rätt på stavningen, vilket jag tror att dom får, och det är det inte lika farligt. MEN ÄNDÅ. Orkar inte :(

Måste göra mig iordning lite mer nu inför julbordet ikväll. Anni slutar klockan 6pm och då kör hon hit så tar vi min bil upp. IKEA ligger ungefär 20-25min härifrån. Jag har köpt ännu en julklapp idag till nån där hemma! Nu måste jag bara skicka allt också. Ska försöka göra det på måndag när posten har öppet igen. Förresten så ska jag lämna tillbaka jackan, jag är inte kär i den.

Lite andra bilder från idag


Störtomöjligt att få en bra bild på den staden.. Jag filmade också så ni kmr få se det, nångång hehe.

Vi har is ;) Från fontänen haha..

Man måste ju digga bootsen ;) Pappan och båda kidsen har dom. Lexis har rosa leopardmönster på..

Ser ju redigt sportig ut i mina löparskor




Julebak i stugan!

Idag åkte jag upp till Emilia och Elin för att ha bakdag :) Vi bakade pepparkakor, lussekatter och CHOKLADbullar. Tydligen är det så att i Elins familj så får man inte baka kanelbullar haha :D Tack vare Elin klarade vi oss igenom detta bak utan misslyckanden. Hon har lagat mat och bakat hela sitt liv och på söndagar hade dom alltid bakdag! ORÄTTVIST! Och ja, hon kmr från Norrland ;) Hahaha


Jag tankade innan jag åkte upp och ser den här bilen. Skrattade så jag dog för hon som kör har samma färg på jackan, mössan och stövlarna -.- Som hon har på bilen alltså.

Emilia bakar kaaakor

Kung på lussekatten då va, va ska man säg..


Mästerkocken!

Vi hade skumtomtar från Malaco :)

Vi lyssnade på bra musik...... hehe :D




Lussekatter :D Elins perfekta, min mjöliga och Emilias kattunge.


Chokladbullar :D

När vi var klara och Elin började jobba så åkte Emilia och jag och käka lunch.


Jag åt detta, korv med börd med chili och lök på :D Jättegott faktiskt men jag började skratta när jag såg det, inte vad jag förväntade mig direkt och det ser ut som köttfärssås.. Potatis sallad och kålsallad? Cole slaw. Och den ofrånkommliga pickeln. Blä

Emilia åt ärtsoppa.... HAHA :D Ser asäckligt ju ut :D


Jaja, det var trevligt iaf :) Och tydligen finns det massa svenskor uppe hos dom och på lördag har dom luciafirande! Jag är avis. Men jag ska jobba. Får sitta hemma och sura i chipspåsen ;)
Ska ju på julbord på IKEA imorgon iaf :D TAGGAD FÖR DOM HAR RÖDBETSSALLAD OCH PRINSKORV OCH GLÖGG!!!! MMMMMMUMS

Puss

La la land

Jag var väldigt upptagen igår! Var ute hela dagen och somnade tidigt eftersom jag bara sov 4 timmar hehe. Men min jacka kom igår och jag tog äntligen tag i mig och köpte UGGs, plus en liten hårmask :)

Jag köpte också min första julklapp igår! Någon i Sveriges skog har varit himla snäll iår ;) Bara det att julklappen inte får plast i mina kuvert så jag måste köpa nya hehe.



Jag har gått upp 3 kilo här och jag tror bestämt att allt lagt sig på mina ben -.-

Vad tycker ni? Den känns lite konstig, inget jag vanligtvis har på mig. Men jag gillar den lite. Den ser lite bred/stor ut framtill. Beslutsångest, IGEN :D Och den är inte jättetjock så det är väl ingen vinterjacka direkt, men ändå gillar jag den! Jag behöver hjääääääääääääääääälp



All I want for christmas is...

