Sista gången uppe i bergen

Tjeeeeeenareeeeeee,

just ni sitter Stina, Aaron och jag vid matbordet uppe i bergen och lanar. Jajjemänsan, här äre datorfest! Stina och jag tänkte gå ut och gå strax, så fort kidsen kommit i sängs.

Igår var jag på fashion show med några vänner. Det roligaste var lätt Katharinas och mitt samtal innan alla andra kom haha. Vi har nu bevisat att det finns tydliga skillnader mellan amerikanska tjejer och europeiska tjejer! Och det verkar som att vi är de bättre brudarna, men ingen nyhet där elr? Haha. Vi är mkt snällare kan jag ju tillägga, inte såna bitchar.
Men! Nu ska vi inte dra alla över en kam. Vi åkte till Ben efteråt och spelade lite beer pong och umgicks men sen åkte vi till Masons och killarna lägenhet. Där träffade jag väääärldens goaste tjej! Jag var den enda som inte var amerikan där och hon och hennes kille hade jag inte träffat innan. Jag satt bara och lyssnade först när Olivia, som hon hette, och Jake satt och prata om gamla vänner till dom och jag fick koncentrera mig jättemkt för att fatta allt dom sa haha! Visserligen var jag väldigt trött också men dom pratar annorlunda när dom pratar med varandra än när dom pratar med oss, och hon visste inte heller att jag inte var amerikan. Så det var slang efter slang och jag frågade ett par ggr vad det dom sa betydde haha.
Sen började jag prata med henne och hon frågade om jag gick i skolan här så sa jag nej och att jag snart ska hem till Sverige. Hon ba "What?! Youre from Sweden? Oh, you got me fooled" Haha.
Det slutade med att hon sa till killarna att jag inte fick åka tillbaka till Sverige. Hon kunde visa mig alla vintage butiker, vi kunde festa tsm, resa och skaffa matchande tatueringar. "Ive got our whole future planned" hahaha! Hon var så sköööön, jag vill inte åka heeeeem :( Kommer sakna alla så FÖRBANNAT mkt..Denna bilder är från Halo i fredags. Stina och jag träffade tjejerna inne i city på ett ställe där man röker vattenpipa! Det är helt galet vad jag är kass på att röka xD Det tog en stund innan jag vågade mig på det och självklart började jag hosta som fasen. Jag har inte rökt vattenpipa sen högstadiet nångång.. Sen blev jag snurrig i huvudet och mådde skit hahaha, så klen man kan vara. Jag är inte gjord för att inhalera ngt annat än syre uppenbarligen.
Efter Hookah baren, som det kallas, åkte vi till Halo och träffade killarna och dansade rumporna av oss. Det var skitkul! Jay och Jake är galna när dom dansar hahaha, underbart :) Vi var hemma vid 1 så det blev ingen jättesen kväll, men så jobbade jag på lördag också.

Nu ska vi drar oss ut! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Your NAME broh:
FAME! Remember my name?

E-postadress: (om Endast jag ska få tag på dig)

Blogg:

Kommentar(det är här du har chansen att vara elak, fast det är du inte):

Trackback
RSS 2.0