... YOU:

and YOU:


Med en paradis ask blir julen som vanligt ;) Elr tre askar är väl ännu mer vanligt för oss -.- hahaha

I'll come back when you call me

Hej :)

Idag vaknade jag klockan 8 på morgonen av att Lexi spelade Taylor Swift på högsta volym. På söndagar är dom mina småsyskon och jag gick upp och sänkte volymen "JAG FÖRSÖKER SOVA?!" och gick och la mig igen hahaha. Jag vaknade igen klockan 11 och satte mig vid datorn till klockan kvart i två, då gick jag ner och åt frukost ;) Efter frukost satte jag mig i storarummet med Aaron och Kelly och la pussel haha. Kidsen, Kelly och jag började på ett 500-bitars pussel igår och dom fortsatte idag och jag joinade. Så mkt tycker jag om att umgås med min familj, men sen gillar jag ju att pussla väldigt mkt också, cool som jag är :) Jag frågar alltid Lexi om det är pussel-dag idag hehe. Minns alla ggr jag satt och pusslade med Rolf, kan sitta i flera timmar. Igår började vi vid 2-tiden och jag satt där till klockan halv 5 fastän jag slutar vid 3. Antar att jag gillar att pussla för man måste se detaljerna osv.

Jag satt där med dom till klockan 3 och klockan 3 skulle jag möta tjejerna på Panera Bread så jag blev lite sen haha xD Vi satt där och letade resor och vi tror att vi har hittat en!!! HOPPAS!! Problemet är bara att det är i Mexico och maten där är ju inte känd för att vara bra, och ingen har väl lust att spendera sin semester magsjuk.. Så vi får se.
UPDATE: Okej det blir inte Mexico haha. Denna var en vecka och en av tjejerna kan antagligen inte ta ledigt 5 dagar i rad så vi får hitta på ngt annat ;) Torsdagkväll till tisdagkväll i Karibien får det väl bli, i värsta fall...... Hehe.

Sen drog vi till South Park Mall och kikade lite.

Så här trevliga är affärerna här hehe. Sjukt snygga killar jobbar där med ;)


Sarina och Katharina :D Detta är också inne i Abercrombie & Fitch, väldigt speciell affäre. Jättemörk, skithög musik och man känner parfymen 20m utanför buktiken haha. Men det är en sjukt god parfym ;)

HAHA JAG DÖÖÖR! Tomten tog kort med utklädda hundar?! Dom stod och KÖA?! MEN SERRILIR DÅÅÅÅÅ!!!!!?

Juhuuulgranen!

Det är här jag shoppar en vanlig dag dåra, men aaah



SOVA :D Godnattt din tjocka katt jag älskar mitt liv och alla underbara människor i mitt liv <3

3 DECEMBER

7 månader idag, kan ni fatta?! Jag fattar inte. Bara 5 månader kvar och vi letar resor för fullt till Bahamas/Karibien/Barbados och vi kanske kommer vara borta under Alla hjärtans dag hehe ;)


Jajaaaa, jag följer väl med dit dåra....... Om ni ska vara så tjatiga.......... Hehehe

Nu spelade jag in en video. Men den vill jag nog inte lägga upp för jag ser ut som en slusk :D Hehe. Man måste ju vara snygg i bloggvärlden förstår ni, utseendet är allt.

Jag vet inte vad jag ska skriiiiiiva längreee. Jag köpte en jacka igår! Den kommer om 10-14 dagar stod det? Elr vanligtvis tar det så lång tid så jag vet inte. Hoppas den är fin på iaf, såklart.

Jag måste nog äta lunch. Klockan är kvart i 1. Här bantar vi inte serru!

Hej hå, hej hå
Jag till jag köket gå
Till


...

Teresas farwell-party

Här kmr lite bilder och videos ifrån helgen :)


bIRDy



DO YOU REMEMBER? Jag lär Anni min kamera..

Serrilirarna!



Hahahaha klockiz :')

Christian ser ut som full gammal indian :D



Förklarade för Anni hur man spelar in med min kamera, igen....

"MEN DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR SÄGER JAG JUUUUU!" Hehehehe

Ser ut som vi alla har kul, på vårt sätt.





SVENSKT



Såååå, det var det!


Titta vem som kom upp och hälsade på :D Hör till ovanligheten, tror det är tredje gången han tagit sig upp hit självmant sen jag vart här..


Måste gå, kidsen behöver svensk uppmärksamhet

Truly madly deeply

Truly är här. Det är en alf som kmr runt 1 december och sitter i huset för att hålla koll på oss. Så vi sköter oss! Under natten åker han hem till tomten och rapporterar och om man rör honom så får man aska i julstrumpan och i presenterna! Han förlorar all sin magi om man rör honom. Just nu sitter han i granen och vi har gett honom popcorn och cherrios till frukost ;)

Jag bakade kakor igår när Aaron ropade på mig att komma "Hannah, I've got something to show you and you're not gonna like it!" Så visade han mig "my competition", alltså tre tjejer från Sverige som vill bli au pairer. "One of these is gonna snuggle with your kids!" :( Även om jag blir väldigt ledsen av tanken att lämna min nya familj och mina favoritbarn så är det sjukt spännande att få välja en ny au pair för dom :D Haha.. Han frågade vad jag anser att den nya tjejen ska ha för egenskap som inte jag har, och jag svarade att hon kan ju gärna få kunna laga mat ;) Och att hon måste vara tuff med! Jake behöver någon som är tuffare än vad jag är mentalt för han kan vara riktigt jobbig att ha att göra med. Han är väldigt smart och vet ofta hur han kan komma undan med saker. Tro inte nu att jag är världens push-over, för det är jag inte. Men ni fattar om ni träffade honom, han är rätt svår ibland och argumenterar ngt så otroligt! Och det är på nivån "Thats green, Jake" "NO, its blue!!" Hehe :) Plus att allt ska vara på hans sätt, han är bossen här enligt honom. HAHA! Men så han är så charmig och har världens mest underbara skratt och leende :')
Jag sa också att hon får inte vara rädd för att kramas och "show them some löööving". Julia sa att första gången hon såg mig med barnen, vilket bara var några dagar efter att jag hade kommit hit, att hon såg att allt vara bra mellan mig och kidsen för att jag rörde vid dom hela tiden. Just då tror jag att jag stod i trappan med Jake och pillade honom i håret haha. Han tror och säger att han inte gillar att gosa men när man gör det med honom är han all-in hahahaha :D Alltid när jag säger godnatt vill han att jag ska ligga i sängen med honom och "snuggle" en liten stund, så tar vi tiden med klockan.. Men pussas kan han inte göra! Därför blev jag så förvånad när han gifte sig med mig och pussade mig på munnen hahaha :D Sen sa han "Okey, and now we have to sleep together" xD Det blir alltid lika konstigt när dom frågar om jag kan sova hos dom, för att inte tala om när dom vill sova hos varandra............... På engelska alltså.


Måste gå!!!! Kelly ropar, dags att bege oss till gymmet -.-

;D

Ho Ho Ho

Idag har vi klätt julgranen! Och det är inte ens december. Jag hade ingen jacka och vinden var varm, men det regnade lite senare. Jag åt förresten tunnbröd med skinka och babyspenat till frukost, SÅ GOOOOOOOOOTT!!! Och svenskt. Åhåå jaja! 10 december är det julbord på IKEA och Emilia och jag ska dit :D Såklart! Så jag kan köpa mer tunnbröd ;) Man får bara 5st i ett paket :(

Jag tog ut pepparkaksdegen från frysen idag :) Imorgon är det 1 december och då ska jag äta deeeg ;) Ska baka nya kakor imorgon med, chocolate chip cookies.



Jag tog kidsen till "Cookie decoration" och detta är Jakes resultat, en hel stad xD

Min kaka ;) Som jag inte fick smaka ens för Kelly råkade slängde den hehe. Fast jag gillar inte sockerkakor ändå.

Lexis julgran :)



Rudolf fiskar :D


Vi åkte häst och vagn :D Svinkallt, men vi fick varm äpplecider och chocolate chip cookies med :) Tomten var också där..


Nästa morgon blåste det jätte mkt och kidsen och jag hittade detta stället på andra sidan skogen.

Jag har mitt kamerafodral i jackfickan, snyggt va? ;) DANKE ANNI, for lending me your Schuhe! <3

Så, detta var fler bilder från dagarna i bergen. Nästa bildregn blir från festen, blir lite filmer också ;) Men en annan gång. Victorias Secret fashion show kmr ikväll på CBS :D Emilia och jag är bänkade! Elr jag iaf, hehe ;)

Puss!

RSS 2.0